Harir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ciddiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Abi iş çıkış saati olabilir. Metroyu Galatasaray taraftarına tahsis etmiyorlar. Cuma günü 7'de maç oluyor mesela. 6'da Taksim'den, Gayrettepe'den, Mecidiyeköy'den dönmesin mi insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 3-5 barzo bir araya gelince bencillik tavan yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bu arada 30 tane adamada terbiyesizler diyen angutla neden beraberim sorusunu kim cevaplıcak oda var öle bi lafı sadece 50 yaş üstü teyze edebilir bence benim hatun mğhendis ve galatasaraylı oldugundan fasfdasfas diye gülerdi o ayrı mesele eauhueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 başka hiç mi kız arkadaşın olmadı abi? tek bir model üzerinden yorum yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 30 kişilik adam grubuna yanında erkek arkadaşı varken terbiyesiz diye girişip yanındaki adamı bıçaklanmaya iten hiç kız arkadaşım olmadı pardon abi kavga ettiği erkği kıskandırıcam diye barda başkasının kucağına oturan kız arkadaşımda olmadı mesela normal ve mantıklı insanlarla beraber oldum oluyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kizin agzinin icine baka baka yarragimi ye diye bagiriyolar siz de savunuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 abi mühendis kız arkadaşın bir iş çıkışı kafası şişmiş, patronuyla atarlanmış, iş arkadaşı bütün hesapları kitabı buna bırakmış Sonra yanına böyle barzolar gelio , zaten sıkışık ortam birde bu tipler bağırıp çağırıyor falan. olası şeyler bunlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 abicim barzoları savunan yok barzolar salak bağırıyo kız salak tokat atıyo diyorum ayrıca yanındaki adamı kavgaya iten kız mantıksızdır diyorum rahatsız olduysa ineriz bi sonaki araca bineriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 BonePart sırf muhalefet olsun diye andik gundik laflar etmesen çok daha harika olacak. yok bana bi kadın vursa ben de bi tane gecirirdim. yok benim hatun da t...k geçerdi ehuehu. yok bu kadının içi geçmiş. adamlar ayı. sen hala işin neresindesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 dreagloth said: buna gülen embesildir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 sana mı sorucam ne laf edicemi andik gundik adam okuduğu mesajı götünden anlayıp tiri viri yapan sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: Somon said: akşam taksim karısıcak diye konu açtım 10 günde 2 kişi yazdı şu konu 10 sayfa olacak ya ona yanıyorum ben sdkfl nerde getir abicim o başlığa adam yığacam, sende haklısın kusura bakma sdf Link ver link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bonepart gibi adamalr bu tip şeyleir normal karşıladğı için ülke bu halde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 olm nerenizle okuyonuz lan normal karşılamıyorum kadının tokat atması gerizekalılık diyorum herifler alkollu haplı tozlu otlu olabilir bıcagı cıkarsa saplasa bok yoluna gittin diyorum rahatsız oluyosan inmek hatta polise sikayet etmek daha mantıklı diyorum siz nerenizden anlıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 pardon ilk mesajın sahibi Cons imiş. neyse gerisinin andik gundik mesajlar olduğu gerçeği değişmiyor. /endof tiriviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kilit plz ego wars başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Asırlarca kadınlara yapmadığınız şiddet kalmadı şimdi kadın bi tokat attı diye haksız mı oluyor vay arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Kadının eline sağlık, beyinsize tokattan fazlası gerekiyordu. Topluluğun içinde küfürlü beste söyle, sonra bir de haklı çık. Yav he he Stadlarda bile nefret ediyorum söylendiğinde, bu aslında taraftarların ne kadar aşağılık olduğunu gösteriyor. Yaratıcı besteler çıkıyor aralarda tribünler küfürsüz, ne güzel şeyler. Keşke onlar söylense... Sonra efendim niye gitmiyor aileler, çocuklar, kadınlar stadlara maçlar niye abazalara kalıyor. Al sebep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Rerore said: ayrıca o metro stada gidiyor büyük ihitmal maç saati o kadının orada ne işi var Adam Tayyip Erdoğan beyler, bizim forumda takıldığını bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tartışılcak yanı yok elmanın yaptığı hıyarlık. kadın iyi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 İstanbul da maçtan önce ve sonrasında ki böyle hayvanlıklara defalarca şahit olmuşumdur. gs, fb, bjk farketmiyor. hepsinin böyle hayvan taraftarları mevcut. maçtan önce ve sonra o metro zaten içler acısı. bu videoda ki bağıranlar varya, ölsün dediğiniz köylülerin güttüğü davar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Vingthor said: dreagloth said: buna gülen embesildir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 seksten uzak kezban davranisi karsisindaki yine sinirine hakim olabilmis, ben olsam kadini raylara koyar ustunden metroyla gecerdim. sonra geri vitese alip bir daha gecerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 lol seksten uzak kezbanla ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar