DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 O DIIL DE OYUN PATLADI MI SIMDI. PATLADIYSA KERMIT ALMASIN BANA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 grafiklere bayıldım. daggerfall covenant şehirine girerken 15-20 saniye izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Hayaller Everquest Next'e kaldı gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bingildak'in yazdığı tüm maddelere katılıyorum valla. oyunun negatif yanları vsi belli zaten sevdiim kısımlar bir atmosferi vs. si güzel renkleri ortamı ambiyansı ıvır zıvırı tatlı onun dışında bir de istediin zırhı istediin silahıu giyip istediin şeye skill dağıtıyor olmak bir böyle customization bakımından özgürlük vermiş o olayı güzel. sonra abilityleri morphluosun iice dallanıp budaklanio. o kadar. ama bu 2 neden de gidip oyunu almaya yetmio bildiin deminden beri koridorlarda o quest işareti kovaliorum bayık bayık, normalde ben mmorpg lerde gereksiz yere moba dalmam . bunda bildiin bari yolda mob öldüreyim die daliorum, çünkü sadece koşturuo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 of hiç çekilmez abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 imamizer said: haklı... wildstar'da iyice dank etti bana da bu olay. theme parkın kralını yapmış adamlar. her şeyiyle wowu günümüze uyarlamışlar, bir çok yenilik katmışlar. gel görki 1-2 saatten fazla oynatmıyor kendini çünkü artık theme park mmo devri benim için bitmiş. albion online gibi full loot, delice sandbox işler dışında istedikleri kadar akıcı combat, animasyon, atmosfer, seslendirme bok püsür yapsınlar. sarmıyor adamı. wildstar şifreni ver de bize de dank etsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 daggerfall'a geldik çok güzel şehir, hero engine'de nasıl bu kadar yapabilmişler hayret ettim gene. quest'ler güzel. combat orta karar. aylık olmasa alırdım ama o aylık bozuyor hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 pvp ye baktınız mı sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hangi pvpye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 denemiycem bile. ben 12 yıllık bir mmo'yu mutlu mesut oynamaya devam eder kendi keyfime bakarım. yeni çıkan mmo'ları oynamışım oynamamışım kimsenin umurunda olmaz. ben protesto ettim diye online dünyası daha iyi bi yere de gitmez. ama olsun ben yine de bi not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 :) yapma bunu yapma . jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 harbiden, çok mu ağır oldu? firma batıp falan etmesin kahrından? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sufi senin post unla beraber oyun beta dayken patladi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Catze said: pvp ye baktınız mı sam lvl 10 olduktan sonra campaign'e katılınıyormuş pvp için, quest yapıyorum hızlı hızlı onu görmek için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sufi said: harbiden, çok mu ağır oldu? firma batıp falan etmesin kahrından? :P yok ya öyle felaketlik bir durum yok abartıldığı gibi değil sadece oyunun seni içine çekecek bir yanı yok. yoksa kanuninin dediği gbii güzel atmosferde, farklı bi dünyada quest yap skill dağıt karakter yarat pvp ye gir(ileride herhalde) vs gibi themepark modeda oyun oynayacaksan rahat bir şekilde, oynarsın. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Quest sonunda benim ekranda kilitlendi simdi giremiyorum failed edip duruyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 güzel atmosfer istesem oyun oynarken gider göl kenarında tavla oynarım lan bunu oynayacağıma. 59 euro bide. göl kenarına gitmek 20 tl benzinle oluyo anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 o kadar cok ALT kullanmak zorundayim ki, en sonunda ALT'in yanina birde F4 eklemisim otomatik olarak! bu ne yaaa,valla cok sikildim. bu kadar paraya bunu mu yapmislar yapa yapa. keske wow clone olsaydi, arada ucardik, kacardik, ziplardik, kime ne abily yapmisiz gorurduk. vurdu mu skill yoksa vurmadi mi diye iskillenip durmazdik. grup kurup ayni questi 3-5 kere yapmaz zorunda kalmazdik yan yana.... bingil baslamadan ne dediyse hakli cikti, valla bravo! yukarda yazanlar tamamen benim kendi fikrimdir, belki baskasi benim sevmedigim noktalari sever. ne diyim :D Ama alacaksak da CE almak lazim, girdimi tam girsin >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ARKADAŞLAR BENİM KARTIN LİMİTİ DOLDU CE ALMAKTAN. DAHA FAZLA ALAMIYORUM. Bİ EL ATIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 olm sus lutfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ya kes salak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 seni sevme barim gittikce bosaliyo gokalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 beni sevememen diye bişey yok. yasakladım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 oyunun fiyat performans dengesi düşük. skyrim'de saatlerce boş dağlarda gezmekten bile zevk alan biri olarak ilk girdiğimde bile fazla heyecan duymadım. ne beklediğimi bilmiyodum gerçi ama skyrim ve morrowind benim için ıssızlık ve izole bi oynanış demek. böyle yanımda ortada meydanda koşup pıtı pıtı zıplayan newbieler görünce garip oldum. böyle bi oyunu online görünce sıradanlaşıyo gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 60 doları okadar haketmiyorki betaya devam bile etmiycem. huzunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar