Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 20. Hafta] Sivasspor v Fenerbaçe @16.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada evet hakemler cok kotu. sezon basından beri ilk kez denk geldi galiba size. o yuzden bu saskınlıgınız. diger takımların topiclerine gelin oralar daha guzel hakem konusunda bizim her mac problem var.
Mesaj tarihi:
fizban said:

hakemi dövmedi. hakemin üzerine elleri arkada yürüdü. bi sonraki gs maçını izliyim koyarım buraya aynı pozisyonu.
baya bildigin adamı itti. kafa atar gibi oldu. adama carptıktan sonra itmeye devam etti. lutfen artık sacmalamayın. diger arkadasa dedigim gibi gozluk guzelmis.

eller arkaya alınınca istedigini yapabilirsin diye bi secenek yok.
Mesaj tarihi:
özetlemis;
madcow said:

bu arada evet hakemler cok kotu. sezon basından beri ilk kez denk geldi galiba size. o yuzden bu saskınlıgınız. diger takımların topiclerine gelin oralar daha guzel hakem konusunda bizim her mac problem var.
Mesaj tarihi:
abi diyorum rakibe oluncaya oh çok iyi oldu. Bize olunca hersey tü kaka ile devam ettikçe hakemler de böyle devam eder.

diyorum bak vereceksin bir toplu tepki tek yanlış karar cikiyor mu maçta
Mesaj tarihi:
melo'nun egemenin yaptıgı gibi bi hareket yaptıgı macı bulana burdan durum yolluyorum direk adresi veriyosunuz internetten odemeyle evinize. hadi beyler.

oyle eller arkada onunde itiraz etmiycek. ustune yuruycek kafa uzatıcak itmeye devam edicek.
Mesaj tarihi:
madcow said:

fizban said:

hakemi dövmedi. hakemin üzerine elleri arkada yürüdü. bi sonraki gs maçını izliyim koyarım buraya aynı pozisyonu.
baya bildigin adamı itti. kafa atar gibi oldu. adama carptıktan sonra itmeye devam etti. lutfen artık sacmalamayın. diger arkadasa dedigim gibi gozluk guzelmis.

eller arkaya alınınca istedigini yapabilirsin diye bi secenek yok.

Gözüne parmak soktu, üstüne işedi..
Mesaj tarihi:
bulsanız bile cıkıp da "AAA MELO YAPMIS KIRMIZI ALMAMIS EGEMEN DE ALMASAYMIS" demiycem tabiki. meloya kırmızısını vermeyene kufredicem. biz boyle biliyoruz cunku adalet boyle olur. dogru kararı kovalarsan olur. takımımdaki oyuncu hakettigi kırmızıyı gorunce "ama hakem cok kotu digerine vermemisti" ile olmaz. "bu da kırmızı bu da kırmızı ikisine de vermeli" demekle olur.

ama koca sezonu sikelemis takım taraftarı adaletli lig falan diyo. ouahsduhaf
Mesaj tarihi:
ohohoh hakem bakısları tahrik edici seviyesine gectiysek ben konuyu kapattım.

burda engin adamın bogazına sarıldıgında 11 mac verdiler cok iyi oldu diyen de bizdik bu arada. siz anca kasaplarınızı koruyun.

ayrıca hakemleri de ust uste koyup yenenler. daha gecen hafta alves adamın ustune cift ayak bastıgın da biriniz cıkıp ulan kırmızımızı vermedi diyemedi. "erkek oyunu hehe" lerini gorduk burda.

rahat olun kim ne belli oluyo burdan bakınca.
  • Yeni Oluştur...