Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 20. Hafta] Sivasspor v Fenerbaçe @16.00

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

hakemler diye ağlarım. çünkü ben hakem eliyle gs puan kaybettiği zaman sevinmiyorum. eşit koşullarda yarışmak istiyorum. ama siz sevinç gözyaşları döküyosunuz lol.

hakemler kötü olduğu için ofsaytı kaçırır. bazen penaltıyı da kaçırabilir. hatalı kararlar verebilir.

ama o kadar açık eli görmemezlikten gelip (ki çizgi hakemi var bi de), bi de üstüne olmayan faul verip, sarı kart çıkartıp, ssonra kırmızı verirsen hakem yüzünden maçı kaybetmiş oluruz.

sivas taraftarı da bayağı aptal. yani aptallığın sınırı yok gerçekten. şike yapsana aziz yıldırım diye bağırıyolar, eğer aziz yıldırım şike yapmışsa satın alınanlar da kendileri. en azından biz parayı bastırıp alıyoruz, mal gibi satılanlar kendileri.

hakeme tebrikler. istediği skoru aldı.

AĞLAMA DEĞMEZ HAYAAAAT
BU GÖÖÖÖZ YAŞLARINAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:
Beşiktaşın hakkı yendi geyiğini yapıyoruz yeri gelince ama beşiktaş cidden çok karşılaşıyor bu durumlarla. O zaman hepimiz geyik yapıyoruz. Hatalar bize dönünce OO HAKEMLER RÖRÖRÖ.

Gözlerim yaşardı lan duygulandım. Adam Beşiktaş'ın hakkı yendi demiş. Şu satırları harbiden Seagle mı yazdı modlar IPlere bi bakın sdfsd.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...