Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sükut ikrardan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 benim haklı olan, adam küfür etmiş sen neyin peşindesin? Bulaşmayım diyorum ama kantarın topuzu durmuyor yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kanuni said: cevap su ki dogru : abi kisiye olmadigi takdirde fikri vs yi aciklarken abarti olmamak kaydiyla kufure ses cikarmiyoruz. hangi mod bu? bizzat tokuşucam kendisiyle, bu mantık yüzünden kahvaaneye döndü forum zaten. ve yok böyle birşey ayrıca, poposundan uydurmuş kim söylediyse. kısaltma küfür vs yasak olduğu yöneticiler tarafında açık açık yazıldı, kural başlığında duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yok onun aybaşısı gelmiş. çetintaş topicindede baya ağladı. var bi derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kim haklı şimdi? kanuni ve bölüm moderatörü haklı olduklarını ilan ediyorlar bunun betadan önce açıklığa kavuşması gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sam said: Kanuni said: cevap su ki dogru : abi kisiye olmadigi takdirde fikri vs yi aciklarken abarti olmamak kaydiyla kufure ses cikarmiyoruz. hangi mod bu? bizzat tokuşucam kendisiyle, bu mantık yüzünden kahvaaneye döndü forum zaten. ya sam yapma lütfen mesela ben hay ak kafama edeyim ya dediğim zaman bunu normal görmeniz lazım ya. tabiki abartısına bizde karşıyızda kalkıp "senin ak" demekle "hay ak kafama edeyim" arasında gerçekten baya bi kilometre var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yalnız şu press e to continue, yok herşey için böyle konsol tuşları falan, sanırım 21. yüzyılın en büyük oyun patlaması yaklaşıyor, inventory falan nasıl konsol port acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sam said: Kanuni said: cevap su ki dogru : abi kisiye olmadigi takdirde fikri vs yi aciklarken abarti olmamak kaydiyla kufure ses cikarmiyoruz. hangi mod bu? bizzat tokuşucam kendisiyle, bu mantık yüzünden kahvaaneye döndü forum zaten. ve yok böyle birşey ayrıca, poposundan uydurmuş kim söylediyse. kısaltma küfür vs yasak olduğu yöneticiler tarafında açık açık yazıldı, kural başlığında duruyor. 2-3 sene oluyor ya futbol ya vizyondaydi ama. Abi her yer kisaltma ingilizce veya araya harf eklenmis kufurlu icerik kayniyor allahaskina.. Misal yeni moda silkmek. Drea ne haklisi ya.. Sorun forum ici modlar arasi fark. Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hayır normal değil, "hay bin kunduz" filan de. kaç tane gerizekalı loophole bulduğunu sanıp "ama ben sana demedim niye alındın, demek ki var bir butthurt" diye birbirine lafları gömüyor biz görüyoruz tek tek. hepsi yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 diğer mod lar haksız sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 mouse la da bastım ben contunye ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Haterların saldırısına da hazırım şimdiden. Hiç de umurumda değil üstelik. Şimdi ben bugün bu topik altında bingilin yazdığı bir mesajın altına "enerji vortex aq" yazdım. Hemen dreag'dan bir ÖM aldım. Akabinde mesajımı editledi aq bölümünü sildi. Mesajında da bana, "Kısaltma da olsa küfür etmiyoruz" dedi. Oysa ben aq yu o cümlenin sonuna nokta olarak yazmıştım. Bunu zaten okuyan da anlar. herhangi bir şahsı hedef almaz. Ben de bunun üzerine, "Beni uyardığım gibi onu da uyardın mı" diye mesaj attım. "O kim" diye soru geldi. Ben de "bingil" dedim. "Ben küfür falan görmedim" dedi. Ben de bingilin bir süre önce benim yazdığım bir yazının aldına "enerji vortex amk" yazdığını alıntılayarak kendisine yolladım. Hatta inanmaz diye linki de yolladım. Dreag da, "görmemiştim. şimdi uyarıyorum bingil'i" diye mesaj attı. Oysa benim umurumda bile değil. Çünkü biliyorum ki, bingil her nekadar beni sevmese de, direk bana hitaben "amk" yazmaz. Yazsa da umurumda değil, tıynetini gösterir. Ardından kanuni, o silinen mesajını attı, ki o mesaj tüm paticiği ilgilendiriyordu. Hiç sesimi çıkarmadım. Bir süre sonra da, dreah onu da sildi. Falan filan. Şimdi arkadaşlar, adalet böyle bir şeydir işte. Kurallar, kişilere göre esnetilirse, birg ün gelir eliniz ayağınız birbirine dolaşır. kime nasıl davranacağınızı bilemez, yakın arkadaşlarınızın bile kalbini kırarsınız. Kanuni haklı olarak, "başkası kayırılırken bana niye lolo" şeklinde mesaj attı. dreag da ne yapacağını şaşırdı. Keşke şu modlar aralarında bir anlaşsa da herkes de nasıl yazacağını bilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ayrıca konuyu kirletmeyelim lütfen. Benim yöneticisi olduğum bölümlerde kısaltma da olsa küfür edemiyorsunuz, şikayetiniz varsa adminlere ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 iki saat kaldı betaya. E tuşunu kontrol edin eğer klavyede E tuşu yoksa oyunu oynamanız imkansızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 dreagloth said: Ayrıca konuyu kirletmeyelim lütfen. Benim yöneticisi olduğum bölümlerde kısaltma da olsa küfür edemiyorsunuz, şikayetiniz varsa adminlere ulaşın. SAĞLAM İRADE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 @Exo Sen yine ne yaşıyosun ya ahahahah, bir kere de doğru anlasan keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 F tusu da onemli baya..o 2-3x heykel aktivasyonlari, terminal tamirleri kendi kendini yapmayacak yani..Press E to activate, Hold F to interact. Hele Bosmer bolgesinde ilk 45 dk eyvahlar olsun, yedek tus hazirlayin kendinize. W,E,F. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi adam 2 gün ağladı bi topicte adam kayruluyor diye. her gittiği topice kayırma var yazıyor. halbuki dreoglath ilk tekmeyi tanıdığız diye sürekli bize atıyor. lütfen bu kadar ağlaklık yapmayın şu oyun topicinde bile. adam sizi muhattap alıp özelden yazıyor, ipimde değil diyerek direk silse mesajı yada editlese ne tepki verecektiniz allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit said: Sam said: Kanuni said: cevap su ki dogru : abi kisiye olmadigi takdirde fikri vs yi aciklarken abarti olmamak kaydiyla kufure ses cikarmiyoruz. hangi mod bu? bizzat tokuşucam kendisiyle, bu mantık yüzünden kahvaaneye döndü forum zaten. ya sam yapma lütfen mesela ben hay ak kafama edeyim ya dediğim zaman bunu normal görmeniz lazım ya. tabiki abartısına bizde karşıyızda kalkıp "senin ak" demekle "hay ak kafama edeyim" arasında gerçekten baya bi kilometre var kermit said: abi adam 2 gün ağladı bi topicte adam kayruluyor diye. her gittiği topice kayırma var yazıyor. halbuki dreoglath ilk tekmeyi tanıdığız diye sürekli bize atıyor. lütfen bu kadar ağlaklık yapmayın şu oyun topicinde bile. adam sizi muhattap alıp özelden yazıyor, ipimde değil diyerek direk silse mesajı yada editlese ne tepki verecektiniz allah bilir Neyin kafası bu. İkimiz de aynı şeyi söylüyoruz ama adam at gözlüğü taktığı için benim söylediğimi anlamıyor. Anca gülünür size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 o benim sam ile aramda ben senin sürekli adam kayrılıyor lafına söyleniyorum. benim dediğim olayı ben farklı yönden savunuyorum, sen diyosunki benimki silindi onunki niye duruyo. tamam uzatma artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 dreagloth said: Ayrıca konuyu kirletmeyelim lütfen. Benim yöneticisi olduğum bölümlerde kısaltma da olsa küfür edemiyorsunuz, şikayetiniz varsa adminlere ulaşın. yapma brom be :) dayz konusu. 96. sayfa Alıntı kermit Rust ne amk aliom amk ozaman buna kaptırıp albion u es gecmeyek amasmiling smiley baskada aramiycam binlerce var ugrasma silmek icin simdi :D hatta daha kolayi su : http://forum.paticik.com/search.php?0,search=amk,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=42,match_threads=,sphinx_match_fields=BODY,sphinx_match_threads=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 arkadaşlar gördükçe bunları ünleme basın. bakın dreag gereğini yapıyor, ben de kendi bölümlerimde yapıyorum. emme/gömme-free zone bizim bölümlerimiz. kendi bayilerinizden ısrarla isteyin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 7de acilmiycakmiydi bu? simdi niye acik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu arada mod oldukları için haklılar bi yandanda bakınca. bende pazar alanında malbuş olayına yasak getirmiştim. her modun ayrı kuralı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 akşam akşam oyuna soktun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar