Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fener uefa da bile yok...

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Hakikaten hakemler de bi tarafımıza etti yani ama yönetimin yüzü yok çıkıp bağırmaya o ayrı konu... bide tabi tüm fenerbahçe yazarları aynı şeyi yazdılar son altı maçtır.

"bla bla bla....tamam hakem de bariz penaltıyı vermedi, fenerli oyucuyu da haksız yere attı ama fenerbahçenin bu bahanelere sığınmaması gerekirdi...bla bla bla... aziz istifa... bla bla bla köylü lorant....kalleş oğuz... bu takımın ahçısına kadar her şey değişecek....bla bla..."

esas toptan bizim spor yazarlarımız değişse de bizde kurtulsak valla... baksana Kazım Kanata adam beşiktaşın 12. adamı gibi maşallah biri kartalın ayağına basıcak olsa viyaklamaya başlıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce'nin bugun bu durumda olmasinin ilk nedeni aziz yildirim ve yonetimidir.

ikinci nedeni ise bir kisim taraftardir.ona gitsin buna gitsin diyerek takim kurmaya calisan kisiler.go home ortega denildi,gitti.koylu lorant dendi,gitti.rapaic kosmuyor gitsin dendi,gitti.revivo bitmis dendi,gitti.5 tane futbolcu oguz cetin tarafindan kadro disi birakildi ve tekrar kadroya alinmadi bu kisitli kadroya ragmen.vladimir diye bir forvet oyuncusu alindi evlere senlik tank,gelirken niye itiraz edilmedi?rebrov'u geciyorum kumasi iyi futbolcu iyi bir kadroda iyi isler yapabilir.yani bir kisim taraftar dediklerim bu futbolculari yollatmasaydi belki fenerbahce bu sene sampiyonlar ligine bile katilabilirdi.ama artik bu yonetimin degismesi farz oldu,hoca hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya basın zaten fenerı dusman goruyor,radyodan mac dınlerım,karsı takım fenere gol atınca sankı mıllı takım gol atmıs gıbı GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL der,ama fener atınca sadece gol der.[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 01 June 2003 01:54 tarihinde demiş ki:
gs'ın 1.'lik için yarışmayacağı bir lig olamaz blackchaos ;)

bana pek çok kişi fb-bjk kapışacak bu sezon demişlerdi fakat sonuç ortada, fenerbahçe malatyaspor ile bile kapışamadı

galatasaray şampiyon önümüzdeki sezon, fenerbahçe 3., beşiktaş 2.[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

Daha transfer felan hiç bir şey belli değil.
Ancak şu an ki tabloya bakarsak Bjk'nın gelecek sene de büyük favori olacağını gösteriyor.Gs'nin alacağı adamlar belli değil.Fener'in hali perişan zaten.
Yeni takım kuracaklar.Bjk'nin takımı oturmuş.Hassan,Sinan,H.Şükür,E.Aşık gibi adamlarla anlaşılmış.Takım havaya girmiş.
Beşiktaşlı olarak değil,tarafsız bir gözle bile bakarsam bundan sonra ki bir kaç sene türkiye'de beşiktaş'a rakip olabilecek bir takımın çıkamayacağı bellidir.

[Bu mesaj StarAdam tarafından 02 June 2003 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 02 June 2003 14:51 tarihinde demiş ki:
yav hakemler iyi yönetseydi uefaya katılsaydı fener çok mu farklı olcaktı :)

Raider o ısın ayrı bır boyutu, su an bunu karıstırman ne derece dogru bılmıyorum.Tartıstıgımız konu bu degıl.Ozaman malatya da katılmasın uefaya.[hline]Simofle
Limonum
Sosyal ağlarda paylaş

Abi zaten her takımda var bu... Kötü sonuç aldı mı hakemler.. Bırak bu bahaneleri Simofle. FB'nin bu sene hangi maçı iyi oynadığını söyleyebilirsin ki? Hepsi birbirinden kötüydü. Bir tane adam gibi maç oynayamadı takım. 6-0 GS maçında bile 2-0dan sonra iyice kapandı, eğer 2. yarıda Revivo veya Arif'in pozisyonları gol olsa nolurdu bilinmez. O maçta bile anca GS'nin gerçekten rezil oynadığını farkettikten sonra 75.dk dan sonra anca toparlanabildi oyun olarak. Başka da bir maçı yok zaten düzgün oynayabildiği... Eğer 3-4 ay boyunca oynamayan, oynadığı dönemde de "orta direk" "yeteneksiz" diye eleştirilen Washington hala FB'nin en golcü ismi olarak duruyorsa, veya gerçek bir yorumla "Bir takımda kaleciler kurtarıcı olarak ardarda maçlarda ön plana çıkıyor, kahraman sayılıyorsa" o takımda iş çoktan bitmiştir...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StarAdam, 02 June 2003 14:52 tarihinde demiş ki:
said:
Mephisto_, 01 June 2003 01:54 tarihinde demiş ki:
gs'ın 1.'lik için yarışmayacağı bir lig olamaz blackchaos ;)

bana pek çok kişi fb-bjk kapışacak bu sezon demişlerdi fakat sonuç ortada, fenerbahçe malatyaspor ile bile kapışamadı

galatasaray şampiyon önümüzdeki sezon, fenerbahçe 3., beşiktaş 2.[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

Daha transfer felan hiç bir şey belli değil.
Ancak şu an ki tabloya bakarsak Bjk'nın gelecek sene de büyük favori olacağını gösteriyor.Gs'nin alacağı adamlar belli değil.Fener'in hali perişan zaten.
Yeni takım kuracaklar.Bjk'nin takımı oturmuş.Hassan,Sinan,H.Şükür,E.Aşık gibi adamlarla anlaşılmış.Takım havaya girmiş.
Beşiktaşlı olarak değil,tarafsız bir gözle bile bakarsam bundan sonra ki bir kaç sene türkiye'de beşiktaş'a rakip olabilecek bir takımın çıkamayacağı bellidir.

[Bu mesaj StarAdam tarafından 02 June 2003 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]

Yorumuna katılıyorum, ama Türkiye'de hiçbir şey belli olmaz, seneye de BJK favori ama ondan sonrası belli olmaz. Hem malum GS'nin 100. yılı olacak..[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

hoca ben galatasaraylıyım bir kere, son 3-4 haftaya kadar herzaman şampiyon galatasaraydır, eğer durum imkansızlaşırsa ancak ozaman kabul ederim başka takımın şampiyonluğunu

yani şimdik fenerbahçe manchester'ı bünyesine alıp 1. lig'te oynatsa ben yine şampiyon galatasaray derim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Kazara falan demiyorum ki, sadece yenerken öyle mükemmel bir futbol oynamadı diyorum. Hele 6-0lık futbolu hiç oynamadı, bunu bütün iyi spor yazarları (hatta özellikle FBliler) vurguladı zamanında. Bu da çok aldatıcı oldu tabii...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 02 June 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
Kazara falan demiyorum ki, sadece yenerken öyle mükemmel bir futbol oynamadı diyorum. Hele 6-0lık futbolu hiç oynamadı, bunu bütün iyi spor yazarları (hatta özellikle FBliler) vurguladı zamanında. Bu da çok aldatıcı oldu tabii...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

lol
ıyıkı,ıyı oynamamıs o gun.Sukredın ozaman halınıze.Kotu oynayarak 6(ALTI) tane atmısız demek. :)
Yazık ya[hline]Simofle
Limonum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 03 June 2003 18:41 tarihinde demiş ki:
gs kimse kırmızı kart görmediki gördümü?

Fenerden ortega gördü. 3-0 dan sonra.

Harbi simoflenin dediği doğru.
Fener iyi oynasaydı 9-10 olurdu herhalde?[hline]bla bla bla ...

emre gordu(tuncayın sırtında tepınmıstı,nede olsa cırkefın allahı),ama ortega 2-0 dan sonra gordu,adamlar 11 ve bız 10 kısıyken 3 tane atıp durumu 5-0 yaptık,sonra emre gordu kırmızı daha sonrada umıt son sozu soyledı 6(ALTI)-0(SIFIR)[hline]Simofle
Limonum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...