paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, 'Uzatmalı garanti, normal garanti gibi kapsamlı değil; muafiyetler var' deniliyor; doğru mudur? Açıkçası bizde de 10yıl garanti deseler VW grubu düşünürüm otomatik araç için. Ama demedikleri sürece ı-ıhh. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Evet abi ilk 2 yıl sonraki 2 yıl gibi değilmiş ben de öğrendim onu. Ama Satış Temsilcisi tanıdık gibi bir şeydi benim açık açık sordum o da şanzıman sorunlarını iyi niyetten ötürü garantiye dahil olmasa da yapıyoruz dedi. Forumlarda da buna benzer bir şey okumuştum zaten o açıdan içim rahat. Bir de gitgide daha iyi hale geliyor DSG. Muhtemelen Alaman boş durmuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 durmuyor da önce ürettiklerini satmaya bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Claiborne said: toyota corollaya 72k nedir abi of kalbim sıkıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Araba fiyatları inanılmaz bir hal aldı ya. Bir girin web sitelerinde fiyat listelerine bakın Reno, Citroen, Pejo, Toyota vb hepsi uçtu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Abi yazılı bir belge olmadıktan sonra 'artık iyi niyetten yapmıyoruz' lafını beklerim ben. Sözle -hele ki işletmenin bir çalışanına aitse- asla binlerce TL'i verip çıkamam :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Valla orası öyle be abi. Ama diğer markalar da araba yapmıyor :) Hani VW varken insanın yanaşası gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Sorma :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ama birde toyotanın şu artısını gözardı etmemek lazım. Arabayı almadan önce tanıdığımız birkaç ustaya sorduk hepsi toyata dedi, neden? 1-bi bak bakalım sanayiye dedi adam kaç tane toyota servisi var sanayide yok hakkaten koca sanayi sitesinde ya 2 ya da 3 tane adam salakmı toyota servisi açsın açanlarda müşteri olmadığı için kapatıyor dedi hakkaten bu yönden kıyaslanamayacak bir marka. 2-bizim en çok sevdiğimiz markalar renault, woswagen, opel vb bunların gelme olasılığı çok yüksek ve masraflarıda pahalı oluyor(reno hariç) bize bu gurup para kazandırıyor son olarak şunu söyleyim ekimden beri corollaya biniyorum geçen hafta sonu wv showromuna gittim ilk deva golf7 nin koltuguna oturdum abi adamlar gerçekten kaliteli yapıyolar direksiyona oturunca araba hissetrdi kendini o hissi benim corollada alamadım bilmiyorum belkide hep golf7 istediğim içindir ama gerçekten araç farkını koyuyor ortaya. Leonada bindim o da oldukça kalitesizhiç hoşuma gitmedi ama golf7 işte abi ahhh ahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Selam, Renault hiç de ucuz değil yedek parçada yeni modellerde :P Diskler, balatalar falan deli uygun ama plastik gövde parçaları veya klima komp falan adama 'ohhhhhh!' dedirtiyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Hayırlı olsun artık almışsın takma kafana. Ha satarım öbürünü alırım dersen bilemem :) Bu arada ben de Golf 7 koltuğuna oturunca başka arabaya bakmamıştım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Selam, Golf Variant satmıyorlar ki memlekette! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Abi o nası resim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 opel korsa toyota korona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Selam, serjuhan said: Abi o nası resim :D Altyapı engeli :D başında http olmayınca full size koyuyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 traptorex said: ama birde toyotanınsamandın şu artısını gözardı etmemek lazım. Arabayı almadan önce tanıdığımız birkaç ustaya sorduk hepsi toyatasamand dedi, neden? 1-bi bak bakalım sanayiye dedi adam kaç tane toyota samand servisi var sanayide yok hakkaten koca sanayi sitesinde ya 2 ya da 3 tane adam salakmı toyotasamand servisi açsın açanlarda müşteri olmadığı için kapatıyor dedi hakkaten bu yönden kıyaslanamayacak bir marka. ne koysan oluyo lan bu "o kadar sağlamki servisi bile yok" geyiğine :) sizde bugatti, lambo ile deneyin, onlarında servisi yok. P.S. Samand aka iran düdütü PS2. 65 liraya doyota aldıysan servisi lsa ne olmasa ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 toyota vs vw http://www.youtube.com/watch?v=-CfY7htDrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Corolla kullanıyorum ben de 4 yıldır, babamın arabası. Artısı sağlam ve güvenilir araç eksisi çok büyük, çok benzin yakıyor, 35 yaş üstü evli çocuklu adam arabası. Fiyatı zaten uçmuş 60k falan ne, inanılmaz pahalı arabalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 daha önce... navyamphs said: traptorex said: ama birde toyotanınsamandın şu artısını gözardı etmemek lazım. Arabayı almadan önce tanıdığımız birkaç ustaya sorduk hepsi toyatasamand dedi, neden? 1-bi bak bakalım sanayiye dedi adam kaç tane toyota samand servisi var sanayide yok hakkaten koca sanayi sitesinde ya 2 ya da 3 tane adam salakmı toyotasamand servisi açsın açanlarda müşteri olmadığı için kapatıyor dedi hakkaten bu yönden kıyaslanamayacak bir marka. ne koysan oluyo lan bu "o kadar sağlamki servisi bile yok" geyiğine :) sizde bugatti, lambo ile deneyin, onlarında servisi yok. P.S. Samand aka iran düdütü PS2. 65 liraya doyota aldıysan servisi lsa ne olmasa ne valla bizim şirkettede toyota kullanılıyor 500 bindeki araçlar sapaaaaaaaasağlam bakımlarını yaptığın sürece ayrıca 5 yıl sınırsız km garanti veren kac tane firma var son olarak sen hic bugatti servisi gördünmü? ha toyotayla vw ni kıyaslamıyorum kalite ve rahatlık bakımından kullandığım toyota vw ile kıyaslanamaz ama biraz objektif olda sağlamlık konusunda toyota yı vw ile kıyaslama lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 daha da önce... traptorex said: navyamphs said: traptorex said: ama birde toyotanınsamandın şu artısını gözardı etmemek lazım. Arabayı almadan önce tanıdığımız birkaç ustaya sorduk hepsi toyatasamand dedi, neden? 1-bi bak bakalım sanayiye dedi adam kaç tane toyota samand servisi var sanayide yok hakkaten koca sanayi sitesinde ya 2 ya da 3 tane adam salakmı toyotasamand servisi açsın açanlarda müşteri olmadığı için kapatıyor dedi hakkaten bu yönden kıyaslanamayacak bir marka. ne koysan oluyo lan bu "o kadar sağlamki servisi bile yok" geyiğine :) sizde bugatti, lambo ile deneyin, onlarında servisi yok. P.S. Samand aka iran düdütü PS2. 65 liraya doyota aldıysan servisi lsa ne olmasa ne valla bizim şirkettede toyota kullanılıyor 500 bindeki araçlar sapaaaaaaaasağlam bakımlarını yaptığın sürece ayrıca 5 yıl sınırsız km garanti veren kac tane firma var son olarak sen hic bugatti servisi gördünmü? ha toyotayla vw ni kıyaslamıyorum kalite ve rahatlık bakımından kullandığım toyota vw ile kıyaslanamaz ama biraz objektif olda sağlamlık konusunda toyota yı vw ile kıyaslama lütfen hyundai, kia, ford, honda, vsvs. (insert "300-500 lira ver, 2 sene artı garanti verek diyen bi zilyon firma adı" here) Sen hiç ateş böcee gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 çok ama çok önce... navyamphs said: traptorex said: navyamphs said: traptorex said: ama birde toyotanınsamandın şu artısını gözardı etmemek lazım. Arabayı almadan önce tanıdığımız birkaç ustaya sorduk hepsi toyatasamand dedi, neden? 1-bi bak bakalım sanayiye dedi adam kaç tane toyota samand servisi var sanayide yok hakkaten koca sanayi sitesinde ya 2 ya da 3 tane adam salakmı toyotasamand servisi açsın açanlarda müşteri olmadığı için kapatıyor dedi hakkaten bu yönden kıyaslanamayacak bir marka. ne koysan oluyo lan bu "o kadar sağlamki servisi bile yok" geyiğine :) sizde bugatti, lambo ile deneyin, onlarında servisi yok. P.S. Samand aka iran düdütü PS2. 