Eternal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ne kadar dogru bilemiyorum ama adamın adı Mustafa Tatlı 87 Bogaziçi mezunu 6 sene bogaziçinde 6 sene texas da toplam 12 yıl okumuş.20 tane programlama dili bildigin söledi. 11 yıldır Microsoft'ta calısıyormuş.Ve Bill Gates i toplam 3 kere görmüş 1 kere tokalaşmış.Seattle da yasıyomuş adam 5 tane türk var microsoft ta dedi.Windows 2000 nin registery code larını yazanlardan biriymiş.Adam hafif sıyrık zaten hareketlerden anladım.Baya bi konustuk tek eliyle ctrl+alt+del e basıyo falan ilginç bi tip yani. Mustafa Tatlı adamın adı varmıdır bilen ? Antalya ya tatile gelmiş.[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Aralık 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 [spo1=bunu buldum :)]Greetings, Dear Sir/Lady Platin Balance Industry and Commercial Ltd. Company has been producing wheel balance weights (all vehicles) and marketing service equipments over 11 years.Our products has been producing according to international standarts.Also our products are approved by the all our costumers and has got sertificates ( TS 11772, DIN C70W2 ) from Turkish Standarts Institute. We want to market our products at international market.We assert about quality of our products. We can able to send a sample of products and brochures.You can visit our web site : (www.platinbalans.com.tr ) Also our price is so suitable for everyone.We can able to make a good deal if you want. If you are interested , could you inform us? We hope that a nice co-operation Best regards. Mustafa TATLI Manager,Foreign TRT.Dept. Anadolu San.Demirtepe Sok.No:32 – 42300 Selçuklu – KONYA / TÜRKÝYE Tel:+90 332 248 15 13 Fax:+90 332 248 15 14 www.platinbalans.com.tr [email protected] [/spo][signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 nasıl yapıyo tek elle ctrl alt del'i? klavyesinin tuşları falan mı farklı yoksa altgr+ctrl+del e mi basıyor..yani öyleyse onu ben de yapıyorum da..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Adam basketçi heralde tek eliyle bastığına göre... Doğru olabilir..Çünkü Microsoft boğaziçi bilkent gibi ünilerde okuyanlarla 3. senesinde anlaşma imzalıyo bitirince işe başlıyo... Eğer çalışıyosa tokatı falanda sıyırmıştır..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 eheh yahu kac tane Mustafa TATLI vardır kimbilir türkiyede bir tane olucak hali yok =)[signature][hline]we modify worlds
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Cthulhu_, 27 Aralık 2004 19:53 tarihinde demiş ki: nasıl yapıyo tek elle ctrl alt del'i? klavyesinin tuşları falan mı farklı yoksa altgr+ctrl+del e mi basıyor..yani öyleyse onu ben de yapıyorum da.. sol köse ctrl + alt ve end in yanındaki del e basıyo. alt gr falan degil[signature][hline]we modify worlds
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hehe bende yaptım tek elle.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze hakkında konuşuyor... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Benim arkadaşım var Microsoft'ta çalışan. Lap-top bile verdiler adama bu sene ehehe.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ya ben arada gördüm onu sadece ilginç geldi klavyede 750 kusur komut oldugunu söledi ctrl+alt+del gibi. abi ben v.basic ve biraz c++ biliyorum yeterlimidir dedim. güldü adam 15 16 tane daha ogrenmek gerekir dedi =) ssdufdsh oldum bende[signature][hline]we modify worlds
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bende tek elimle ctrl+alt+del basabiliyorum 10 taneden kat kat fazla türk olduğunu biliyorum boğaziçinden 1987 de mezun olanların içinde yok :) yada ben mi bulamadım, kod adı neymiş :P[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ben takıldım bu ctrl+alt+del e ya..yapabilen birisi varsa kendi resmini çektirip göndersin merak ettim bayağı :) (yaparken çeksin yani yanlış anlaşılmasın :)) msn:[email protected][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Hobaa şu altgr+ctrl+delete olayı çok karizmaymış lan :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bende yapıyorum ne var. bilekten nah parmagının ucu yarım metre zaten.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Su lafi bile adamin bir boka yaramadigini anlatir 3000 tane dil bilsen ne ise yararki dil bilmekle ne alaka ya said: Eternal, 27 Aralık 2004 19:57 tarihinde demiş ki: ya ben arada gördüm onu sadece ilginç geldi klavyede 750 kusur komut oldugunu söledi ctrl+alt+del gibi. abi ben v.basic ve biraz c++ biliyorum yeterlimidir dedim. güldü adam 15 16 tane daha ogrenmek gerekir dedi =) ssdufdsh oldum bende [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 BENİM NİYE YOK LAN MİCROSOFT TA ÇALIŞAN ARKADAŞIM TANIDIGIM bi tane war köşedeki korsan cd cide çalışan onunla iyi aramız o basamıo ama aynı anda ctrl + alt + del e[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected]
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 basiyorum ben cok rahat.. ne var ki? hatta denedim simdi, alt gr'de ki del'e de basabiliyorum.. manyagim ben gelecek teklif microsoft'tan[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 27 Aralık 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ms'da çalış çalış nereye kadar.. :P bende tek elle Esc+Alt+F4+Tab+Shift e basıyorum noolmuş yani.. :D dur şimdi alttakileride tek elle basıcam hjçöğu [signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! [Bu mesaj Fistan tarafından 27 Aralık 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Dubai'deki binayı gördüm. Resmen adamlar her yerdeki binaları aynı yapıyolar. Tabela aynı kullanılan materyal aynı falan hehe. Bi tek arka plan kuraktı biraz =).[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ben tanıyom lan bu herifi ibrahım tatlısesin kardeşi, eski soyadından kalma.. Tek elle basma muhabbetinide bir gün maksimde abisini izlerken yaptık. Microsoftta çalışanlarda space yerine del tuşu varmış.. O kadar çok yanlış kod yazıyolarmış ki, daha kolay basabilmeleri için oraya koymuşlar. Bide kocaman falan ya kolay erişsinler felan diye..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ehe ehe ehe hehehehehe çok sempatik çocuk bu ya baksanıza kızlar[signature][hline]we modify worlds
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ah be eter takılıyorum...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 altgr+ctrl+del zahmetli oluyor ya eski usul sol elle ctrl+alt sağ elle delete basıyorum alışkanlıktan herhalde daha rahat geliyor. ayrıca alt+ctrl+delete ne demektir ya... sol elimle serçe parmağımla ctrl, baş parmakla alt gr basıyorum, ama aynı elle hem ctrl, hem alt hem de delete basmak için epey aşmış biri olmak lazım. 2.30 m boy felan var herhalde, bir de klavye küçük geliyordur ona...
armra Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 kameram olsa basarken çekerdim ben hiç iki elle basmadım ki ctrl+alt+del ama alt değil alt gr basıyom (ayrıntı). ama amcam ne'ci ya da ne işe yarar bilemem. ms da çalışınca bill gates (dünyanın en zegin adamı) dan maaş alıyon başka ? far mı bi olayı ?[signature][hline]
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...deviantART
Öne çıkan mesajlar