Sirat Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 rekor kırma işine ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bingildak said: Kanuni said: ovunmuyoruz abicim. sana neden batiyor onu bi aciklasana ? ciddi soruyorum. simdi parayi ben kazaniyorum, cuzdanimda duruyor, keyifde benim, istedigim seyde orada duruyor, neden bu baglamda isteklerimi gerceklestirmemde sikinti var? mevzu para değil, 180 sayfada hala anlayamadın. zihniyet - kafa yapısı. genele etkileri. anladim ben onu.. diyorum ki benim keyfim benim kararlarim ,, bundan sanane ? bak su sanane kelimesi cok enteresan. daha dogrusu sen aslinda o kadar agir yazmiyorsun ama herseyi ustune aliniyorsun nedense. sen zaten dedin senin keyfin bilir bunu diyipde verdigim karari genele olan etkisi diye elestirmek acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Kanuni said: Oy benim değil mi arkadaşım? Veririm tabi başbakanıma canım kurban. Demokrasiyle yönetiliyoruz sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kehkeh.. banane bilader oy veren dusunsun. ahahah.. surunun orda. senin gibilere mustahak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ya biz de beğenmiyoruz bok gibi olduğunu düşünüyoruz sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 CrescentEU said: Benim için etken 45$ ile 60$ arasındaki bana cuzi gelen fark idi. Bir de gmg'de 45$'lıkta early access 3 gün. Bir de bunu yazmadan önce gördüm, digital bir deluxe edition başka ne verebilir ki bingil? Saçma sapan pet vereceğine işe yarayan at vermiş nesi kötü bunun? Hayır gw2'deki micro transactionlardan farkı ne. At ve evlenme yüzüğü 15$ mış işine gelen almış işte. Neden hiç anlaşamıyoruz abi ya? sana cuzi gelip gelmemesi önemli değil, orada eleştirdiğimiz şey üreticinin zihniyeti - koyduğu para değil. sen release 60€ fiyat açıklayıp, 3 gün sonra X veya Y altından 25% indirimle satmaya başlarsan senin sitenden zamanında alanlara kocaman bir "fuck you sucker" demektir. editionlar arasında ne fark olabilirdi diyorsan bütün p2w olmayan oyunlara açıp bakabilirsin. onlar ne yapmış diye. bir tanesinde oyun temelinde gerekli olan bir şeyin fiyatı absürd bir rakama yükseltip standard edition üstüne ek ücretle satılıyorsa etik değildir, yukarda bahsettiğim örnekle aynı zihniyet. gw2 ile bunu kıyaslayamazsın. micro transaction'dan para kazanan bir oyun ve hiç aylık ücret ödemiyorsun. adamlar oyunun ana gelir kapısı o. ayrıca oyun dengesini etkileyecek bir şey satmıyorlar. bir şeyleri zorlaştırıp sana RL money ile almaya zorlamıyorlar. At ve evlenme yüzüğü 15$ mış işine gelen almış işte. sorun işine gelmeyenler için hurdle konulmuş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Tam bir sipeyskeyk. 5 yıl sonra yea ben hata yabmışım yeaa diye R topiğini de bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bir sey diyen yok canim.. siz haklisiniz. sikinti biz haksiziz , biz anladik siz anlamadiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Sipeyskeyk diyerek biraz ağır konuştum ama napalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 gw2'ye şu kadar para verdim diyen arkadaş. bilmediğimden soruyorum. gw2 yanlış hatırlamıyorsam aylık ücret almıyordu ? alıyomuydu yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 yok gw2de aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben söylemek istememiştim ama axedice söyleyivermiş, içinde bulunduğun kafa yapısı tam olarak bu kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Summon Mistfire Wolf Elite Skill gw2 de bunu satmislar. deluxde. hep var abi bu deluxde bir seyler vermeler. hayir degil abi degil iste. kafamin icinden cikin lan. surunun fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 teso da pay to win bu arada. ucuza erkenden at, her factiona girebilen ırk vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 zipzip said: yok gw2de aylık teşekkür ederim. demekki gw'yi pahalıya almıştım zaten demek yetmiyor savunma olarak. hem bok gibi oyun yapıp hem pahalıya satıp hemde aylık ücret alıyor diye insanlar laf ediyor değilmi zipzip ? haklıyım değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hmm biri cosmetic skill, diğeri oyunda hareket etmeni sağlayan mount. sanırım haklısın kanuni. tabii ki de her zamanki gibi değilsin ya. hala subs planı olan oyunla b2p oyunu kıyaslıyorsun, oraya gelmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Sparkcaster said: teso da pay to win bu arada. ucuza erkenden at, her factiona girebilen ırk vs. pre orderda tum raceler her factiona girebilir john. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 pre-order yapamayanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 gw2 begemeyene para iadesi de yapti. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 GEBERSİNLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bingildak said: pre-order yapamayanlar? fakir. defolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ee enayi denildiğinde kızılıyordu, fakir mi oldu şimdi onlar :) çifte standard niye? onlar fakirse, sende enayisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 enayi biziz. fakir siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 oyun cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bedava CE key göndersen client'ı download etmem, o kadar düşük bir oyun benim için. ben gözümde hem zevk fakiri hem enayi sen oluyorsun bu durumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar