Madcat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bana da gelmiş arkadaşınla 1 hafta sonu daha girebilirsin heeeyyo diye. girecek arkadaşımı döverim daha iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bana da beta key geldi de invalid code diyip duruyor kafayı yiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Bir önceki haftasonu betasına katıldıysan, yeni key redeem etmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 key isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Direk yazıyorum isteyen kullansın WHHFNTDYHPELWTY93EJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bendekide bu GWRM4JL54AGXH3E9R49X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 NNTCJHFJGNYY7PDA5YNM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Trilyor kisi girecek gene loadingde bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bende indiriyorum şimdi trailerı izleyip baya beğenmiştim sonra kötü dediniz flm bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 pati herşeye kötü diyor abi, bişeyide beğenseler dişimi kıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Abi kisisel denemeden biraz zaman gecirmeden karar vermeyin buralari okuyarak. Ne film ne dizi ne kitap izlenir okunur oyle. Her zaman seveni sevmeyeni beklentisi farkli olani var. isin guzelligi bu cesitlilikte zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Belirteyim oyun cidden çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 indiriyorum bakalım guild flm varsa haber edin alıntılayın bilmiyorum daha nasıl birşey 1-2 video izledim wpvp karışık duruyor biraz ama siege falan baya başarılı gibi. 2k insan oynayabiliyormuş vs ne bileyim görürüz inince ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Kötü de nesi kötü onu da yazın bari. Ortaokullu veledler gibi oyun süper/bok gibi abiiiiii nin pek bir manası yok ilk kez oynayacaklar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 NGEJ9MKA5GDRYENFL9D3 aha bendeki key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 oyun kötü, tamriel deresi bok kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Dark_Soul said: Kötü de nesi kötü onu da yazın bari. Ortaokullu veledler gibi oyun süper/bok gibi abiiiiii nin pek bir manası yok ilk kez oynayacaklar için. Combat sistemi game pad için sınırlandırılmış bazı animasyon bozukluklarına yol açıyor ve vuruş hissini düzgün veremiyor, karambol esnasında nasıl bir oyun oynadığını bilerek oynamıyorsun tamamen rasgele. Bunların biraz oturması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Ui kotu, animasyonlar zevk meselesi.. First personda deneyin ama oyunu, baktiniz 3th sarmadi. Wildstardan daha keyifli geldi bana ornegin. Genel olarak bakildiginda ws daha iyi ama bunu daha cok oynayasim var benim. Keyif boyle acaip birsey iste. Beklentiler cok farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 içinde rp unusuru varsa ben oynarım şahsen, ama o yoksa ve gameplay gerçekten izlediğim gibiyse(?) okumadan sileyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 otur oğlum, otur oğlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Kanuni said: Ui kotu, animasyonlar zevk meselesi.. First personda deneyin ama oyunu, baktiniz 3th sarmadi. Wildstardan daha keyifli geldi bana ornegin. Genel olarak bakildiginda ws daha iyi ama bunu daha cok oynayasim var benim. Keyif boyle acaip birsey iste. Beklentiler cok farkli. Yapma Kanuni yanlış mesajlar atıyorsun. Oyun kötü arkadaşlar, bir yığın eksikliği var. Pvp/ Ava cluster fck, combat desen üzerinde uğraşılmamış. Questler sıradan-yavan, balon yok,konfeti yok. Ui-dps görebilme olayı yok,add-on'ları onlarda yok. Crafting kolay,keyifsiz. Sıkıcı bir mmo olmuş. Yani CE alıpta sonra patlarsa yazık olur paralara. Kanuni Böyle yaz ki, loading süreleri kısalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 single dan farklımı oyun? değilse betayı denicem beleş skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 İlk zoneları,her mmorpg de olduğu gibi lvl 5'e kadar single. Lvllar ilerledilçe grupla daha kolay daha hızlı yapılır hale geliyor. Lvl 15'te ilk dungeonla tanışıyorsun. Lvl 10'da Cyrodiil'le AvA/PvP mapine de geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar