Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dubai'den online shopping

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

said:
http://www.alshop.com/mobiles-tablets/mobile-phones/

derseniz ki Dubai'den alisveris yapicam edicem. gittim gordum bu sitenin de abileriyle tanistim cogu Azeri gagaslar. olayin isleyis bicimi gayet acik ve net. siparisi veriyorsunuz ve abiler havalimani onunde eski otogar sistemi ile soruyorlar abi nereye diye. herhangi bi yolcunun eline verip turkiye de ki ya da herhangi bir ulkede ki vatandasa teslim ediyorlar. bu sekilde eliniz de oluyor. 3 gun sure veriyorlar daha cok. bilginize. kullanicisi bol fiyatlar lezzetli.

tabii Dubai'nin Deira bolgesi tamamen bangalesh-pakistan li kardeslerimizin oldugu bir nokta oldugunu unutmayalim cok fazla kutusu patlaklar da cikabiliyor. fakat siteden oturu hic bir problem yasamayacaginizi adamlar orada soylerken garanti ettiler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi turkiyeden istediysen adam turkiyeye giden yolculara soruyor havalimani onunde. bu is bu sekilde isliyor o yuzden fiyat biraz dusuk oluyor yani.

sonuc olarak bu ucuzlukta ki urunler sadece Deira bolgesinde satiliyor. AVM icinde ise +100 / +150$ fiyat koyuyorlar. arayip konusabilirsiniz ya da kutu vs ile fotograf isteyebilirsiniz. keza garanti veriyor site.
Sosyal ağlarda paylaş

sitede about falan var mı diye böyle hemencecik baktım ama göremedim.

amerikaya gidip 100 lira kar ile telefon getiren adamlar var ya. işte onlar siteye kayıt oluyor. biri telefon isterse siteden adama haber gidiyor 80 lira kar için telefonu götürüp veriyor. 20 lira da şirkete gidiyor işte.

böyleyse çok mantıklı.

tabi gümrüğe kayıt bilmem ne gibi detayları geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl güveniyorsunuz o kısım benim aklımda?
Gelir mi gelmez mi hiç belli değil hani, yoksa alıcam :D

-Crawler- said:

Dubai ile kim uğraşır ya. Sınır komşularımız dururken. Mesela gürcistan;

http://alta.ge/index.php?dispatch=categories.view&category_id=297

Gümrük muafiyetini dahil edersek, sitedeki fiyat tam TL'e denk geliyor.
1,329.00 GEL = 1,329.00 TL
Sosyal ağlarda paylaş

Ben siteden değil, direk gürcistan'a gidip almaktan bahsetmiştim. Karadeniz bölgesinde isen zaten çok yakın gidip al. Diğer bölgelerde isen çeşitli sitelerde makul fiyatlara aracılık yapanlar var. Veya bir arkadaşın vs. falan olacak.
Mesela iphone 5s şu an orda yerine göre 1100-1300TL civarında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...