NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 açıköğretime yazılsam evlensem burs verirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 No. Tabi parantez içindekileri sağlayabiliyorsan veriyorlar. said: Burstan yararlanacak öğrenciler, • Ön lisans öğrencileri, • Lisans öğrencileri, • Açık Öğretim öğrencileri,(Sadece öncelikli öğrenciler; şehit veya gazi çocuğu, anne ve babası her ikisi de ölü olanlar vb.) • İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okulların üçüncü sınıfına dikey geçiş sınavı ile ara vermeden kayıt yapan öğrenciler,( intibak veya hazırlık sınıfında burs verilmez.) • Yüksek Lisans(Master ve Doktora) öğrencileri,(hazırlık sınıfında burs verilmez) • Vakıf Üniversitesi öğrencileri, • LYS sonucunda sayısal, sözel, eşit ağırlık ve yabancı dil dallarında ilk 100'e giren öğrenciler,(öncelikli olarak), • Üniversite kontenjanından bildirilen öğrenciler, • Ülke adına müsabakalara katılan, Milli olmuş Amatör Sporcu olan öğrenciler, • İkinci öğretim de okuyan öğrenciler, burstan yararlanabilmektedir. Not:Burs alan öğrenciye öğrenim kredisi, öğrenim kredisi alan öğrenciye ise burs verilmemektedir. Bir öğrenci hem burs hem de öğrenim kredisi alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 öldür abi ikisinide al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 "Milli olmuş Amatör Sporcu olan öğrenciler" bundan yararlanmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ordan yararlanamazsan öldür derim anneni babanı. şayet ben 5 6 bin için öldürebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ben gidem yazılam bari bu yaştan sonra okullu olayım kantinde kız kesek mi kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 açıköğretimde kantin yok hacı. sadece sınavlara girerken okul bahçesinde sınava girmeden önce sigara yakıp 4 dk kesebiliyosun kızları. o kızlarında hepsi salak ve çirkin oluyo zaten. hayatta bi bok olamamış, evde oturup örgü örmekten parmakları şişmiş kızlar bi anda "benimde diplomam olsun ya" tribine giriyo işte sen anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 hatta geçen bi kız gördüm pazar temizliğinden yeni gelmiş, pantolonunda çamaşır suyu lekesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 valla uludağ üniye ben girebiliyorum orada çalışırken kart vermişlerdi hala durur hehehe indirim bile yapıyorlar o karta ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 arkadaşlar konuyla ilgili yaptığım capsi paylaşıyorum http://i.capsspot.com/s/10/5/737413.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Öğrenci kredisi geri ödemesi vergi dairesini düşmüş olan kişiler artık internetden k.kartı ile ödeme yapabilecekmiş ? Site bura https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_7111_LOGIN_AC&odeme=1 Ben 4. seçenekten Tecil Dosya no ve t.c numaramı giriyorum ancak kabul etmiyor. Kimlik bilgilerinle login ol dediğinde ise; N.Cüzdanı seri/no + YAKININIZIN T.C NO SUNU gir diyor. Sapık mısın nesin arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 bazı bankaların internet şubesi vergi ödemesi alıyor. tahakkuk numarası denen nane ile bankanın internet şubesi üzerinden ödeme yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 kimsenin borcu yokmu ya biri denesin şunu. benim numaram mı sorunlu sistem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 benimde burs vardı. 2. sene notlarım düştü diye kestiler. tabi ben kesildi sandım. Aynı hesaba değil de krediye çevirip gidip ismime yatırmışlar. bende bunu 6. senemde eve kağıt geldiğinde öğrenmiştim. o zaman bankaya gittiğimde bankada 5-6bin tl birikmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 stormeagle said: kimsenin borcu yokmu ya biri denesin şunu. benim numaram mı sorunlu sistem mi sistem yıllardır çük gibi, yapsalar ne olacak. yatırdığın parayı bile göstermiyor. Telefon açıyorsun niye böyle diye, "dekontu sakla" diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Biraz önce geldim vergi dairesinden. Şimdi mükemmel maceramı paylaşıyorum; 8 ay taksiti kalmış 1900tl borcum vardı. Bunu faizleri silinerek yapılandırmak istediğimi söyledim. Dilekçe doldurup verdim. Çıktı alarak geldi eleman. 1900TL faizli ana borç -450TL silinen faiz borcu Ödenecek tutar: 1450TL (Peşin ödemede) 6 ay taksitlendirme yaparsanız faydalanamazsınız dedi. Anlamadım tabi iyi ok dedim. oh dedim mükemmel. ilk defa bir halta yaradı dövlöt. Ay sonuna 10 gün kala vadede bulunan paramdan 1450tl nakit çekerek vade faizimi bozdum. Vezne yanında döküm alacağın son kısıma geldim. Peşin ödüyorum dedim dilekçemi verdim, parayı uzattım. Yalnız bu tutara TEFE TÜFE EFE BÜFE KÜNEFE eklenecek dedi.. Bu şekilde yeni verilen dökümde ödenecek tutar 1700TL yazıyor. Çıldırdım tabi.. Ne anladım bu işten 200tl mi faiz silindi yani benden dedim. E ne anladığınıza bağlı bu şekilde oluyor dedi. Sıramı kaybettim. Bankaya giderek tekrar nakit çektim, tekrar sıraya girdim v.s Yani 1900tl faizli borç tutarından sadece 200tl yararlanarak geri döndüm. Çektiğim eziyet + vade faizimi kaybetmem tuzu oldu. K.kartı ile 9 ay taksitlendirme yaparak ödeseydim 200tl de yararlanamıyor olacaktım. Baştan bilseydim bu şekilde öderdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Benim gibi bildirimin postada kaybolup 8 yıl sonra banka hesaplarına e-haciz de gelebilirdi. Hiçbir bankadan para yatırıp para çekemiyorsun, hesabından fon bile bozduramıyorsun ödeme için. Ya borç nakit bulup kapatacaksın ya da haciz işleminin tamamlanmasını / maaşına yansıtılmasını bekleyeceksin, onun da ne zaman olacağı belli değil. Şirket kasasından para alıp gidip ödemem gerekti, cuma akşam 16:30da bi ankaraya bi bizim burdaki vergi dairesine bağırıp çağırıp sonra aman dilenerek edip ancak görebildim işimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Babam sağolsun hiç böyle şeylere bulaşmak zorunda kalmadım ben. Bir kez belediyeden geri ödemesiz burs çıktı, o da çük kadar paraydı zaten yattığının akşamı bitiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar