Somon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 oh mis gibi afyon kokuyor burası biraz daha afyon gerekiyor derbi ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ŞAMPİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Lütfen Rıdvan'ı dinleyin. Güntekin'e bile giydiriyor, Güntekin sen top oynamadın bilmezsin bu takım ayağa kalkar vs. Of of ahahaha Kara boğalar 1-2 hafta daha kaçırırsa Arena'da şampiyonluk garantilemek isteyen takım (28. haftada oha?) 2. çıkacak maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 haftaya umarım once oynuyoruzdur. bi sekilde antalya deplasmanında kazanıp. 1 puan farkla maca cıkarsa fener eksiklerle beraber stress ile tek maca inebilir fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 fizban said: hakemler diye ağlarım. çünkü ben hakem eliyle gs puan kaybettiği zaman sevinmiyorum. eşit koşullarda yarışmak istiyorum. ama siz sevinç gözyaşları döküyosunuz lol. hakemler kötü olduğu için ofsaytı kaçırır. bazen penaltıyı da kaçırabilir. hatalı kararlar verebilir. ama o kadar açık eli görmemezlikten gelip (ki çizgi hakemi var bi de), bi de üstüne olmayan faul verip, sarı kart çıkartıp, ssonra kırmızı verirsen hakem yüzünden maçı kaybetmiş oluruz. sivas taraftarı da bayağı aptal. yani aptallığın sınırı yok gerçekten. şike yapsana aziz yıldırım diye bağırıyolar, eğer aziz yıldırım şike yapmışsa satın alınanlar da kendileri. en azından biz parayı bastırıp alıyoruz, mal gibi satılanlar kendileri. hakeme tebrikler. istediği skoru aldı. AĞLAMA DEĞMEZ HAYAAAAT BU GÖÖÖÖZ YAŞLARINAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 BulletRide said: Sivasspor asrın takımı bile olsa, yıldızlar karması da kursa Fenerbahçe için ligin en rahat maçıdır abi totem mi yaptın ne yaptın hiç sensen beklemezdim şöyle birşey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Simofle said: mac 1 0 dıye veremedı kırmızıyı. macın sonunda da atacak bır sıvaslı demedı dmeyın. kendısıde bılıyor ılk yarı neler yaptıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Zaaaaaaaaaaaaaaaaaa XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 animalsivaskangal.gif ZAAAAAAAAAAAAAAA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Kaptım 50nc yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Fenerbahçe şikeyi örtmek ve doğal göstermek için senelerce debelenmesi nedeniyle şike tezahuratlarına maruz kalıyor. Gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 http://s1.directupload.net/images/130809/t59lriyt.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 np toparlarız,arenada her türlü çakarız 7 olarak hesaplayın farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ben Meireles'in pozisyonu görmemiştim. Abi adam safi ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 off rıdvan td olsun kurtulalaım ne ağlıyor fener kaybedince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 TRT 3 de aziz agliyor agdjfnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Rıdvanın göz yaşı bezleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 SeaGle said: Beşiktaşın hakkı yendi geyiğini yapıyoruz yeri gelince ama beşiktaş cidden çok karşılaşıyor bu durumlarla. O zaman hepimiz geyik yapıyoruz. Hatalar bize dönünce OO HAKEMLER RÖRÖRÖ. Gözlerim yaşardı lan duygulandım. Adam Beşiktaş'ın hakkı yendi demiş. Şu satırları harbiden Seagle mı yazdı modlar IPlere bi bakın sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Oyuncu değişikliği hakkımız da dolduuuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 YAPMAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 rıdvan ne ağladın be asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=FemHh5RpPlQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar