Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Dikkat:Küfür içerir] Video: Opera Yapan Galatasaraylıya Tokat Atan Kadın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
videoya öyle bi baktım geçtim suratınamı dedi başka tarafınamı dedi diye dikkat etmedim,herifleri savunmuyorum bunu belirttim zaten,o vagonda sadece senin adamların varsa yap yoksa yapma diyorum.Ayrıca son attığım posttaki kin meselesi son 2 sayfada ortada zaten adam penis dedi diye,herifi ülkeden banlayın kasfkask neyse bana bu kadar ciddiyet yeter görüyorumki aramıza yeni hazır olmıyanlar katılmışaaskasfkaskomedisinizamkaksfoasfkoa

he bu arada barça man falan yapınca fuck fuck bişey yok olayı cok op ,ulan biz lisede hocalara yapıyoduk şu herifin yaptığını kızlı erkekli,en inek öğrenci bile katılıyodu stresini atıyodu.Hayat bu kadar zor olmak zorunda dğl beyler sövün gitsin
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Lan tezahuratta yara* diyince çağ dışı oluyor,

Pitbull g**leri salla deyince mi medeniyet oluyor.

Herkes evinde Mozart, Bach dinliyor zaten sdf.

tezahuratın içeriğiyle ne alakası var abi.

metroda insanlar üst üsteyken anırarak, zıplayıp, insanların üstüne çullanmak ne zamandan beri kabul görür bir davranış olarak algılanıyor toplumda.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

GONDARCENGIZ said:

sırf gslı dolu olsa tamam yapta,insan içinde malum türk kezboş halkının arasında daha hazır değiller "penis" kelimesini duymaya,aslında amaç eğlenmek ama bu ülkede zor be paşam :(

bunun turk halkıyla ya da bir şeylere hazır olup olmamakla ve ya kadının kezban olması ya da olmamasıyla uzaktan yakından ilgisi yok
medeniyetle ilgili, saygıyla ilgili, insanlık ile ilgili, centilmenlikle ilgili.
sen yarrak kelimesine hazırsan herkesin içinde tepki vermemeye o senin pısırıklığın, o senin kalaylanmışlığın, utanmamazlığın ya da odunluğun olabilir ancak

aynısını sana sölesöler
sus pus oturusun köşede pısırık pısırık

adam tekme tokat dalmamış işte kadına daha ne medeniyeti sitiyorsun köylü
Mesaj tarihi:
kadın bildiğin salak
sırf kadın olduğu için azına yumruğu yemiyor
küfretmeyind emek terbiyeli olun demek bir şey tokat atmak ayrı bir şey
kadınların bu ben kadının bişi olmaz anlayışı abzen tiksindiriyo
Mesaj tarihi:
başlık yanlış yönlendiriyor:

"metroda yontulmamış ayılar" daha uygun bir başlık olurmuş.

öne çıkan şey atılan tokat veya atan kadın değil, insanlıktan nasibini alamamış yontulmamış ayılar.
Mesaj tarihi:
He buarada herifin toplum içinde ne kadar küfür etmesi yanlış ise , kadının tokat atması da bir o kadar yanlış bence.. herif sarhoş yüksek ihtimal , öyle tokatı yediğinde bianda kendine hakm olamayıp ağzına yumruğu yiyebilir ki bu adamın kültür seviyesi göz önünde bulundurulunca bu olayın gerçekleşme ihtimali zaten yüksek.. zaten arkadaşı çocuğu tutuyor hemen bişey yapmasın diye..
Mesaj tarihi:
Video internete bu şekilde yayıldığı için ben de orijinal adını kullandım başlığı açarken. Zaten ne düşündüğüm belli.

Tartışmaya yeni bir boyut getireyim:

Kız, sizin kız arkadaşınız ve siz de yanındasınız. İkiniz de durumdan rahatsızsınız. Kız arkadaşınız dayanamadı, "Ne kadar terbiyesizsiniz yaa?" dedi ve adam dönüp o yavşak gülümsemesiyle kız arkadaşınızın suratına bakarak "nolcak lan?" şeklinde nispet yaparcasına küfürlü tezahüratına devam etti. Ki ederler de yani, çoğunluğu sağlamışlar ya bir şekilde.. Valla böyle bir durumda ben olsam sağlam bi kroşeyi yapıştırırım. Büzüğünüz yese siz de yapıştırırsınız.

edit: sonra da bi temiz dayağımı yerim.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Video internete bu şekilde yayıldığı için ben de orijinal adını kullandım başlığı açarken. Zaten ne düşündüğüm belli.

Tartışmaya yeni bir boyut getireyim:

Kız, sizin kız arkadaşınız ve siz de yanındasınız. İkiniz de durumdan rahatsızsınız. Kız arkadaşınız dayanamadı, "Ne kadar terbiyesizsiniz yaa?" dedi ve adam dönüp o yavşak gülümsemesiyle kız arkadaşınızın suratına bakarak "nolcak lan?" şeklinde nispet yaparcasına küfürlü tezahüratına devam etti. Ki ederler de yani, çoğunluğu sağlamışlar ya bir şekilde.. Valla böyle bir durumda ben olsam sağlam bi kroşeyi yapıştırırım. Büzüğünüz yetse siz de yapıştırırsınız.

hayatta bulaşmam
bi sonraki durakta inerim
bi sonaki metroya binerim
1 e 1 olsa kafa göz girmek deil mevzu
30 kişinin arasında oraya girmek gerizekalılıjk çünkü
delikanlılık dayak yemekle olmuyo
  • Yeni Oluştur...