nienna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sadece ingilizce yorumlari gorme secenegi ya da ayari var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 aslında google play de türklerin yorum yapması yasaklansa çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 en temizi o app için youtubedan bakıcan nedir ne değildir. iki dakika video izleyip hakkında istediğin herşeyi öğrenebiliosun. çünkü tanıtımlar zaten marketing bullshit tamamen. screenshotlarda özellikle oyunlarda bir bok anlaşılmıyor yine marketing bannerları, büyütülmüş karakterler koymaları, interface'ı göstermemeleri falan türlü spastiklikler... zaten düzen boktan bi de bizimkilerin 8 senelik telefonumda çalışmadı 1 yıldız veriyorum, türkçe seçeneği yokmuş 1 yıldız veriyorum vesaire üç bin türlü gerizekalılığı, mahmutluğu, kezbanlığı buna eklendi mi yeter arkadaş diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 apple store u bu yüzden seviyorum. salak salak yorum çok yok. tabi ki var aama çok değil. mesela 3gs telefonuyla asphalt açmayı deneyip sonra gelip yorum yapan adam da var. millet programı/oyunu açıyor 3 asniye sonra program crash olunca geliyor hemen yorum yapıyor. yok programdan atıyor bu yüzden 1 yıldız verdim fln. ulan it bir kaç kere denesene programı açmayı. ama çok iyi yorumlar da var. ben kesinlikle bakıyorum yorumlara. yıldızları sallamam fazla da, arada mantıklı yorumlar çıkıyor. androidi çok fazla alet kullanıyor, illa ki sıkıntı çıkar yani birisinde. adam yemin etmiş gibi geliyor döşüyor yorumları. tam çorba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 üstte çıksın diye 1 yıldız verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 üstte çıkmak için 1 yıldız verenler var ya birde bunu utanmadan belirtiyorlar acayip kıl oluyorum.yazık o app leri yapanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Seçeneklerden köylünün yanındaki ticki kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ingilizce chrome kullanınca çıkmıyordu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bana cikmiyor ama itiraf edelim ki neden bilmiyoruma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Tel. Dilini ingilizce yapin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 çare vpn arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 pontipati said: üstte çıksın diye 1 yıldız verdim eahueauhuaehue evet ya, türkler abi.. türkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Program 5 yildizi hakediyor ama ustte gozuksun diye 1 yildiz verdim. Daha da acisi garibim developer da sormus hemen ardindan wtf why did u give 1 star Gercekten turklerin yorum yapmasi yasaklanmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bunun konusu yokmuydu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 vardı 1 yıllık falan aha şu: http://forum.paticik.com/read.php?7,7331581,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 türklerin türklerden tiksinmesine hastayım herkes kendine bi nimet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sen nizam-ül mülk anasını satayım, birşeye de muhalefet etme arkadaş=) bu arada bende çıkmıyor harbiden VPN falan da yok=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kendimizi elestirmenin onemli oldugunu dusunuyorum. Bu sekilde farkindalik saglanabilir. Bahsi gecen mesajlari atan zatlar bu topici okudugnda birkac tanesi de olsa yapilan hatanin farkina varacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ingilizce olarak deneyeceğim. ben mmo oynarken de türk sunucusu varsa girmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 okuyun çok komik :D Why are these jerks doing this? Apparently it's just the pure, narcissistic thrill of seeing their reviews on top of thousands in the Play Store. It's the same kind of impulse that makes idiots scream "FIRST!" in any comment section http://www.oneclickroot.com/android-apps/is-your-good-android-app-getting-lots-of-one-star-reviews-blame-turkish-people/ http://www.androidpolice.com/2014/01/12/narcissistic-jerks-are-giving-play-store-apps-1-star-reviews-for-higher-visibility/ https://news.ycombinator.com/item?id=7044833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Fakir telefonu olcak o kadar sdffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 fir3blad3 said: Kendimizi elestirmenin onemli oldugunu dusunuyorum. Bu sekilde farkindalik saglanabilir. Bahsi gecen mesajlari atan zatlar bu topici okudugnda birkac tanesi de olsa yapilan hatanin farkina varacaktir. postunuza canı gönülden katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 fir3blad3 said: Kendimizi elestirmenin onemli oldugunu dusunuyorum. Bu sekilde farkindalik saglanabilir. Bahsi gecen mesajlari atan zatlar bu topici okudugnda birkac tanesi de olsa yapilan hatanin farkina varacaktir. dedi polyanna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar