Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 20. Hafta] Sivasspor v Fenerbaçe @16.00

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

PZero said:

6. hafta gençlerbiriği fenerbahçe maçında gençlerbiriğinin %100 penaltısı verilmedi bu maçı 1-0 kazandı fener o zaman iyidi şimdimi kötü oldu ??

yazan pzero olabilir ama kırk yılda bir de olsa doğru söylüyor. penaltı diyenlere karşı selpak koyuyordu millet o zaman buraya

canlarım benim. nasıl da ağlıyorlar şu anda.

Su oncelikle yalan onu bir diyeyim de. Maci izlemistim.

Top egemenin ayagindan sekip de koluna carpiyor, pozisyonda bir olasi durumu engelleme durumu yok, cizgi hakeminin devam karari dogru.

Ote yandan Meireles'in yaptigi hareket direkt sorgusuz-sualsiz kirmizi.

Egemen'in kirmizi gordugu pozisyon da sari karti gerektirecek zerre hareket yok. Zaten egemenin dellenmesinin sebebi zart diye cikarip sari kart vermesi.

Zannediyorum hakemin eline bir liste verildi 'bu adamlar ceza sinirinda, bir el ativer hocu' denildi. Ne yapsin, o da emir kulu, yapacak.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe şuan yöneticisinden futbolcusuna çok leş ya.

mosturoğlu falan çıkar saçmalar. gökhan gönül , volky ve emre çıkar gomplo, süreç, 3 temmuz diye ağlar.

aziz yıldırım galatasaray için nimet yemin ederim. bi tane adam gibi başkan gelse fener kendine gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

o macı hepimiz izledik hepimiz artı tum yorumcular penaltı dedi.

mesela tum yargı kurumlar fenerbahce/aziz sike yaptı dedi. aziz cıktı ben yapmadım diyorum size yetmez mi diyor? aynı hesap. biz inanmadık. o pozisyon penaltı.

Yuvarlak ifadelerle konusmayalim, hangi yorumcu?

Tum yorumcular diyorsun zannedersin Amerikan mahkemesindeki gibi juri var, orda pozisyon oynatiliyor 'haa penalti, siradaki dosya!' diyorlar.

Sike meselesine girmiyorum, sikeyi savunmak degil derdim. Gunlerce konusulur o.

Biz inanmadik diye bir sey olmaz, MHK nin ve TFF nin 2013 yilinda yayinladigi 140 sayfalik talimatname var, orayi okur soylersin. Yok oyle iskembe-i kubradan sallayip bana gore degil demek.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok nadir olarak hakemler Fenere karşı isteyerek veya istemeyerek hata yapıyor onda da ne cıngar çıktı anasını satayım.

Bi kere penaltı penaltı kesinlikle ama Egemen'in kırmızısı da kırmızı yani. Sarısına bakıyorum bazı yerlerde kalçayı çıkarıp umut vaadeden atağı kesmiş doğru diyen var, kendini atmış sarı yanlış diyen var. Zaten ligde her hafta çıkarılan 5 hatalı sarı kart kesin vardır.

Bunun yanında Meireless var ki helal olsun ki buradaki dahil tüm Fenerbahçeli arkadaşlar hem fikir.

Yani penaltı haricinde aman aman bir şey yok şu maçta hakemin FB aleyhine maçı etkileyecek yaptığı hata.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

ayaktan sekti şu bu diye bişey yokki gayet penaltı

geçen sene hatta bizim ordu maçıydı sanırım aynısı hakan baltaya olmuştu penaltı çalındı

Var.

Maci actim tekrar izledim, Hakan balta gibi topu sektirdikten sonra elle onune atiyor, rakibin attigi topla ne ilgisi var olm?

Ac ligtv.com.tr de 23. Hafta macini tekrar kiyasla
Sosyal ağlarda paylaş

Penaltı çizgi hakeminin hatası direk. Gözünün önünde oluyor.

Ama işte pizeronun koyduğu fotoda da aynısı fb'ye olmuş es geçilmiş yine.

Yani ortada fb'ye yönelik kasti bişey yok. Hakemler kalitesiz.

Kırmızı kartta da sarı verir ya da vermez, adam güzel atlar kandırır, ya da gerçekten görür faul var diye düşünür verir. Egemenin diklenmesini de es geçiyor bi an. Sonra birden delirip kırmızıyı çıkartıyor. Orda hakaret var muhtemelen. Yani itiraz ederken önce sallamayıp birden kırmızıya girişmez adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

sabonis said:

PZero said:

6. hafta gençlerbiriği fenerbahçe maçında gençlerbiriğinin %100 penaltısı verilmedi bu maçı 1-0 kazandı fener o zaman iyidi şimdimi kötü oldu ??

yazan pzero olabilir ama kırk yılda bir de olsa doğru söylüyor. penaltı diyenlere karşı selpak koyuyordu millet o zaman buraya

canlarım benim. nasıl da ağlıyorlar şu anda.

Su oncelikle yalan onu bir diyeyim de. Maci izlemistim.

Top egemenin ayagindan sekip de koluna carpiyor, pozisyonda bir olasi durumu engelleme durumu yok, cizgi hakeminin devam karari dogru.

Ote yandan Meireles'in yaptigi hareket direkt sorgusuz-sualsiz kirmizi.

Egemen'in kirmizi gordugu pozisyon da sari karti gerektirecek zerre hareket yok. Zaten egemenin dellenmesinin sebebi zart diye cikarip sari kart vermesi.

Zannediyorum hakemin eline bir liste verildi 'bu adamlar ceza sinirinda, bir el ativer hocu' denildi. Ne yapsin, o da emir kulu, yapacak.

bir kasıt yoksa sarı kart verilmeden penaltı çalınıyor panpa

bir de saygı duruşunda beklerken çarparsa penaltı çalmazlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...