loop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Memleketimin hırsızları işte. Neymiş ! Adalet herkeze lazımmış. Koca bir sezonu çalarken iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bu arada evet hakemler cok kotu. sezon basından beri ilk kez denk geldi galiba size. o yuzden bu saskınlıgınız. diger takımların topiclerine gelin oralar daha guzel hakem konusunda bizim her mac problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 talimat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 yoo bize çok denk geldi de 4 forvetimiz varken hakemlerle rakibi üstüste koyup yenebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 yavercik sivas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 fizban said: hakemi dövmedi. hakemin üzerine elleri arkada yürüdü. bi sonraki gs maçını izliyim koyarım buraya aynı pozisyonu.baya bildigin adamı itti. kafa atar gibi oldu. adama carptıktan sonra itmeye devam etti. lutfen artık sacmalamayın. diger arkadasa dedigim gibi gozluk guzelmis. eller arkaya alınınca istedigini yapabilirsin diye bi secenek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 özetlemis; madcow said: bu arada evet hakemler cok kotu. sezon basından beri ilk kez denk geldi galiba size. o yuzden bu saskınlıgınız. diger takımların topiclerine gelin oralar daha guzel hakem konusunda bizim her mac problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 her hafta fener maclarını izlemesem inanıcam ust uste koyup yendiginizi de. ne yazıkki hepsini izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Premiere ligde, İspanya'da bir futbolcu bunu yapsa ne olur? "Bully the ref" ceza almıyordu büyük kulüpsen o yüzden bu kadar şaşırdı FB taraftarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ben de 3 buyukler (gs-bjk-fb) maclarinin hepsini izliyorum. Melo melo deyip duruyosunuz, aynini yapiyor, daha kotusunu yapiyor farkinda degilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abi diyorum rakibe oluncaya oh çok iyi oldu. Bize olunca hersey tü kaka ile devam ettikçe hakemler de böyle devam eder. diyorum bak vereceksin bir toplu tepki tek yanlış karar cikiyor mu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Hakemleri dömeye alıştılar yıllardır. Şunu sokakta birine yap bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Melo Portekizce yapyıordur bizim hakemler anlamıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 sonunda caner de kırmızı yiycek heralde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ahahaha sokak kozu oynanmış. hakemler bu yaptıklarını sokakta yapsınlar o zaman lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 melo'nun egemenin yaptıgı gibi bi hareket yaptıgı macı bulana burdan durum yolluyorum direk adresi veriyosunuz internetten odemeyle evinize. hadi beyler. oyle eller arkada onunde itiraz etmiycek. ustune yuruycek kafa uzatıcak itmeye devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 madcow said: fizban said: hakemi dövmedi. hakemin üzerine elleri arkada yürüdü. bi sonraki gs maçını izliyim koyarım buraya aynı pozisyonu.baya bildigin adamı itti. kafa atar gibi oldu. adama carptıktan sonra itmeye devam etti. lutfen artık sacmalamayın. diger arkadasa dedigim gibi gozluk guzelmis. eller arkaya alınınca istedigini yapabilirsin diye bi secenek yok. Gözüne parmak soktu, üstüne işedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Futboldan 3 yıldırım'ı temizlesek mis gibi ligimiz olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Kaptanı Emre olan kadrosunda Caner Alves Egemen gibi kasaplar olan takım bir tek Melo örneği ile komik oluyorlar. Başkanı da Aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Egemen'i hakemden uzaklaştırmalarından sonra kırmızıya uzanıyor yalnız Yunus, söylediği bir şey falandır sebebi belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bulsanız bile cıkıp da "AAA MELO YAPMIS KIRMIZI ALMAMIS EGEMEN DE ALMASAYMIS" demiycem tabiki. meloya kırmızısını vermeyene kufredicem. biz boyle biliyoruz cunku adalet boyle olur. dogru kararı kovalarsan olur. takımımdaki oyuncu hakettigi kırmızıyı gorunce "ama hakem cok kotu digerine vermemisti" ile olmaz. "bu da kırmızı bu da kırmızı ikisine de vermeli" demekle olur. ama koca sezonu sikelemis takım taraftarı adaletli lig falan diyo. ouahsduhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 da ayri panpa. Bir de galarasyon lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 egemenın agzını okuyun. resmen ben bır sey yapmadım ben ne yaptım dıyor. hakemın bakısları bıle baslı basına tahrık edcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Çok sinirli yazdım. Ayırdım şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ohohoh hakem bakısları tahrik edici seviyesine gectiysek ben konuyu kapattım. burda engin adamın bogazına sarıldıgında 11 mac verdiler cok iyi oldu diyen de bizdik bu arada. siz anca kasaplarınızı koruyun. ayrıca hakemleri de ust uste koyup yenenler. daha gecen hafta alves adamın ustune cift ayak bastıgın da biriniz cıkıp ulan kırmızımızı vermedi diyemedi. "erkek oyunu hehe" lerini gorduk burda. rahat olun kim ne belli oluyo burdan bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar