xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 said: http://www.alshop.com/mobiles-tablets/mobile-phones/ derseniz ki Dubai'den alisveris yapicam edicem. gittim gordum bu sitenin de abileriyle tanistim cogu Azeri gagaslar. olayin isleyis bicimi gayet acik ve net. siparisi veriyorsunuz ve abiler havalimani onunde eski otogar sistemi ile soruyorlar abi nereye diye. herhangi bi yolcunun eline verip turkiye de ki ya da herhangi bir ulkede ki vatandasa teslim ediyorlar. bu sekilde eliniz de oluyor. 3 gun sure veriyorlar daha cok. bilginize. kullanicisi bol fiyatlar lezzetli. tabii Dubai'nin Deira bolgesi tamamen bangalesh-pakistan li kardeslerimizin oldugu bir nokta oldugunu unutmayalim cok fazla kutusu patlaklar da cikabiliyor. fakat siteden oturu hic bir problem yasamayacaginizi adamlar orada soylerken garanti ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Herhangi bir yolcu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 abi kutusu patlaksa ne anlamı kalıyo ki niye böyle bir risk alsın insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 abi turkiyeden istediysen adam turkiyeye giden yolculara soruyor havalimani onunde. bu is bu sekilde isliyor o yuzden fiyat biraz dusuk oluyor yani. sonuc olarak bu ucuzlukta ki urunler sadece Deira bolgesinde satiliyor. AVM icinde ise +100 / +150$ fiyat koyuyorlar. arayip konusabilirsiniz ya da kutu vs ile fotograf isteyebilirsiniz. keza garanti veriyor site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 haha cok sacmaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 gagas isi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yolcu alıp götürürse ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 rusya'dan bile ben bi ton urun gonderdim bu sekilde bugune kadar ne mala bir sey oldu ne de pakete. gerekirse maliyet artar biraz para skistirirsin ki cogu insan para istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Certhas said: yolcu alıp götürürse ne oluyor? şu sorunun cevabını merak etmedim değil fasdads bir de yani ben uçağa binerken biri glip böyle bir şey sorsa güler geçerim. yolcunun bundan çıkarı ne ki. çok ilginç lan. çok anlamsız birşey gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ya belki işin mafyası vardır tehtid ediyodur silah dayıyodur kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Dubai ile kim uğraşır ya. Sınır komşularımız dururken. Mesela gürcistan; http://alta.ge/index.php?dispatch=categories.view&category_id=297 Gümrük muafiyetini dahil edersek, sitedeki fiyat tam TL'e denk geliyor. 1,329.00 GEL = 1,329.00 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sitede about falan var mı diye böyle hemencecik baktım ama göremedim. amerikaya gidip 100 lira kar ile telefon getiren adamlar var ya. işte onlar siteye kayıt oluyor. biri telefon isterse siteden adama haber gidiyor 80 lira kar için telefonu götürüp veriyor. 20 lira da şirkete gidiyor işte. böyleyse çok mantıklı. tabi gümrüğe kayıt bilmem ne gibi detayları geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Hocam Deira da epey sahte mal da mevcut. En azindan dealer dan garantili sertifikali aliyorsun. Zaten dukkanlar zirt pirt indirime giriyor. Hemen otogar usulu yolcuya teslim etmek nedir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Nasıl güveniyorsunuz o kısım benim aklımda? Gelir mi gelmez mi hiç belli değil hani, yoksa alıcam :D -Crawler- said: Dubai ile kim uğraşır ya. Sınır komşularımız dururken. Mesela gürcistan; http://alta.ge/index.php?dispatch=categories.view&category_id=297 Gümrük muafiyetini dahil edersek, sitedeki fiyat tam TL'e denk geliyor. 1,329.00 GEL = 1,329.00 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Ben siteden değil, direk gürcistan'a gidip almaktan bahsetmiştim. Karadeniz bölgesinde isen zaten çok yakın gidip al. Diğer bölgelerde isen çeşitli sitelerde makul fiyatlara aracılık yapanlar var. Veya bir arkadaşın vs. falan olacak. Mesela iphone 5s şu an orda yerine göre 1100-1300TL civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 gürcistan vize istemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Hayır, pasaport bile istemiyor. Geçiş kimlik ile sadece 15TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 gürcistan fiyatları da pek uygun değil. INTEL CORE I5 4570 vatan fiyatı: 582tl gürcistan fiyatı: 527tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 dubai fiyatları da enteresan bir şekilde uygun değil. tr'den almak ile pek fark yok arasında. Sony Playstation Vita WiFi 3G: 590tl Sony PlayStation 4(nfs ve injustice veriyor): 1432tl Nintendo 3DS XL: 596tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 İstanbula giden herhangi bir yolcunun eline tutuşturmaları çok iyi ama ya çok çok iyi o kadar iyi ki derhal alışveriş yapmamak için evdeki perdeleri ısırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Valla hava limanında biri elime telefon/tablet sıkıştırsa, inince şuna ver dese alır onu iç ederim, ortadan kaybolurum. Yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ben almam oracıkta bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Certhas said: gürcistan fiyatları da pek uygun değil. INTEL CORE I5 4570 vatan fiyatı: 582tl gürcistan fiyatı: 527tl Telefonda fark ediyor zaten fiyat. Türkiye'de telefona ekstra vergi, ötv, kdv ve diğer gümrük vergileri eklendiği için dolayısıyla fark fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 BalisticGel said: Valla hava limanında biri elime telefon/tablet sıkıştırsa, inince şuna ver dese alır onu iç ederim, ortadan kaybolurum. Yaparım. ben daha var mı diye sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Tanidigim bir Azeriden bile kutu almam - al sunu gotur ver dese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar