DeviantSun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Biraz oynadım da açıkçası sıkıcı geldi bana, belki solo oynadığım içindir. Tüm oynadığım maçlarda monster kazandı. Rank 3 olana kadar monster durmadan kaçıyor, senden hızlı olduğu için de yetişemiyorsun. Rank 3 olduktan sonra da ciddi güçlü oluyor, işini biraz bilen oyuncuysa bir şekilde yeniyor. Okuduğum guide'larda "sağlı sollu sıkıştırın, haritada saklanacağı yerleri tutun" filan yazmışlar da pug ile olmuyor o işler, koca haritayı ezberleyene kadar filan oynayacam da, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Oyunun 98% i koşarak geçiyor. UO da bir adamı kesecem diye taşa toprağa takılmasını bekleyerek 20 dk kovalayıp sonucunda loot almadığın bir deneyim resmen. Kaan refund edemedim abv şunu bana zamanında aldırmıştın. İki kere girdim ve sildim. Göte kaçan 120 tele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 komedi gibi. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 oynamasını bilmiyorum ama izlemesi çok zevkli. LIRIK oynarken izledim 2 3 sefer monster olmak çok zevkli duruyor ama oyunu oynaması bu kadar zevkli olur mu bu kadar kötü durumdaysa bu oyun herhalde cidden boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 oyun baya iyi hale gelmiş ya. f2p olduysa yükleyin. g933 u aldığımdan beri ilk defa bir oyunda kulaklığı bu kadar hissetim. sesler, effectler, müzikler, bass falan saçma sapan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Bu oyunda hunterlar hiç kazanıyor mu yav ? 30 maç attım sadece 1 kere monster yenildi, ondada monster bendim ve aşırı lag var diyeydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 5 maç attım, 5 maçta da hunter olarak biz kazandık. monster t2 bile göremedi. gitgud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar