souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Teknik direktör Bilic, alemci oyuncularına Franco'yu örnek gösterdi. Dün 23 yaşına giren ve Ümraniye'de pasta kesilerek doğum günü kutlanan Franco için Hırvat hoca, "Hem genç, hem bekar ama onun adını hiç gece ortamlarında duymadım" dediği belirtildi. Bu arada gece alemlerine katılan oyuncuların, bu ortamlara girmeyen Franco'ya 'inek' lakabı taktıkları belirtildi.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 AHHAHAAHAHAHHAHAAHAHAHAHAAHAAHHAHAHAHAAHAHAHHAAHAAHAHAHAHAHAAAAHHAAAHAHHA
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 abi franco'nun ilk istanbul'a geldiği bir resim var. adam dershaneden çıkmış sırtında çantası ile imza atmaya gelmiş diyordu insanlar :D zaten çok utangaç bir kişiliği varmış adamın, sahada sorumluluk alsa da saha dışında çok çekingen kalıyormuş. düşünüyorum da benden 1 yaş küçük, adam bambaşka bir kültüre geldi kıta değiştirdi falan normal yani :D bozmasa ilerde bari
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ucuz takım kururasan görmemiş gibi hepsi alemlere akıyor tabi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 İti gopuğu serseriyi apaçiyi doldurmuşlar takıma yemin ediyorum
oldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 gs da bi ara dini bütünleri topluyordu ramazan ayında gg oluyordu hepsinin yanetkisi var napcan
oldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 caner erkin >> bjk diyor ntvspor fener neden ısrarla su adamın bonservisini yenilemiyor anlasılır gibi degil yerli oyuncu kıtlıgını gectim sol bek oynayabilen adam yok zaten ligde biz alamayız onu gectim de fener yanlıslıkla bu adamı kadroda tutamazsa cok ararlar
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Berkay fenere sarki yazmis da ondan ayrilmak istiyo
PZero Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 caner kariyerinin zirvesini bu yıl yaptı bu saatten sonra düşüşe geçer 1sene gsde 3 sene fb de oynadı arkasında küfürler edilen bir futbolcuydu bu sene bir kaç maç iyi oynadı diye beşiktaş gibi hedefleri olan bir takıma gelmesi saçma olur . yönetim almaz inşallah. bizim daha kaliteli oyuncularla artık türkiye ligini basamak olarak kullanıp avrupada hatta dünyada hatrı sayılır takımlar arasına girme vaktimiz geldi.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 besiktas gibi hedefleri olan bi takima gitmesi gercekten sacma olur kariyerinin zirvesindeyse. daha iyi bi takima gitsin.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 caner-ferdi takası olsun alan memnun veren memnun
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ferdi caner takası nasıl olsun yahu adam 2 ay sonra serbest zaten kim takasa girer
manve Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 belki kapali kapilar arkasinda sezon arasi bir anlasma imzalanmistir
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Fener köy liginde oynuo abi seneye caner bıkmıştır artık.
PZero Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 fernandesin sözleşmesinde türkiyede beşiktaşdan başka takımda oynayamaz maddesi var . oynarsa sözleşmesi bitse bile bize bonservisini alan takım para vermek zorunda takasda kullanırak motta yerine caner alınabilir . ismail köybaşının yedeği olabilir
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Llama said: ferdi caner takası nasıl olsun yahu adam 2 ay sonra serbest zaten kim takasa girer e caner de serbest ?
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 caner ara transferde sözleşme yenilemedi abi, bu haber hikaye imza parasını artırıcak işte.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Caner Galatasaray'da oynayamaz, Beşiktaş'ta yönetim onu çekemez, ferdi tier bir adam. çok sinirli ve egosu var. Türkiye dışında İngiltere'ye gidebilir, orası makul onun için ama burdaki gibi kemiksiz 2m € bulamaz oralarda. Fener'de kalacak 3 aşağı 5 yukarı Yıldırım'ın eli öpülür az-çok denmez imza atılır
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ha büyük ihtimal olacak olan bu. ama insan yine de ümit ediyor yani sdsfs rıdvan dur 2dk girme araya
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 @apple, olum bak zaten stadınızı canım çekiyo orda olsam direk kombine alırdım deli etme beni sdf @Llama, tabe lan yarın akşam kızgın kumlardan serin sulara
Öne çıkan mesajlar