Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 of gw2 mi o? iyi ki almamışım lol. low'un low'una çekmişsin sanırım, 1998 model terrain dokusu. :/ war eziyor onu çok rahat da eso'da ultra ayar grafiklerde oynanıyor rahat. ayrıca maksat zerg'den ziyade keep etrafı combat koymaktı ss'lerde ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 o kadar zergü yüksek grafik ayarlarında kaldırması mümkün değil ortalama bi oyun pcsinin ben de indirdim medium civarına işte. Ama şu bir gerçek ki combat sistemi çok daha iyidir esodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 işte burada kaldıranını yapmışlar, iki buçuk yıllık makineyle ultra ayarlarda oynanıyor. onu yazdık zaten. swtor bile kaldırmıyordu o bomboş mekanlara ve yalın karakterlere, facia kötü gölgelere rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abi katılmıyorum ben gene de gw2nin grafiklerinin kötü olduğuna, mesela şu düzgün ayarlarla şehirde çekilmiş bi ss. o kadar kötü değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 conversationlardan cikamama baskasina da oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 max ayarlarda kalabalık pvp diyoruz yalnız şehir ortasında statik mekan değil. /reloadui ile çıkılıyor dialogdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 oldu eyvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Sam said: max ayarlarda kalabalık pvp diyoruz yalnız şehir ortasında statik mekan değil. pcnin özelliklerini yazsana bi merak ettim, max ayarlar fps düşmesi olmadan "kalaba" pvp diyorsun. İlginç geldi. 2500 liralık bi sistem yazmasın umarım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 fps düşmesi var da gene 40larda filandır rahat. 2,5 yıl önce 1000$ verdiğim sistem skyrim için. swtor'da bu fps bu ayarlarda alınamıyordu ilium pvp'sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 40 fps düşmesi bile sayılmaz ya. fps düşmesi dediğin şöyle bi 20nin altını görecek 10a 15e değecek. Gerçi gene zamanında iyi makine almışsın baya gibi duruyor ama, gene de iyiymiş baya bu fps ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 PvP map'inden cikabilmeyi duzeltmisler mi? Tamriel e geri donme olayi baya ugrastiriyordu..Sam'in screenshotta localde biri sormus da aklima geldi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Zevksizliği Yayma Kürsüsü Başkanı said: rmah koydular çok sattılar, kaldırıp daha da satacaklar. RMAH koyup potansiyelin altında sattılar, kaldırdıklarında buna yaklaşacaklarını hesaplıyorlar. Çünkü müşteri ilişkileri 101 Haksızlık Elemental (Huge) said: bizim forumda en çok eleştiren adam bile "artık kazığı yerleştirmedikleri için teşekkür olarak alacağım" diyor Bizim forumda en çok eleştiren adam "müşteri tepkisine cevap verip hatalarından döndükleri için alacağım" demişti. Haksız olduğunun yarısı kadar okuduğunu anlayabilseydin bence daha güzel bi forumumuz olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 evet yani "sağolun kazığı monte ttiğiniz yerden çıkardığınız için sizi ödüllendiriyorum" diyorsun adamlara, doğru mesajı alacaklarından eminim. rmah'la 14 milyon sattılar, onsuz da bir 14 milyon daha satıp sonra wolf of wall street leo gibi parti yapacaklar. ce al bari de striptizcilere yapıştıracak birşeyleri olsun. mono said: PvP map'inden cikabilmeyi duzeltmisler mi? Tamriel e geri donme olayi baya ugrastiriyordu..Sam'in screenshotta localde biri sormus da aklima geldi ehueh abi bilmiyorum da certhas bir şekilde çıktı, şimdi giremiyor. benim çıkmaya niyetim yok o yüzden bilmiyorum ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Oynayıp da gitmeyen varsa Ebonheart'taki "Ebony Flask" denen yeri bir görmelerini öneririm. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Sam said: evet yani "sağolun kazığı monte ttiğiniz yerden çıkardığınız için sizi ödüllendiriyorum" diyorsun adamlara, doğru mesajı alacaklarından eminim. Anlıyorum baya bi buyers remorse var ama çıktığı dönemde RMAHlı diablo3 ü alıp bilinçsiz tüketici profili çizdiysen biz ne yapalım panpa. Bana giren çıkan bi kazık yok ortada, alanlar düşünsün asd. Sonuçta tesoyu da alacaksın sen, hani kanuniden ne farkın var merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Almışken CE al, nası olsa pvpde kasmıyo asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 niye buyer's remorse olsun, 60$ karşlığı 10-15 yıldır beraber oynayamadığım insanlarla coop oynadım. helali hoş olsun hiç dert değil. ama 180 çark etmiyorum gece yatıp sabaha kalkınca senin gibi, net söylüyorum ne nedir diye heh. bu oyunu aylık olmasa alırdım herhalde ama aylıklık oyuna dalmak istemiyorum artık çok ultra birşey değilse pvp'si. burada targeting üzdü beni bugün. aylığı kaldırsınlar düşünelim. alırsam ce alırım zaten imperial'a boynumun borcu. talos başgan tamrielic empire şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 - D3ü ancak RMAH kalkarsa alırım diyip protesto etmek: 0 dolar - Akabinde RMAH kalkınca almak : 60 dolar. - Blizzi ve D3ü itin götüne sokup yine de gidip oyunu almak, sonra 180 derece çark var!!1 demek : Priceless Haklı ve zevk sahibi olduğunuz zamanlar vardır. Geri kalan herşey için MasterSam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 beraber betasında oynadık, skype'dan yüzyüze konuşur gibi anlattık oyun hakkında düşüncelerimizi. hatta iki de şahidimiz vardı. orada anlattığımdan edindiğin izlenim oyunu 'itin götüne soktuğum' değildi, o kadar türkçe bildiğin belli heh. tribünlere oynamanı yadırgamıyorum, her zamanki prosedür senin için. :p öte yandan biliz'i oraya ne ben soktum ne de ben çıkardım, bütün marifet kendilerinde o konuda. o zaman dedim yine diyeyim, o oyunun ederi 20$ idi taş çatlasa. oyunu beraber oynadığım düzinelerce arkadaşa birer içecek ısmarlamış sayıyorum aradaki farkı. değdi mi? değdi. senle benim aramızdaki tek fark ben ros'u alacaklara bir gün çamur atarken ertesi gün saflarına katılmadım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 tribunler cilgina dondu.. cunku tribunler bu ani yillardir bekliyordu. d3 hakkinda sam vs axe.. abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 şimdi girip biraz daha oyniyim dedim ama combat o kadar sıkıcı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 gw2'e kötü denmiş. gw2 oynamamış adamlar kombat değerlendirmesi falan yapmış. şu başlığın altında ESO yüceltilirken bunların söylenmesi oyuncu kalitesini/deneyimi net ortaya çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 NEDIR? OYUN PATLADI MI ŞIMDI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 coktan patladi abi. dagilin. ulularimiz hangi oyunu sevecegimize, alacagimiza, oynayacagimiza karar verene kadar beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Iyi ki greemangamingden %20 indirimle almamışım. Başak konusu olurdum burada valla. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar