Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 kaç cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 erkek adam erkek sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Not alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 istanbulbeyfendisi said: Özel bi üni. yarı burslu okuyorum ve tipim normalin üstünde yakışıklı olarak adlandırılıyor,sarışınım yani sakallarım güneşe çıktığında sarı ve turuncu rengi alıyor. Sorunum ise liseden beri çekingenlik ve ailesel problemlerin getirdiği utangaçlık, daha doğrusu babamdan kaynaklı oldugunu düşündüğüm sorun ancak üstünden gelemiyorum. Babam kücüklükten beri beni kendisiyle kıyaslar mükemmelliyetçi oldugu için herşeyi düzgün hatasız ve kusursuz yapmamı bekler, bir hatamı gördüğü zaman inanılmaz tepki verir, çeşitli olayların eşiliğinde lise zamanı itibariyle kız arkadaş ortamına giremedim yani kız arkadaşlarım oldu ancak sevgili boyutunda değildi.Lise boyunca 2 sevgilim oldu 2 si kuzenimin zoruyla ve sonra kızlarla buluşmadıgım için beni bıraktılar, doğrusu sosyal birisi olmadıgımdan erkek arkadaşlarım bile 2-3ü geçmedi. Neyse bitirdim liseyi hatrı sayılır dereceli bi özel ünideyim şuan ancak gene aynı durum var kızların yanına oturamıyorum veya gidip 'nasılsın? naber?' diyemiyorum. Ne bileyim belki sevgili oldugum kişi ilerde benim bir hatamı kusurumu görürse, ya ona mahçup olurum veya giydiğim elbiseyi beğenmedi mi? acaba diye düşünür gibisinden saçmalıklardan ötürü bu durumda olabilirim. Mesela öyle insanlar var babyface sakalsız, karizması yok ancak etrafı kızlarla dolu olan, işte kendime diyorum ben nasıl bu durumda iken yapamıyorum kendime kızıyorum ancak içimden birisi boşver, yanlız olman senin yararına diye söylüyor, ancak nereye kadar bilemiyorum... http://i.imgur.com/LlZtgtt.jpg ya da dur dur şaka abi senin öncelikle babanla yüzleşmen lazım bi dahaki sefer seni eleştirdiğinde kibarca siktiri çekiceksin, dikleniceksin biraz. zaten sonra biraz özgüven gelicek, oo adam oldum ben tabşaklarım büyüdü diyeceksin, sonra gelsin kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 nereye adam olmuş baba parasıyla üniversitye okuyo dha yaş maks 19 nereye sktir çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 baba parasıyla bir yerlere gelmek kolay tabi !!! yiyosa gecekondulardan plazalara yükselsenize !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Seru said: nereye adam olmuş baba parasıyla üniversitye okuyo dha yaş maks 19 nereye sktir çekiyo. bu da bi bok anlamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 pics or didnt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Saeros said: senin öncelikle babanla yüzleşmen lazım bi dahaki sefer seni eleştirdiğinde kibarca siktiri çekiceksin, dikleniceksin biraz. zaten sonra biraz özgüven gelicek, oo adam oldum ben tabşaklarım büyüdü diyeceksin, sonra gelsin kızlar o işler öyle olmuyor delikanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Elizabeth bunu beğendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 açılırsın bi ara sabret bunalıma girecek bi durumun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yaş kaçmış arkadaşın ? ona göre yorum yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 19-20 falan tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Sparkcaster said: Saeros said: senin öncelikle babanla yüzleşmen lazım bi dahaki sefer seni eleştirdiğinde kibarca siktiri çekiceksin, dikleniceksin biraz. zaten sonra biraz özgüven gelicek, oo adam oldum ben tabşaklarım büyüdü diyeceksin, sonra gelsin kızlar o işler öyle olmuyor delikanlı. ben genel bir tavsiyeden çok op'un durumuna özel bi tavsiye verdim belli ki babası çok sıkıştırmış mükemmeliyetçilik konusunda, o yüzden artık babasının söylemesine bile gerek kalmadan hata yapmaktan korkar hale gelmiş. aslında bikaç tane salak hata yapsa rezil olsa kendine gelir, 4.de üzülse 5.de koy götüne der geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Sparkcaster said: Saeros said: senin öncelikle babanla yüzleşmen lazım bi dahaki sefer seni eleştirdiğinde kibarca siktiri çekiceksin, dikleniceksin biraz. zaten sonra biraz özgüven gelicek, oo adam oldum ben tabşaklarım büyüdü diyeceksin, sonra gelsin kızlar o işler öyle olmuyor delikanlı. Aslında aşağı yukarı öyle oluyor. Arkadaş babayı, sürekli yargılanmayı falan kendisine dert etmiş. Belki haklı, belki babayı bahane ediyor. En azından o şıkkı elemeli. Baksana "sakalım var benim", "özel okul ama yarı bursluyum". Bir adam olma, adam yerine konma sıkıntısı var. Daha ilk başta, çevresinden bu mesajı almıyor belli ki. Eğer haklıysan babanın iktidarı sana kolay kolay vereceği ya da paylaşacağı yok. Ya git kendi krallığını kur ya da var olan kralı indir tahttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 19-20 yaşlarında karıya kıza bu kadar takılırmı be te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ilk once sakali kes. olay sakalda sacta degil. icindeki ozguvende. (ya da cebindeki parada.(ya da cebindeki paranin verdigi ozguvende)) sonra git sokakta kizlara yol sorarak alistirma yap, selam naber demeyi ogrendikten sonra devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 abooww git intihar et mumkunse çöplükte faln yap iş cıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yakışıklı yalnızlığı diye bir şey var ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 red'in bile kız arkadaşı var benim neden olmasın mindsetine gir op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ne bilesi olm. renkli gözlü zengin bir kürdoyum. daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mc_Lovin said: troll değilsen, ciddi ciddi tavsiye istiyorsan, özelden iletişime geç, hollandalılardan tut ruslara ukraynalılara çinlilere japonlara amerikalılara kadar envai çeşit ülkeden karı kızı sıraya dizebileceğin uluslararası ngoları anlatayım sana. abi opu salla sen bana anlat bunları, kutumu boşalttım bekliyorum mclovin dediniz adam tam bir secks maşhin çıktı ağalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar