Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Yorumlar müthiş. buldumbuldum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 baştan sonra 3 kere okudum yorumları bişeymi kaçırdım diye, fakat tebessüm bile edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 böyle 6x6 seçenekli değilde, büyük bi oyun seti almak istiyorum. tavsiyesi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 3 kere genişletip komik yorum aradım. paticiğin en rahatsız edici üyesisin diye böyle yazmıyorum yanlış anlama hakkaten komik yorum bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yorumlar müthiş derken? abi senin espri anlayışın çok çok farklı hakikaten asdafsda tebessümü bırak içim sıkıldı okurken yorumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Exodous said: Yorumlar müthiş. buldumbuldum.com Çok dikkat ettim. Yazdığımı 35 kere okudum fakat bir yerde bile "çok komik" yazısı bulamadım. Acaba siz sayfayı açınca, "Yorumlar müthiş" yazısı "Yorumlar çok komik" olarak mı görünüyor? Hayır biliyorum anlama özürlüsünüz de, şuncacık cümleyi de okuyamamak gerçekten büyük başarı. Alkışı hakettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 beyler ben pişman oldum. çok yüklenmeyin. kahkaha tufanı yaratalım bence. ben başlatıyorum tufanı HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 TC .... Mutlu · Oto Modifiye'de çalışıyor kısmı bana daha komik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kermit said: baştan sonra 3 kere okudum yorumları bişeymi kaçırdım diye, fakat tebessüm bile edemedim. ilkinde anlamadin mi cok sasirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bu da TDK'dan gelsin. müthiş sıfat Arapça mudhiş 1. sıfat Korkuya düşüren, korkunç, dehşetli "Aradan yıllar geçti. Hâlâ o müthiş uğultu ve çatırdamayı içimden silemedim." - N. F. Kısakürek 2. Çok rahatsız eden, dayanılmaz "Bu müthiş yokluğa, bu derin acıya tahammül edemiyordum." - Y. K. Beyatlı 3. Şaşılacak kadar değişik "Birdenbire kendinde müthiş bir sükûnet, tarifsiz bir rahatlık hissetti." - Ş. Rado 4. ünlem "Ne acayip şey" anlamında kullanılan bir söz Bu da linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 hehehehehehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ben liseliyim 3 kere okumam gerekiyo nasıl ilk seferde anlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 EHEHEHEHEHAHHAHAHEHEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ahahahahahahahadf ne demiş abi adam komik demedim müthiş dedim demiş. bi de bunu böyle anladığımız için ağzımıza sıçmış. olm... ne yazsam bilemedim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 abi neyi müthiş geldi o zaman onu da bi açıklayıver sana zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ASDHBASFDAUHF TDK KOYMUŞ Bİ DE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 abi nasıl bir adam bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Doğru... Yorukmlar hep sizin kafaların düzeyinde olduğundan normal karşıladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 aahahahahahaahahah ve ağzımıza vurdu ausehuaheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 liseli kafa düzeyi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Exodous said: Doğru... Yorukmlar hep sizin kafaların düzeyinde olduğundan normal karşıladınız. AHHAHAHAHASDHFUGFDHBTGFJMGMKSWRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 En büyük erdem kendini bilmektir. aferim kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 hey baby give me one more time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 nolur sus ya njsdgku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 gülemedim ya,ya çok zekiyim ya çok aptalım amık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar