Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

cevap su ki dogru : abi kisiye olmadigi takdirde fikri vs yi aciklarken abarti olmamak kaydiyla kufure ses cikarmiyoruz.

hangi mod bu? bizzat tokuşucam kendisiyle, bu mantık yüzünden kahvaaneye döndü forum zaten.

ve yok böyle birşey ayrıca, poposundan uydurmuş kim söylediyse. kısaltma küfür vs yasak olduğu yöneticiler tarafında açık açık yazıldı, kural başlığında duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Kanuni said:

cevap su ki dogru : abi kisiye olmadigi takdirde fikri vs yi aciklarken abarti olmamak kaydiyla kufure ses cikarmiyoruz.

hangi mod bu? bizzat tokuşucam kendisiyle, bu mantık yüzünden kahvaaneye döndü forum zaten.

ya sam yapma lütfen
mesela ben hay ak kafama edeyim ya dediğim zaman bunu normal görmeniz lazım ya. tabiki abartısına bizde karşıyızda kalkıp "senin ak" demekle "hay ak kafama edeyim" arasında gerçekten baya bi kilometre var
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Kanuni said:

ve yok böyle birşey ayrıca, poposundan uydurmuş kim söylediyse. kısaltma küfür vs yasak olduğu yöneticiler tarafında açık açık yazıldı, kural başlığında duruyor.

2-3 sene oluyor ya futbol ya vizyondaydi ama. Abi her yer kisaltma ingilizce veya araya harf eklenmis kufurlu icerik kayniyor allahaskina.. Misal yeni moda silkmek.

Drea ne haklisi ya.. Sorun forum ici modlar arasi fark. Olay bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Haterların saldırısına da hazırım şimdiden.

Hiç de umurumda değil üstelik.

Şimdi ben bugün bu topik altında bingilin yazdığı bir mesajın altına "enerji vortex aq" yazdım. Hemen dreag'dan bir ÖM aldım. Akabinde mesajımı editledi aq bölümünü sildi. Mesajında da bana, "Kısaltma da olsa küfür etmiyoruz" dedi. Oysa ben aq yu o cümlenin sonuna nokta olarak yazmıştım. Bunu zaten okuyan da anlar. herhangi bir şahsı hedef almaz.

Ben de bunun üzerine, "Beni uyardığım gibi onu da uyardın mı" diye mesaj attım. "O kim" diye soru geldi. Ben de "bingil" dedim. "Ben küfür falan görmedim" dedi. Ben de bingilin bir süre önce benim yazdığım bir yazının aldına "enerji vortex amk" yazdığını alıntılayarak kendisine yolladım. Hatta inanmaz diye linki de yolladım. Dreag da, "görmemiştim. şimdi uyarıyorum bingil'i" diye mesaj attı.

Oysa benim umurumda bile değil. Çünkü biliyorum ki, bingil her nekadar beni sevmese de, direk bana hitaben "amk" yazmaz. Yazsa da umurumda değil, tıynetini gösterir.

Ardından kanuni, o silinen mesajını attı, ki o mesaj tüm paticiği ilgilendiriyordu. Hiç sesimi çıkarmadım. Bir süre sonra da, dreah onu da sildi. Falan filan.

Şimdi arkadaşlar, adalet böyle bir şeydir işte. Kurallar, kişilere göre esnetilirse, birg ün gelir eliniz ayağınız birbirine dolaşır. kime nasıl davranacağınızı bilemez, yakın arkadaşlarınızın bile kalbini kırarsınız. Kanuni haklı olarak, "başkası kayırılırken bana niye lolo" şeklinde mesaj attı. dreag da ne yapacağını şaşırdı.

Keşke şu modlar aralarında bir anlaşsa da herkes de nasıl yazacağını bilse.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam 2 gün ağladı bi topicte adam kayruluyor diye.
her gittiği topice kayırma var yazıyor. halbuki dreoglath ilk tekmeyi tanıdığız diye sürekli bize atıyor.
lütfen bu kadar ağlaklık yapmayın şu oyun topicinde bile.
adam sizi muhattap alıp özelden yazıyor, ipimde değil diyerek direk silse mesajı yada editlese ne tepki verecektiniz allah bilir
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Sam said:

Kanuni said:

ya sam yapma lütfen
mesela ben hay ak kafama edeyim ya dediğim zaman bunu normal görmeniz lazım ya. tabiki abartısına bizde karşıyızda kalkıp "senin ak" demekle "hay ak kafama edeyim" arasında gerçekten baya bi kilometre var

kermit said:

abi adam 2 gün ağladı bi topicte adam kayruluyor diye.
her gittiği topice kayırma var yazıyor. halbuki dreoglath ilk tekmeyi tanıdığız diye sürekli bize atıyor.
lütfen bu kadar ağlaklık yapmayın şu oyun topicinde bile.
adam sizi muhattap alıp özelden yazıyor, ipimde değil diyerek direk silse mesajı yada editlese ne tepki verecektiniz allah bilir

Neyin kafası bu. İkimiz de aynı şeyi söylüyoruz ama adam at gözlüğü taktığı için benim söylediğimi anlamıyor.

Anca gülünür size.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Ayrıca konuyu kirletmeyelim lütfen.

Benim yöneticisi olduğum bölümlerde kısaltma da olsa küfür edemiyorsunuz, şikayetiniz varsa adminlere ulaşın.

yapma brom be :)

dayz konusu. 96. sayfa

Alıntı
kermit
Rust ne amk
aliom amk ozaman buna kaptırıp albion u es gecmeyek amasmiling smiley

baskada aramiycam binlerce var ugrasma silmek icin simdi :D

hatta daha kolayi su :

http://forum.paticik.com/search.php?0,search=amk,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=42,match_threads=,sphinx_match_fields=BODY,sphinx_match_threads=0
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...