Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

Kanuni said:

ovunmuyoruz abicim.

sana neden batiyor onu bi aciklasana ?

ciddi soruyorum. simdi parayi ben kazaniyorum, cuzdanimda duruyor, keyifde benim, istedigim seyde orada duruyor, neden bu baglamda isteklerimi gerceklestirmemde sikinti var?

mevzu para değil, 180 sayfada hala anlayamadın.

zihniyet - kafa yapısı. genele etkileri.

anladim ben onu.. diyorum ki benim keyfim benim kararlarim ,, bundan sanane ?

bak su sanane kelimesi cok enteresan. daha dogrusu sen aslinda o kadar agir yazmiyorsun ama herseyi ustune aliniyorsun nedense.

sen zaten dedin senin keyfin bilir bunu diyipde verdigim karari genele olan etkisi diye elestirmek acaip.
Sosyal ağlarda paylaş

CrescentEU said:

Benim için etken 45$ ile 60$ arasındaki bana cuzi gelen fark idi. Bir de gmg'de 45$'lıkta early access 3 gün.

Bir de bunu yazmadan önce gördüm, digital bir deluxe edition başka ne verebilir ki bingil? Saçma sapan pet vereceğine işe yarayan at vermiş nesi kötü bunun? Hayır gw2'deki micro transactionlardan farkı ne. At ve evlenme yüzüğü 15$ mış işine gelen almış işte. Neden hiç anlaşamıyoruz abi ya?

sana cuzi gelip gelmemesi önemli değil, orada eleştirdiğimiz şey üreticinin zihniyeti - koyduğu para değil.

sen release 60€ fiyat açıklayıp, 3 gün sonra X veya Y altından 25% indirimle satmaya başlarsan senin sitenden zamanında alanlara kocaman bir "fuck you sucker" demektir.

editionlar arasında ne fark olabilirdi diyorsan bütün p2w olmayan oyunlara açıp bakabilirsin. onlar ne yapmış diye. bir tanesinde oyun temelinde gerekli olan bir şeyin fiyatı absürd bir rakama yükseltip standard edition üstüne ek ücretle satılıyorsa etik değildir, yukarda bahsettiğim örnekle aynı zihniyet.

gw2 ile bunu kıyaslayamazsın. micro transaction'dan para kazanan bir oyun ve hiç aylık ücret ödemiyorsun. adamlar oyunun ana gelir kapısı o. ayrıca oyun dengesini etkileyecek bir şey satmıyorlar. bir şeyleri zorlaştırıp sana RL money ile almaya zorlamıyorlar.

At ve evlenme yüzüğü 15$ mış işine gelen almış işte. sorun işine gelmeyenler için hurdle konulmuş olması.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...