kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 KARDEŞ herkes başlıyo mmo'ya ama mmo kalmadı en son çıkanı oynamak zorundayız kafasına girmiyor kimse. KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kusura bakma biraz gerizekalı bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ya kermit gökalp mi ya yoksa gökalpin accountunu başka birisine mi verdiniz ne kaçtın lan bu adamın içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kek said: bu oyun patlar. Çok da net patlar. Oyun kötü arkadaşlar, boşuna kendinizi kasıp durmayın ne pvp namına birşey var doğru düzgün ne de combat sisteminin elle tutulur bir tarafı yok. Şu rezalete zerg fightları koyarsan zaten nefret edersin oyundan. Parayı basan kerzolara şimdiden geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yok zaten:( Hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Xaenin said: Adam TESO dışında oynayabileceğim oyun kalmıyor demiş sen ne gördün ki oyunda diye oyunu savunuyorsun lan aptal herif. lan salak benim demek istediğim hiçmi önceki oynadığımız MMO lara geri dönmüyoruz. illa bi tane daha çıkana kadar TESO mu oynamak zorundayız. git şurdan pislikkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mortis said: ya kermit gökalp mi ya yoksa gökalpin accountunu başka birisine mi verdiniz ne kaçtın lan bu adamın içine. görüşeceğiz senle akşam http://xaxor.com/images/SOON-pics/SOON-pics06.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 gokalp i haklı cıkartmayın sonra basımızı agrıtıyo skypeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Dovus var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Huehueh, yarin NDA video/press ve previewlardan kalkiyormus, ama betaya katilanlar icin release'e kadar NDA..Oyunun ne kadar harika oldugunu yazmak yasak mmhhmmmhmm.. Open beta da yapmayacaklarmis..Zaten bu kadar key dagittiktan sonra ya neyse ya ehuh, ben abur cubur alim aksama burasi baya eglenceli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ben hiçbişi hatırlamamak için akşa msarhoş olup oynamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Xaenin, söylemeye çalıştığım şeyi açıklamışsın teşekkürler :) Burada sırf oyuna sallamak için yazılan mesaja gelen alakasız cevaplar vs. çok hoş gerçekten. Oyun kalmadı diye son çıkan oyunu oynamak değil benim yapacağım. Yazdığım mesajı bir daha okursan anlayacaksın zaten. Oynayacağım çünkü; tuhaf olabilir o kadar mesajın arasında ama sevdiğim için oynayacağım. Sayfalardır yorum yapmıyorum, sadece takip ediyorum insanların yazdıklarını, şu seviyesizlikten sonra; "Parayı basan kerzolara şimdiden geçmiş olsun." onuda yapmayacağım artık. Siz her ne yapıyorsanız onu yapmaya devam edin, hayırlı günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 şaka yaptık lan dur gitme aaa hemen bozuluyo bunlarda. ne alıngansınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 E meth bagimlisi gibi oyun yorumu yaparsan elbet biri dalga gecer. Gidecek tema-park bulamiyorum diyorsun ozetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 burası paticik deal with it, veya kapı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sikinti yok. Alan kerzo almayanda kerzo.. Begen al abi ne var.. Begenme alma bu kadar olayin ozu gerisi osuruktan yazi.. Dert etmeyin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yar kerzo ben de kerzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yahu alan niye kerzo oluyor yada almayan niye akıllı? Liseli diyoruz ağlıyorlar ondan sonra. Dünyanın en kötü oyunu olsa, oyun 1k dolara satılsa ve birileri alıp onu oynasa. Hatta beğenmese, yine kerzo olmaz yine kerzo olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 geldi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yok ben hep buradaydım. Vlla bu paticiktekiler (ben dahil) öyle oyunlara öyle paralar verdik ki... HEPİMİZ KERZOYUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu kadar kerzonun arasına nası düştüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 JestersTear said: burası paticik deal with it, veya kapı orada. Berbat bir sey su bir community icin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 it diyor bi de adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu basligi garbage da gorucez gibi geliyor der ve kacarim. fena sisirildi ya swtor gibi patlamasinda hype a yazik yani size uzulurum firma zaten kazanicagini retaili satarak kazanicak zaten subs olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar