Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

of gw2 mi o? iyi ki almamışım lol. low'un low'una çekmişsin sanırım, 1998 model terrain dokusu. :/

war eziyor onu çok rahat da eso'da ultra ayar grafiklerde oynanıyor rahat. ayrıca maksat zerg'den ziyade keep etrafı combat koymaktı ss'lerde ama neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Zevksizliği Yayma Kürsüsü Başkanı said:

rmah koydular çok sattılar, kaldırıp daha da satacaklar.

RMAH koyup potansiyelin altında sattılar, kaldırdıklarında buna yaklaşacaklarını hesaplıyorlar. Çünkü müşteri ilişkileri 101

Haksızlık Elemental (Huge) said:
bizim forumda en çok eleştiren adam bile "artık kazığı yerleştirmedikleri için teşekkür olarak alacağım" diyor

Bizim forumda en çok eleştiren adam "müşteri tepkisine cevap verip hatalarından döndükleri için alacağım" demişti. Haksız olduğunun yarısı kadar okuduğunu anlayabilseydin bence daha güzel bi forumumuz olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

evet yani "sağolun kazığı monte ttiğiniz yerden çıkardığınız için sizi ödüllendiriyorum" diyorsun adamlara, doğru mesajı alacaklarından eminim.

rmah'la 14 milyon sattılar, onsuz da bir 14 milyon daha satıp sonra wolf of wall street leo gibi parti yapacaklar. ce al bari de striptizcilere yapıştıracak birşeyleri olsun.
mono said:

PvP map'inden cikabilmeyi duzeltmisler mi? Tamriel e geri donme olayi baya ugrastiriyordu..Sam'in screenshotta localde biri sormus da aklima geldi ehueh

abi bilmiyorum da certhas bir şekilde çıktı, şimdi giremiyor. benim çıkmaya niyetim yok o yüzden bilmiyorum ehueh.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

evet yani "sağolun kazığı monte ttiğiniz yerden çıkardığınız için sizi ödüllendiriyorum" diyorsun adamlara, doğru mesajı alacaklarından eminim.

Anlıyorum baya bi buyers remorse var ama çıktığı dönemde RMAHlı diablo3 ü alıp bilinçsiz tüketici profili çizdiysen biz ne yapalım panpa. Bana giren çıkan bi kazık yok ortada, alanlar düşünsün asd. Sonuçta tesoyu da alacaksın sen, hani kanuniden ne farkın var merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

niye buyer's remorse olsun, 60$ karşlığı 10-15 yıldır beraber oynayamadığım insanlarla coop oynadım. helali hoş olsun hiç dert değil. ama 180 çark etmiyorum gece yatıp sabaha kalkınca senin gibi, net söylüyorum ne nedir diye heh.

bu oyunu aylık olmasa alırdım herhalde ama aylıklık oyuna dalmak istemiyorum artık çok ultra birşey değilse pvp'si. burada targeting üzdü beni bugün. aylığı kaldırsınlar düşünelim.

alırsam ce alırım zaten imperial'a boynumun borcu. talos başgan tamrielic empire şampiyon.
Sosyal ağlarda paylaş

- D3ü ancak RMAH kalkarsa alırım diyip protesto etmek: 0 dolar

- Akabinde RMAH kalkınca almak : 60 dolar.

- Blizzi ve D3ü itin götüne sokup yine de gidip oyunu almak, sonra 180 derece çark var!!1 demek : Priceless

Haklı ve zevk sahibi olduğunuz zamanlar vardır. Geri kalan herşey için MasterSam
Sosyal ağlarda paylaş

beraber betasında oynadık, skype'dan yüzyüze konuşur gibi anlattık oyun hakkında düşüncelerimizi. hatta iki de şahidimiz vardı. orada anlattığımdan edindiğin izlenim oyunu 'itin götüne soktuğum' değildi, o kadar türkçe bildiğin belli heh. tribünlere oynamanı yadırgamıyorum, her zamanki prosedür senin için. :p öte yandan biliz'i oraya ne ben soktum ne de ben çıkardım, bütün marifet kendilerinde o konuda.

o zaman dedim yine diyeyim, o oyunun ederi 20$ idi taş çatlasa. oyunu beraber oynadığım düzinelerce arkadaşa birer içecek ısmarlamış sayıyorum aradaki farkı. değdi mi? değdi.

senle benim aramızdaki tek fark ben ros'u alacaklara bir gün çamur atarken ertesi gün saflarına katılmadım. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...