Horrible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Son günlerde bunalım yaşadığıman okul rehberliğiyle konusmaya gittim.HEr ne kdr annme okullardaki rehberlikler bi işe yaramas bende öğretmenim desede gittim.Harbiden kadın bişler zırvaladı yok ergenlikten dolayı böle yok sınav haftasıo fln.Ben kadınabunalımda olduğumu hergün apğladığımı gerçekten zor bi dönem geçirdiğimi anlattım yok saçma saçma her zmn bilindik şeyler söyledi.Hatta bide dalga geçer gibi bazende güldü fln acaip gıcık oldum ya.Bos vakitlerinde napiosun dedi patiyi fln anlattım biras hmm fln dedi...Nese işte beni sinir etti.Gerçekten tüm okullardaki rehberlik servisleri böyle mi ya?Ne biliim ben ileride psikoloji okumak istiyorum ama eğer böyle faydasızca yardım edemeyeceksem insanlara hiç okumayayım daha ii...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 oku ki böyle olma işte..onlar bu işe bakıyorlar aslında.. biz mesleğin a.k. siz de düzeltin demek için :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 çoğu okulun böyle. özellikle devlet okullarının. bi işede yaramıyo sanıyorlar heralde özen göstermiyolar. aslında okulda birinci öncelik uzman rehberlik birimi olmalı.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 evet çoğu okulun böyle. aslında şöyle de düşünmek lazım senin bile isimlendiremediğin hislerini / dertlerini kadın nasıl isimlendirsin :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 abi of bizim en kızılından bir rehber hoca vardı 20 yaşlarında her derde deva..[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: shapshal, 28 Aralık 2004 17:35 tarihinde demiş ki: senin bile isimlendiremediğin hislerini / dertlerini kadın nasıl isimlendirsin :) o iş için maaş alıyorlar.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 derdimi dinlicek bide gülücek kafalama girerim direk senmisin bana gülen die ahuauhu[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: shapshal, 28 Aralık 2004 17:35 tarihinde demiş ki: senin bile isimlendiremediğin hislerini / dertlerini kadın nasıl isimlendirsin :) daha niye okulunu okuyolar?[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Razu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bir kere gitmiştim banada yok şöle böyle klasikler şeyler sölediler bende ondan sonra bütün degerelendırme anketlerıni salladım :) kötü bir şey ama[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ya rehberlık serwıslerını hıc gozum tutmamıstır tawsıyede etmıorum cunku gercekten ınsanın sınırını bozan turde şeylerden bahseder sureklı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Messor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 patiden öte rehberlikmi var :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: harvester, 28 Aralık 2004 18:56 tarihinde demiş ki: patiden öte rehberlikmi var :) Ahaha işte bu laf noktayı koyar :) Koptum ya :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 rehber öğretmenler benim senin gibi insanlar dır. Aynen psikologlar gibi. Psikologlarında ilkokuldaki rehber öğretmenlerden farkı yoktur. Bu işin bilimi psikiyatridir...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Yani bir dostun senin dertlerini dinleyerek sana psikologdan daha yardımcı olur. Psikolog sadece dinler. İlaç yazma yetkisi felanda yok.. Amma ezdim ha... Ama öyle..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ya okullardakı psıkologun amacı bellıdır kısıyı okulda daha basarılı kılmak o yuzden soyledıklerının %50 sı derslerını ıhmal etme lafından ıbarettır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 nedenko psikologların ilaç yazma yetkisi olmadığını bende biliorum:Psikologlar sosyal olayları,psikiyatrislerde ruhsal olayları inceler bildiğim kadarıyla.Ztn ben ileride psikiyatır olamak istiorum bunun içinde önce 6 yıl doktorluk okumak fln gerekio (ofgff çok uzun işya :) ). Ama ne biliim rehber öğretmen harbi sinir geldi.Kadının cvpları fln böle bi gıcık geldi.Dalga geçer gibi davranıo fln..[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 İşte onu demeye çalıştım benim senin gibi insan olunca ne olacağı belli olmuyo.. Mesela benimde çok fazla sorunum var, kafamda kendi içimde yaşadığım. Pek dışarı vurmam.. İçime atarım. Neşeli gibi gözükürüm hep dışarı ama tam tersidir. Hatta çoğu arkadaşım sen hiç ağlamaz mısın üzülmez misin der.. Hatta oyle büyük bir sorun var ki başımda prawler bile geçen gelişinde şaşırdı abi hiç üzülmüyo musun diye... Sana en iyi tavsiye, al en yakın arkadaşını git bi bara pek sesli olmayan saatlerce dertleş. Tüy gibi hissedersin kendini. Mesela bende bu akşam gidicem taksime bi arkadşımla, dertleşicem, belki gece 3-4 e kadar artık nereye kadar giderse.. Bayağı rahatlatıcı oluyo.. Ha bi analistede gidebilirsin. Onlarda psikiyatr oluyo. Ben gidiyorum mesela.. Gerçi sende istek olmadığı sürece pek bişi olmuyo ama istek olunca kendini düzeltiyosun.. Ben kendimi değiştirmeye çalışıyorum, değişiyorum, gelişiyorum.. Hep bir dost ve analist sayesinde.. Çok yararı oluyor...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hatalarının farkına vardığın sürece her konuda rahatlarsın. Bu işin yüzde 50 si farkına varmak...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Öne çıkan mesajlar