Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Yo valla hiç garip değil bence. Fiyat/performans oranı denen bir kavram var. Bunu yadsıyamayız.

Mesela bir arabanın tipini çok beğenirsin, ama motoru güçsüzdür, ne bileyim konforu yeterli değildir, "Bu paraya değmez" dersin.

Tüm metalar için uygulanabilir bir şeydir fiyat/performans oranı.

Haaa sanatsal yaratılarda (kitap, resim, fotoğraf veya oyun) beğeni kriteri f/p'nin önüne geçebilir tabii. Ama beğeni de kişiye göre değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Abi bedavada olsa oyunun kotulugu fiyattan degil ki sevmeyenler icin..

Fiyatla alakasi olmamasi lazim pek oyun elestrisinin.

Begenirsin begenmessin ok ama fiyatindan dolayi begenmemek garip.

Diyorum iste 3ds de pokemon ayni fiyat nerdeyse, kickstarter oyunu 60 dolar..

Abi subs olması mantıksız yani fiyatla alakası var tek fiyat olsa ok istediğin zaman aç oyna ben aynı anda 3-4 oyun oynuyorum ara veriyorum 2 hafta sonra tekrar biraz takılıyım diyorum hop ver 14 dolar olmasın. Yoksa illa bedava diye bir şey yok.

Subs olmamasına daha karşıyım bir yandan oyun içi dengesizlik olmasın diye ama bu oyunda subsluk bir durum yok pvp yok pve yok, story var işte mekanlar filan.
Sosyal ağlarda paylaş

ffxiv de ortalamanın bir tık ustu bi oyundu ama 30 dolar oldugu(hatta 22) icin herkes o cok iyiymis dedi.

fiyat tabiki onemli. bu oyun f2p cıksa ya da b2p cıksa ozaman tepkiler zaten azalır. su averajlıkta bir oyuna 60+15+15+15... verilmeyecegi icin oyun kotulenmeye devam ediyorki bu kotuluge firmalar devam etmesin. yarın obur gun baska bir firma oo baksana eso su dandiklikle 60 eurodan sattı biz aynı dandiklikle 75ten de satarız demesin diye.

rift de mesela ortalama bi oyun ama f2p suan. ortalama bir oyunu oynamak icin 0 para verebiliyosan ozaman daha az sıkıntı edersin. yine elestirebilirsin ama nasılsa beles diyip elestirdigin yerleri goz ardı etme sansın var nasılsa birsey odemedim beklenti yaratmama gerek yok dersin.

aynı sey single oyunda da gecerli sadece mmo olmasına gerek yok. simcity cıktıgında burda uzun uzun tartısıldı. ben mesela oyunu hint versiyonu 27 dolara almıstım. ve oyuna olan bakısım 60 dolara alan adamla farklıydı bence 27 dolara olabilecek bir oyundu ama 60 ı haketmiyordu. o gun simcity hor gorenlerin hepsi 60 dolar + kasti sekilde eksik yapılmıs dlc icin verilecek paralardan dolayı begenmiyordu sinirleniyordu begenmedigi yonleri one cıkartıyodu. bugun 60euro+subs yuzununden aynısını yapıyor.

bugun eso nun su halini 30 euro b2p yap. forumda herkes yani ortalama bi oyun ama bu paraya oynanır yazacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyun pahali diye kotu denmesine laf ediyorum. oyunun pahaliligi baska konu oyunun icindeki verilenler bana gore ayri konu.

eger oyun beles olsaydi siz bu oyuna guzel derseniz cok hatali bir bakis acisi bir oyun incelemesi icin.

oyun piyasasinda tum oyunlar 10 dolar olsa anlarim da bakin cevreye gorun fiyatlari sonra tartisalim.

adamlarin fiyat politikasini oyunun kendisinden bagimsiz tutmamiz gerekir bence.

genelde suradaki yorumlar sanki b2p olsa oynarim, f2p olsa oynarim gibi. bu yanlis bence.

o zaman soylede bakilabilir, oyun cok guzel ama pahali o yuzden sevmedim ben. yani parasini sorun etmeyen adamin bu oyunu almasi cok normal bir olay ??

boyle acaip bir sekle burunuyor ortam sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna pahalı diye kötü denmiyor, kötü olduğu için kötü deniyor.

nereden parasından dolayı kötü olduğuna bağladınız ki?

fiyatlandırması yanlış, saçma sapan savunmasını yapmayın.

oyun f2p'de olsa kötü olacak fakat insanlar yine dener, vakit geçirir. sıkıldığı yerde kapatır 2 ay sonra major patchle yine açar bakar.

oyun iyi olsaydı kimse 60 dolara laf etmezdi, bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

bende kanuni ile aynı fikirdeyim, önceki mesajlarım protestoydu.

hatta oyun ne kadar pahalı olursa, communitysi benim yaşıma o kadar yakın da oluyor, daha hoşnut oluyorum

oyun kötü mü? nereden bileyim kötü mü, endgame e geldiğimde yapacak bişeyler bulamazsam kötüdür. yapacak bişeyler var ama eğlenemiyorsam da kötüdür. yapacak bişeyler var ve ben eğleniyorsam, iyidir.

50 günden önce ben anlayamam oyun boş beleş bir oyun mu, yoksa hakkaten beni eğlendiriyor mu

pvp dengesi varsa, karakteri zekam ile geliştirebiliyorsam, fark yaratabiliyorsam oyun güzeldir

o yüzden, oyunu eleştirmenizi, çok eleştiriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hah spark ve kermit gibi ornagin olmali.

kiraz pahali lan igrenc meyve demek gibi su an. ya da bana oyle geliyor bazi yazilanlardan.

ha ben aldim zaten, cok mu muhtesem hayir, ortalama bir pve theme park. 6/10 oyun su anda.

ama nedir 1 senedir birbiri ile oyun oynamak isteyen arkadaslari bir araya getirdi o yuzden deger..

oyun bahane ts sahane.
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Onu dedim ya işte Kanuni, beğeni işin içine girince zaten akan sular durur. Ozaman 500 dolar bile versen gözüne batmaz.

Ben kendi adıma oyun çok kötü, hatta kötü bile demedikm. Oyun ortalama bir oyun. Bir kere 60 dolar veririm ve oynarım. Hem de üç, dört ay falan oynarım.

ok ok
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

oyuna pahalı diye kötü denmiyor, kötü olduğu için kötü deniyor.

nereden parasından dolayı kötü olduğuna bağladınız ki?

fiyatlandırması yanlış, saçma sapan savunmasını yapmayın.

oyun f2p'de olsa kötü olacak fakat insanlar yine dener, vakit geçirir. sıkıldığı yerde kapatır 2 ay sonra major patchle yine açar bakar.

oyun iyi olsaydı kimse 60 dolara laf etmezdi, bu kadar basit.

abi deniyor iste 30 dolar olsa oynarim, b2p olsa oynarim, f2p olsa oynarim. dendi gecmiste iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...