65 liraya doyota aldıysan servisi lsa ne olmasa ne valla bizim şirkettede toyota kullanılıyor 500 bindeki araçlar sapaaaaaaaasağlam bakımlarını yaptığın sürece ayrıca 5 yıl sınırsız km garanti veren kac tane firma var son olarak sen hic bugatti servisi gördünmü? ha toyotayla vw ni kıyaslamıyorum kalite ve rahatlık bakımından kullandığım toyota vw ile kıyaslanamaz ama biraz objektif olda sağlamlık konusunda toyota yı vw ile kıyaslama lütfen hyundai, kia, ford, honda, vsvs. (insert "300-500 lira ver, 2 sene artı garanti verek diyen bi zilyon firma adı" here) Sen hiç ateş böcee gördün mü? işte sıkıntıda orda başlıyor ben 500 tl ye 2+3 5 yıl sınırsız km aldım vw gittim 1200 tl ye +2 yıl 150k km sınırı ile veriliyor ayrıca forumları bi dolasırsan aracı al garanitisi bitince elden cıkarmaya bak diye yazan zilyon tane vw kullanısıcısı var.abi olayı tartısmaya dökmek istemiyorum ama ortada duran belirgin doneler mevcut. sen hiç done gördünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Selam, Kızgın mod gören? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kızma sevgili mod benim demek istediğim geyik yapmadığım bunlar ciddi konular insanlar tonla para yatırıyor. biraz araştırınca herkes birşey söylüyor bende onlardan bahsettim sadece. Haa yapılması gereken ney alıcaksanız araç hepsinin test sürüşüne katılın hengisi hoşunuza gidiyosa onu alın çünkü içimde bir yerlerde hala GOLF 7 var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 valla geçen bizim şöforlerden birisi golfü bildiğin bozdu. Vites 2 nin üzerine geçmiodu. yani şöfor hatası tabi, 1-2 kere karteri mi deldirmişti. c4ü de bozmuştu, beynimi zarar görmüş ne sürekli cruiser le kullanıomus arabayı manyak. ama bozulabilio. Bizimkiler arabayı baya kötü kullanıolar, tık dedirtemediler hondaya. evet fanboi geldi ama işin gerçeği bu. "arabaya iyi bakarsan ..." repliklerine girmiyorum, arabaya iyi bakarsan, 1m km yaptığını iddia eden taksici fiatları var. olay kötü kullanıcıda nasıl davrandığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 traptorex said: çok ama çok önce... navyamphs said: traptorex said: navyamphs said: traptorex said: ama birde toyotanınsamandın şu artısını gözardı etmemek lazım. Arabayı almadan önce tanıdığımız birkaç ustaya sorduk hepsi toyatasamand dedi, neden? 1-bi bak bakalım sanayiye dedi adam kaç tane toyota samand servisi var sanayide yok hakkaten koca sanayi sitesinde ya 2 ya da 3 tane adam salakmı toyotasamand servisi açsın açanlarda müşteri olmadığı için kapatıyor dedi hakkaten bu yönden kıyaslanamayacak bir marka. ne koysan oluyo lan bu "o kadar sağlamki servisi bile yok" geyiğine :) sizde bugatti, lambo ile deneyin, onlarında servisi yok. P.S. Samand aka iran düdütü PS2. 65 liraya doyota aldıysan servisi lsa ne olmasa ne valla bizim şirkettede toyota kullanılıyor 500 bindeki araçlar sapaaaaaaaasağlam bakımlarını yaptığın sürece ayrıca 5 yıl sınırsız km garanti veren kac tane firma var son olarak sen hic bugatti servisi gördünmü? ha toyotayla vw ni kıyaslamıyorum kalite ve rahatlık bakımından kullandığım toyota vw ile kıyaslanamaz ama biraz objektif olda sağlamlık konusunda toyota yı vw ile kıyaslama lütfen hyundai, kia, ford, honda, vsvs. (insert "300-500 lira ver, 2 sene artı garanti verek diyen bi zilyon firma adı" here) Sen hiç ateş böcee gördün mü? işte sıkıntıda orda başlıyor ben 500 tl ye 2+3 5 yıl sınırsız km aldım vw gittim 1200 tl ye +2 yıl 150k km sınırı ile veriliyor ayrıca forumları bi dolasırsan aracı al garanitisi bitince elden cıkarmaya bak diye yazan zilyon tane vw kullanısıcısı var.abi olayı tartısmaya dökmek istemiyorum ama ortada duran belirgin doneler mevcut. sen hiç done gördünmü? . marka fanboy luğu yapmayalım sevgili arkadaşlar . x markanın y markadan üstülüğümü müstülünğü yok . zilyon kere bu konular burda tartışıldı, yok ööle bişi . şehir efsanelerini burda anlatmana gerek yok, gugıla "doyota daş gibi araba" yazınca bizde görebiliyoz . 3 lira para verince kimse sana 5 liraklık araba vermez .5 liran warsa doyotayla felan uğraşmazsın, premium segmentte zilyon tane model war, onşardan alırısn. . "dsg fitesi sorun çıkarıyomuş" diyen sanayici ustalarına ve mahalle arkadaşlarına michigan borgwarner daki 384572 mühendisin selamı var, bi ara tanışmak istiyorlar. . done gördüm, bi boka benzemiyodu kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar