Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Dikkat:Küfür içerir] Video: Opera Yapan Galatasaraylıya Tokat Atan Kadın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi iş çıkış saati olabilir. Metroyu Galatasaray taraftarına tahsis etmiyorlar. Cuma günü 7'de maç oluyor mesela. 6'da Taksim'den, Gayrettepe'den, Mecidiyeköy'den dönmesin mi insanlar?
Mesaj tarihi:
bu arada 30 tane adamada terbiyesizler diyen angutla neden beraberim sorusunu kim cevaplıcak oda var
öle bi lafı sadece 50 yaş üstü teyze edebilir bence
benim hatun mğhendis ve galatasaraylı oldugundan fasfdasfas diye gülerdi o ayrı mesele eauhueahu
Mesaj tarihi:
30 kişilik adam grubuna yanında erkek arkadaşı varken
terbiyesiz diye girişip yanındaki adamı bıçaklanmaya iten hiç kız arkadaşım olmadı pardon abi
kavga ettiği erkği kıskandırıcam diye barda başkasının kucağına oturan kız arkadaşımda olmadı mesela
normal ve mantıklı insanlarla beraber oldum oluyorum genelde
Mesaj tarihi:
abi mühendis kız arkadaşın bir iş çıkışı kafası şişmiş, patronuyla atarlanmış, iş arkadaşı bütün hesapları kitabı buna bırakmış Sonra yanına böyle barzolar gelio , zaten sıkışık ortam birde bu tipler bağırıp çağırıyor falan.

olası şeyler bunlar yani
Mesaj tarihi:
abicim barzoları savunan yok
barzolar salak bağırıyo
kız salak tokat atıyo diyorum
ayrıca yanındaki adamı kavgaya iten kız mantıksızdır diyorum
rahatsız olduysa ineriz bi sonaki araca bineriz
Mesaj tarihi:
BonePart sırf muhalefet olsun diye andik gundik laflar etmesen çok daha harika olacak. yok bana bi kadın vursa ben de bi tane gecirirdim. yok benim hatun da t...k geçerdi ehuehu. yok bu kadının içi geçmiş.

adamlar ayı. sen hala işin neresindesin.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Somon said:

akşam taksim karısıcak diye konu açtım 10 günde 2 kişi yazdı şu konu 10 sayfa olacak ya ona yanıyorum ben sdkfl

nerde getir abicim o başlığa adam yığacam, sende haklısın kusura bakma sdf

Link ver link
Mesaj tarihi:
olm nerenizle okuyonuz lan
normal karşılamıyorum
kadının tokat atması gerizekalılık diyorum
herifler alkollu haplı tozlu otlu olabilir
bıcagı cıkarsa saplasa bok yoluna gittin diyorum
rahatsız oluyosan inmek hatta polise sikayet etmek daha mantıklı diyorum
siz nerenizden anlıyosunuz
Mesaj tarihi:
Kadının eline sağlık, beyinsize tokattan fazlası gerekiyordu.

Topluluğun içinde küfürlü beste söyle, sonra bir de haklı çık. Yav he he

Stadlarda bile nefret ediyorum söylendiğinde, bu aslında taraftarların ne kadar aşağılık olduğunu gösteriyor. Yaratıcı besteler çıkıyor aralarda tribünler küfürsüz, ne güzel şeyler. Keşke onlar söylense...

Sonra efendim niye gitmiyor aileler, çocuklar, kadınlar stadlara maçlar niye abazalara kalıyor. Al sebep...
Mesaj tarihi:
İstanbul da maçtan önce ve sonrasında ki böyle hayvanlıklara defalarca şahit olmuşumdur.

gs, fb, bjk farketmiyor. hepsinin böyle hayvan taraftarları mevcut. maçtan önce ve sonra o metro zaten içler acısı.

bu videoda ki bağıranlar varya, ölsün dediğiniz köylülerin güttüğü davar oluyor.
Mesaj tarihi:
seksten uzak kezban davranisi

karsisindaki yine sinirine hakim olabilmis, ben olsam kadini raylara koyar ustunden metroyla gecerdim.

sonra geri vitese alip bir daha gecerdim.
  • Yeni Oluştur...