Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Adam TESO dışında oynayabileceğim oyun kalmıyor demiş sen ne gördün ki oyunda diye oyunu savunuyorsun lan aptal herif.

lan salak
benim demek istediğim hiçmi önceki oynadığımız MMO lara geri dönmüyoruz. illa bi tane daha çıkana kadar TESO mu oynamak zorundayız.
git şurdan pislikkk
Sosyal ağlarda paylaş

Huehueh, yarin NDA video/press ve previewlardan kalkiyormus, ama betaya katilanlar icin release'e kadar NDA..Oyunun ne kadar harika oldugunu yazmak yasak mmhhmmmhmm..

Open beta da yapmayacaklarmis..Zaten bu kadar key dagittiktan sonra ya neyse ya ehuh, ben abur cubur alim aksama burasi baya eglenceli olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin, söylemeye çalıştığım şeyi açıklamışsın teşekkürler :)
Burada sırf oyuna sallamak için yazılan mesaja gelen alakasız cevaplar vs. çok hoş gerçekten. Oyun kalmadı diye son çıkan oyunu oynamak değil benim yapacağım. Yazdığım mesajı bir daha okursan anlayacaksın zaten. Oynayacağım çünkü; tuhaf olabilir o kadar mesajın arasında ama sevdiğim için oynayacağım.

Sayfalardır yorum yapmıyorum, sadece takip ediyorum insanların yazdıklarını, şu seviyesizlikten sonra; "Parayı basan kerzolara şimdiden geçmiş olsun." onuda yapmayacağım artık. Siz her ne yapıyorsanız onu yapmaya devam edin, hayırlı günler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...