Litminov Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Nasıl yapacağımı bulamadım kafayı sıyırmak üzereyim. Sony Ericsson T250i telefonundan Iphone 5s'e rehber aktarmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. Rehber gmail'e kayıtlı değil ve telefonda rehberi gmail'e aktaracak bir özellik yok. VCF formatında iphone'a atıyorum ama vcf formatını kabul etmiyor vcard olması lazımmış. benim eski android de vcard olarak kayıt etmiyor rehberi.. Nasıl aktarabilirim kısa bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 sim karta sığmayacak kadar çok mu numara var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 sim karta oradan iosa. olmuyorsa en yakın time gidiyorsun aktarım cihazları var 5 liraya yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 yeni sim kart aldığım için vcf formatından aktarmam gerek vcf formatını nasıl iphone 5'te rehber olarak aktarabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 https://www.google.com/contacts/ ayfonda import from mail vardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 tamam ya şimdi hallettim vcf formatından aktar seçeneği farklı yerdeymiş 2 saattir sinir krizi geçiriyodum burda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar