Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakışıklıyım, durumum iyi ancak senelerdir yalnızım

istanbulbeyfendisi

Öne çıkan mesajlar

istanbulbeyfendisi said:

Özel bi üni. yarı burslu okuyorum ve tipim normalin üstünde yakışıklı olarak adlandırılıyor,sarışınım yani sakallarım güneşe çıktığında sarı ve turuncu rengi alıyor. Sorunum ise liseden beri çekingenlik ve ailesel problemlerin getirdiği utangaçlık, daha doğrusu babamdan kaynaklı oldugunu düşündüğüm sorun ancak üstünden gelemiyorum.

Babam kücüklükten beri beni kendisiyle kıyaslar mükemmelliyetçi oldugu için herşeyi düzgün hatasız ve kusursuz yapmamı bekler, bir hatamı gördüğü zaman inanılmaz tepki verir, çeşitli olayların eşiliğinde lise zamanı itibariyle kız arkadaş ortamına giremedim yani kız arkadaşlarım oldu ancak sevgili boyutunda değildi.Lise boyunca 2 sevgilim oldu 2 si kuzenimin zoruyla ve sonra kızlarla buluşmadıgım için beni bıraktılar, doğrusu sosyal birisi olmadıgımdan erkek arkadaşlarım bile 2-3ü geçmedi.

Neyse bitirdim liseyi hatrı sayılır dereceli bi özel ünideyim şuan ancak gene aynı durum var kızların yanına oturamıyorum veya gidip 'nasılsın? naber?' diyemiyorum. Ne bileyim belki sevgili oldugum kişi ilerde benim bir hatamı kusurumu görürse, ya ona mahçup olurum veya giydiğim elbiseyi beğenmedi mi? acaba diye düşünür gibisinden saçmalıklardan ötürü bu durumda olabilirim. Mesela öyle insanlar var babyface sakalsız, karizması yok ancak etrafı kızlarla dolu olan, işte kendime diyorum ben nasıl bu durumda iken yapamıyorum kendime kızıyorum ancak içimden birisi boşver, yanlız olman senin yararına diye söylüyor, ancak nereye kadar bilemiyorum...

http://i.imgur.com/LlZtgtt.jpg

ya da dur dur şaka

abi senin öncelikle babanla yüzleşmen lazım
bi dahaki sefer seni eleştirdiğinde kibarca siktiri çekiceksin, dikleniceksin biraz. zaten sonra biraz özgüven gelicek, oo adam oldum ben tabşaklarım büyüdü diyeceksin, sonra gelsin kızlar
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Saeros said:

senin öncelikle babanla yüzleşmen lazım
bi dahaki sefer seni eleştirdiğinde kibarca siktiri çekiceksin, dikleniceksin biraz. zaten sonra biraz özgüven gelicek, oo adam oldum ben tabşaklarım büyüdü diyeceksin, sonra gelsin kızlar

o işler öyle olmuyor delikanlı.

ben genel bir tavsiyeden çok op'un durumuna özel bi tavsiye verdim
belli ki babası çok sıkıştırmış mükemmeliyetçilik konusunda, o yüzden artık babasının söylemesine bile gerek kalmadan hata yapmaktan korkar hale gelmiş. aslında bikaç tane salak hata yapsa rezil olsa kendine gelir, 4.de üzülse 5.de koy götüne der geçer
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Saeros said:

senin öncelikle babanla yüzleşmen lazım

o işler öyle olmuyor delikanlı.

Aslında aşağı yukarı öyle oluyor. Arkadaş babayı, sürekli yargılanmayı falan kendisine dert etmiş.
Belki haklı, belki babayı bahane ediyor. En azından o şıkkı elemeli.

Baksana "sakalım var benim", "özel okul ama yarı bursluyum". Bir adam olma, adam yerine konma sıkıntısı var.
Daha ilk başta, çevresinden bu mesajı almıyor belli ki.

Eğer haklıysan babanın iktidarı sana kolay kolay vereceği ya da paylaşacağı yok. Ya git kendi krallığını kur ya da var olan kralı indir tahttan.
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

troll değilsen, ciddi ciddi tavsiye istiyorsan, özelden iletişime geç, hollandalılardan tut ruslara ukraynalılara çinlilere japonlara amerikalılara kadar envai çeşit ülkeden karı kızı sıraya dizebileceğin uluslararası ngoları anlatayım sana.

abi opu salla sen bana anlat bunları, kutumu boşalttım bekliyorum

mclovin dediniz adam tam bir secks maşhin çıktı ağalar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...