madcow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Merhabalar, Şimdi sorunum şu: mouse'un arkasındaki pil kısmında pili takmadan önce çıkartılmasıgereken plastik bir pull tab vardı, bu çok sert bir şekilde takılmıştı. Çekmeye çalışırken doğal olarak plastik kısım koptu ve mouse'un içinde kaldı ufak plastik parçalar. Şansımı deneyip pili takıp çalıştırmayı denedim mouse'u, mouse çalıştı. Sorum şu pil haznesinin içindeki ve mouse'un iç kısmında kalan o plastik parça sorun yaratır mı? Çıkmıyor bildiğin, mouse'un içini açıp çıkartmakla da uğraşmak istemiyorum. Bir çıkartıp sökmeyi de eniyim dedim pili çıkartmamıyorum çok sağlam bir şekilde oturmuş yerine. Neyse sonuç olarak gelebilecek her türlü yorum ve yardıma açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 abi kullanmaya devam et, sorun yaratıyorsa sorun yarattı demektir. bundan daha öte bir yardım gelemez herhalde. aldığın yere geri götür de diyemem, bariz sen kırmışsın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 pil bitince gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ayrıca lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 pil bitince ısırırsan biraz daha kullanabilirsin 2-3 gün daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mouseun mekanik aksamina takilip hasar verebilir, kayis atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sacmalamayın lan fakirler mamba görmemisiniz daha sallıyonuz kardeşim o siyah şey pili kolay çıkartmana yarıyor sadece, koparsa ya da içine kaçarsa falan bi sorun yaratmaz ama pili zor takar çıkarırsın meyve bıçağıyla falan çıkarıyorum ben zaten pili şarjlı lan fakirler ya bi de pğili çıkarmıyosun zaten mambadan niye çıkarıyon ki sen pili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ulan wireless gaming mouse mu kullanılır zaten lan, zengin olabilirsin ama ekmeksin. ve ekmekler yenilmeye mahkumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 nasıl bir kelime oyunu aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ayni parcayi ben de koparmistim. sonra nasil cozdum hatirlamiyorum. pili cikarma anca hafif veya daha agir secenegi olsun diye lazim olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 wireless ama 1ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Fistan said: sacmalamayın lan fakirler mamba görmemisiniz daha sallıyonuz kardeşim o siyah şey pili kolay çıkartmana yarıyor sadece, koparsa ya da içine kaçarsa falan bi sorun yaratmaz ama pili zor takar çıkarırsın meyve bıçağıyla falan çıkarıyorum ben zaten pili şarjlı lan fakirler ya bi de pğili çıkarmıyosun zaten mambadan niye çıkarıyon ki sen pili Çok teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Fistan said: sacmalamayın lan fakirler mamba görmemisiniz daha sallıyonuz kardeşim o siyah şey pili kolay çıkartmana yarıyor sadece, koparsa ya da içine kaçarsa falan bi sorun yaratmaz ama pili zor takar çıkarırsın meyve bıçağıyla falan çıkarıyorum ben zaten pili şarjlı lan fakirler ya bi de pğili çıkarmıyosun zaten mambadan niye çıkarıyon ki sen pili bu adam çok değişti ya yardım falan ediyor insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ben de tırnağımı kesmişim, kumandanın pilini çıkaramıyorum uydunun. meyve bıçağı bunda da işe yarar mı? yoksa yeni topic mi açayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 lol edit: madem sayfa başı askfosfakosfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Tuor_annare said: ben de tırnağımı kesmişim, kumandanın pilini çıkaramıyorum uydunun. meyve bıçağı bunda da işe yarar mı? yoksa yeni topic mi açayım? hiç yeni konuya gerek yok kardeşim çarelerin tek adresş bu konuda meyve bıçağı senin sorununu da çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 kaarşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 aquila said: öküz.sukru lol. tutturamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 neyi tutturamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 -Deno- said: bu adam çok değişti ya yardım falan ediyor insanlarayoo ben her zaman yardım ediyordum değil mi arkadaslar? yardım ettiklerim el kaldırsa forum yıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 aquila said: neyi tutturamadim. inek adam okuz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 abi sen pull u orda yanlis anlamissin. onu haznenin tabanina yerlestirip pilleri uzerine koyuyorsun, pil degistirmen gerektiginde ucundan tutup cekince piller cikiyor tirnakla ugrasmaya gerek kalmadan. bir sikinti olmaz da pili cikartman gerektiginde kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Fistan said: sacmalamayın lan fakirler mamba görmemisiniz daha sallıyonuz kardeşim o siyah şey pili kolay çıkartmana yarıyor sadece, koparsa ya da içine kaçarsa falan bi sorun yaratmaz ama pili zor takar çıkarırsın meyve bıçağıyla falan çıkarıyorum ben zaten pili şarjlı lan fakirler ya bi de pğili çıkarmıyosun zaten mambadan niye çıkarıyon ki sen pili Bunlar bizi anlamazlar kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Fistan said: -Deno- said: bu adam çok değişti ya yardım falan ediyor insanlarayoo ben her zaman yardım ediyordum değil mi arkadaslar? yardım ettiklerim el kaldırsa forum yıkılır evet kardeşim haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar