Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 exodous yüzünden forumdan soğudum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 adamın post attığı her topic fenalık getiriyor liseli, ergen vb laflar. sürekli bi ağlaklıkta yanında bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 normal bi konuyu okuyorum mesela, bi exodous postu denk geliyo. yüzüm ekşiyo böyle bi fenalık basıyo keyfim kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit durmuyor vuruyor dsfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 exo bak biz seytanlar senin yorumunu gordugumuzde fenalik basiyo sesini duysak nolur acaba sen peygamber misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 exodousu çekemeyenler varmış forumda oyoyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 easudh çekemeyenler demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 AMA RESMİNİ ÇEKEMEYENLER AHAEHEAHAHEAHEAHEAEHAHEAHEHAEHEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit said: adamın post attığı her topic fenalık getiriyor liseli, ergen vb laflar. sürekli bi ağlaklıkta yanında bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 aras veziri ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bingildak çok güzel bi benzetme yapmıştı exodous postu okuduğunuzda hissettiklerinize dair üşenmedim buldum koydum. keşke tekrar birilerine küfür etse de banlansa. bingildak said: adam tam bir enerji girdabıydı. yazdıklarını okudukça enerjimi çekildiğini hissediyordum. hangi başlığa gelse 3-4 saat okumayı bırakıyordum. okudukça http://stream1.gifsoup.com/view3/1767326/guy-punching-computer-screen-o.gif etkisi yaratıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 adamın postları diğer üyeleri liseli olarak görmek, iq'sunun kendisinden düşük olduğunu belirtmek ya da seksist bir remarktan öteye gidemiyor. bir de bunlar yüzünden tepki alınca hepimizden üstün olduğu için çekemiyorlar beni postları var ek olarak. koca adam bu bi de ya +40 falan bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ben ne zaman paraya ihtiyacım olsa atatürkten istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 jacabo said: aras veziri ara KONTÖRÜM YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 vezir L çizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 AT da adam olsa koşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yine bi paticik klasiğı yaşanıyo. Konu tamamen farklı yerlere gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Survival of the fittest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yani paran yoksa öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Cons said: ben ne zaman paraya ihtiyacım olsa atatürkten istiyorum Veriyo mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 valla bizdede yok işler kötü hepsini sabiha kürtleri bombalasın diye harcadık diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 @COns, Kürt Ekonomi Bankasından kredi kullansana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Hallettim. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Black-ice said: keşke tekrar birilerine küfür etse de banlansa. Ulan ne ağlak çıktın sen de be. Banlansa da banlansa. evlensen de şu evde kalmış kız triplerinden kurtulsak. Adama küfrederler forumda bir tek biz savunuruz. Bir de ÖM atar, "Abi noolur şu küfredenleri şikayet edin de banlansınlar" diye, ondan sonra da "exodous banlansın". Olum senin gibi ezilenlerin bu forumdaki koruyucusu benim. Hayatın banlansın diye ağlamakla geçiyor. adam gibi bir postunu da görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Vingthor said: kermit said: adamın post attığı her topic fenalık getiriyor liseli, ergen vb laflar. sürekli bi ağlaklıkta yanında bonus Niye ya, zorunuza mı gidiyor liseli olmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar