monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Vücudun kendi kendine yenmesini mi bekleyeyim yoksa gidip alıp iyileşeyim mi. kimi fanatikler abi biz ilaca karşıyız vücudu bağımlı hale getiriyosun falan diyolar var mı bilen doğrusunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben ilaç kullanmayangillerdenim. yatağa düşmediğim sürece ilaç kullanmam ama kimyasala karşı da değiim (:D yeni hastalık atlattım tek yaptığım şey ilk gün saunaya girdim bir güzel terledim ertesi gün dinlendim diğer gün kapalı alanda koştum deli gibi terledim 4. gün şuan iyileştim ve genelde böle olur hasta olursam bir şekilde kendimi yoğun olarak terletirim ve iyileşirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Grip olduysan zaten ilaç tırı vırı gelir. Sadece semptomlarını azaltır. Burun akıntısını engellemek veya ağrını dindirmek. İyileşme sürecine bir katkısı yok. Antibiyotikler virüse karşı etkili değildir yani gripe karşı etkisizdir. Boğaz enfeksiyonu ile birlikte başlayan grip durumlarında sadece antibiyotik veriliyor diye biliyorum. Kısaca ilaç almak veya almamak durumu sadece antibiyotikler için geçerli. Yani vücuda çok fazla antibiyotik alırsan direncin düşer evet ama gidip baş ağrın var veya soğuk algınlığı için aldığın nurofen tarzı ağrı kesici ateş düşürücü mix ilaçların vücut direncine katkısı yoktur. Yani burnum akıyor veya başım ağrıyor dur ilaç içmimde bağışıklık kazanim gibi bir durum yok. Almazsan kendine eziyet edersin. Kısaca çok fazla antibiyotik kullanma durumlarında vucüt kırılganlaşır. Bir fanteziye göre aşırı ve bilinçsiz antibiyotik kullanımı sonucu uzun yıllar sonrasında yenilmesi çok güç olan bağışıklık kazanmış verem hastalığı ile karşı karşıya kalabileceğimiz söyleniyor. Doktor falan değilim yanlış veya eksik bilgiler vermiş olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi terlemek aynen süper bir yol katılıyorum.. Ben Ihlamur , zencefil kombosu yapıp mesela , acaip kalın giyinip yatağa yatarım.. böyle sucuk gibi olurum afedersiniz .ötümden akar ter , sonra kalkar ılık suyla duş alırım.. fakat burda önemli nokta banyoya girerken ve çıktıktan sonra üşütmemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 vitamin al,bol bol tantuni ye geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 acılı ekşili çin çorbası iç -çin şart diil- kalın giyinip yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 gribin baslayacagını hissettiğimde rakı salgam içerim. ertesi günde bol sarımsaklı paça. 3.gün yine keyifle rakı salgam yapabilirim benim yolumda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Nurofen cold... Tek geçerim. Boğazda sizlama, burun akması başladığı anda at bir tane, bilemedin iki tane, hastalık falan kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 arasıra sabahları first defence çakıyorum. kafa yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sert bi içkiyi shot yap. kalın giyin. vücut ısısı tavan yapsın terle sonra ılık duş al yat. kırgınlığın gider sabaha. sonra düzelirsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 upcoming event yoksa, bildiğin boş gezenin boş kalfasıysan tabi ki dersin aman vücudum yensin immun sistem rörörö falan diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 üşütmek şehir efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 üşümek yok mu yani inanmadığımız sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 alma. vitamin iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Exodous said: Nurofen cold... Tek geçerim. Boğazda sizlama, burun akması başladığı anda at bir tane, bilemedin iki tane, hastalık falan kalmıyor. and flu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 suBzer0 said: afedersiniz .ötümden akar ter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 H2N3 müdür nedir ona hiç bir halt iyi gelmiyor. 1 kutu Nurofen kullandım pek faydası olmadı. Hiç ilaç almayanla aynı sürede atlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ilaç olmazsa olmaz. bol bol terleyeceksin, ilaçlarını düzenli alacaksın; bir kaç güne hiç bir şeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ya açıkçası benim çekindiğim yer askerlik. hasta olmakta sorun değil de orda revire mi gidicem iğne mi vurucaklar yatabilecek miyim yoksa sümüklerim aka aka iş mi yapıcam merak ediyorum ve hasta olmak istemiyorum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ben faranjit olmuştum 39 derece ateşle spor yapmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar