sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Gidip kezo kezo karılara yazıyonuz sonra "bu türk kızları böyle yeaa uff" diye ağlıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 duru güzelliğiniz hiç yok olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Nosfe said: Türkiye'ye hoş geldin kardeşim. Yaşın küçük heralde ki bu ülkenin Avrupa makyajlı Suudi Arabistan olduğunu hala farkedememişsin. Büyük ihtimalle zannediyosun ki genç nüfusun yarısı erkek, yarısı kadın o zaman herkes için bir sevgili var. Durum öyle değil işte; yarısı nefes alsın yeter diyen erkek, burası doğru. Diğer yarısının çoğunluğu ise sevgililerin 5 sezonda 30mden fazla birbirine yaklaşmadığı "büyük aşk" dizilerini izleyen, Kıvanç Tatlıtuğ gelse trip atarım, Kenan İmirzalıoğlu gelse sanane salak çekerim ama babam emrederse elinin tutmayacağım erkekle evlenirim diyen, nasıl tarif etsem... kadına benzeyen ama tam olarak kadın olmayan canlılar. Küçük bir azınlık ise kadın, bildiğin erkeğin diğeri olan. Yani sonuç olarak sen bir ortalama bir Türk "kadını" için yaklaşık olarak 50 erkekle mücadele içindesin. Bu 50 erkekten birinin de bu kadınla evlilik dışında herhangi bir ilişkide olacağının garantisi yok. Sokakta görüp de modern sandığın kızların beyni kara çarşafla kaplı, bunu unutma. Boşuna sevgilim yok diye de kendini paralama, kimin var ki? Oh zehrimi akıttım, beni reddeden kızlar evde kalsın amk. Adam Türkiye gerçeğini yazmış, İran kadın futbol milli takımı oyuncusu gibi karılar için millet birbirini kesiyor, ormana gömüyor bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 JestersTear said: ŞOK paticik nerdlernin hayalindeki kız tipi açıklandı!! anime izleyen frp-rpg oynayan kızları forumumuza bekliyoruz. Sen olayı hiç anlamamışsın, malı mülkü yerinde olsun isterse sihirli annem izlesin. Örnek caps atamıyorum merak eden ömlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ikisi olsa güzel olur, endamı bir yere kadar, 40 dan sonra değiştirecek ve bakacak bütçeniz varsa orası başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 geçen yine sevişiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 birde devamlı olarak hatırlatmak istiyorum "ülke olarak, böyle tipler full...." falan diye genelleme yapmaz isek daha sağlıklı ve çözüme yönelik tespitlerde bulunabiliriz. zira, devlet ve millet olarak bu olumsuz davranışların ortaya çıkmasında, kadınlar ve erkekler olarak hayati katkımızın olduğu görüşünde değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 iki taraf da kotu, iki taraf da karsi tarafi begenmiyo, ne kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 GONDARCENGIZ said: geçen yine sevişiyorum geçen yine sevişemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Feamer said: birde devamlı olarak hatırlatmak istiyorum "ülke olarak, böyle tipler full...." falan diye genelleme yapmaz isek daha sağlıklı ve çözüme yönelik tespitlerde bulunabiliriz. zira, devlet ve millet olarak bu olumsuz davranışların ortaya çıkmasında, kadınlar ve erkekler olarak hayati katkımızın olduğu görüşünde değilim BUDAMI GOL DEİL!! http://sv171.piclect.com/22d1a6102248394129f809a4a3d6f287/e4c7705bf/o/14/02/12/ads.png said: Kocasını, birbirinden farklı iki erkekle aldatan Sevda adlı kadın, birinci ve ikinci sevgilisini buluşturdu. Bunun üzerine Sevda'nın birinci sevgilisi, çıkan tartışmanın ardından ikinci sevgilisini öldürdü. Avcılar sahilinde ölü olarak bulunan Medet Altun'un kafasına vurularak öldürüldüğü canlı yayından ortaya çıktı. Kadın birinci sevgilim bana çok düşkündü ondan yaptı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Forumda kızlar var. Ben biliyorum bazılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 dunyanin en sahane hanimefendisiyle forumda tanistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ayy öle deme şapşik, şımartıyorsun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 haydar dumen e yazsana kardesim forumdakilerin ilaci olsa basina surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 http://www.karikaturun.com/img/karikatur/30/vucuduyla_bar%C4%B1s%C4%B1k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 eşofmandan kıl çık ahahaha yaaaaaaa içim kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 forumda tam istediğiniz gibi bir kız var ama önce kız olduğunun farkına varmanız gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 iskandinavyada kızlar teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 NolaxThensbane said: eşofmandan kıl çık ahahaha yaaaaaaa içim kalktı Asfsfasfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 istanbulbeyfendisi said: dans okuluna basla bachata ve salsa dersleri al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Tori said: http://www.karikaturun.com/img/karikatur/30/vucuduyla_bar%C4%B1s%C4%B1k.jpg mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 istanbulbeyfendisi said: Mesela öyle insanlar var babyface sakalsız, karizması yok kırkyıllık köse oldu babyface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar