Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Aynen son videoda bana da öyle geldi. Hatta oyunla ilgili hiç bir umudum yokken, almayı zerre kadar düşünmezken, küçük bir umut kıvılcımı parladı içimde. Hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hangi videolar onlar link versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Oyun ne dert oldu arkadas.. Oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yazuach 2 saat oynadıktan sonra ben devam ettim accounta :) nefessiz 16lvla mı ne geldim. ben 2 korkum vardı oyunla ilgili, ikisinde yersiz olduğunu gördüm, sorun kalmadı benim için ama arkadaşlarla farklı noktalara takıntı yapmışız, onların akıllarında ki soru işaretleri devam ediyor 1.GDC var mı diye tırsıyordum, FF14ARR severek oynuyorum ama GDC cidden yavaşlatıyor beni - Oyunda GDC yok hatta neredeyse parmakların ne kadar hızlıysa o kadar DPS yaparsına dönmüş 2.FPS Mod ve Karakterin solda duruşu - Nişan almalı bir oyun değil. Baktığın yöne target alıyorsun işte, neredeyse tab targeta yakın bir sistem. Neverwinter dan bile daha tab target. Bir örnekle açıklayım. Baktığın yönde moba büyüyü attın ama mob o esnada sana charge yaptı ve senin arkana geçti diyelim, o attığın büyü dönüp geliyor adeta bir ısıya duyarlı füze gibi. Ve mouseun scrollu ile zoom out yapınca, oyunun bildiğimiz enseden gözüken mmorpglerden farkı kalmıyor. Kafasından vurdun headshot filan die bi olay yok yani. Benim tırstığım yerler buraydı, görünce böyle olmadığını, 48 dolara aldık çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Videolarda herşey güzel görünüyor. Melee combat denedim biraz ve ok kullandım. Melee oynarken vurdun mu vurmadın mı hiçbirşey anlamıyorsun abi ya. Kılıç içinden geçip gidiyor düşmanın. O kadar boş bir hiski anlatamam. Sanki sadece görselden ibaret karşıdaki varlık. Yürüsen içinden geçip gideceksin gibi geliyor. Range daha beter. Nişan alma gibi birşey söz konusu değil. Çok uzağa kaçmadan sağına soluna nereye atarsan at illaki veriyorsun damage. Çok garip yapmışlar. Animasyonlarda kurtarmıyor. Grafikler hadi fena değilde o animasyonlar hiç olmamış. Oyunda beğendiğim şeyler sadece seslendirmeler ve mekan tasarımlarıydı. Onun haricinde ı ıh. Hadi herşey güzel olsun. End game filan kotardılar diyelimde abi pvp rvr tarzı büyük savaşlar şeklinde olacak. Combat kontrolün bire birde bile iyi değilken o kadar kalabalık bir ortamda olacakları düşünmek bile istemiyorum. Sağa sola rasgele spell, ok filan atıcaz heralde. Gözümüz kapalı sağ sol click yapa yapa ortaya dalarız meleede de. Şuan f2p olmadan(ki o bile şüpheli) asla oynamam ben bu oyunu şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ya RRa ikinci maddeyi öyle bir yazmışsın ki, sanki varmış gibi okudum. Direk siliyordum beta launcheri. allah iyiliğini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 İLK ENAYİ GELDİ BEYLER İTİRAF ETTİ ALMIŞ OYUNU ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 xbox ve ps3e gelen oyun nasıl f2p olacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit sen aldın die aldım ben. sen almadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 para vermedim hediye geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 DCuo ilk sene paraliydi, simdi f2p, xbox ps3 ps4 pc her haltta calisiyor. Hani, ornek olarak aklima gelen, ilk multiplatform mmo'lardan...action combat konusunda baya da basariliydi. edit: xboxdan emin degilim. oyun SoE oyunu cunku. bakmaya useniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kutulu oyun nasıl f2p olabilir onu çok anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit istersen benim esoyu birlikte oynayabiliriz, sana mage staffı gösteririm filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yazuach said: Videolarda herşey güzel görünüyor. Melee combat denedim biraz ve ok kullandım. Melee oynarken vurdun mu vurmadın mı hiçbirşey anlamıyorsun abi ya. Kılıç içinden geçip gidiyor düşmanın. O kadar boş bir hiski anlatamam. Sanki sadece görselden ibaret karşıdaki varlık. Yürüsen içinden geçip gideceksin gibi geliyor. Range daha beter. Nişan alma gibi birşey söz konusu değil. Çok uzağa kaçmadan sağına soluna nereye atarsan at illaki veriyorsun damage. Çok garip yapmışlar. Animasyonlarda kurtarmıyor. Grafikler hadi fena değilde o animasyonlar hiç olmamış. Oyunda beğendiğim şeyler sadece seslendirmeler ve mekan tasarımlarıydı. Onun haricinde ı ıh. Hadi herşey güzel olsun. End game filan kotardılar diyelimde abi pvp rvr tarzı büyük savaşlar şeklinde olacak. Combat kontrolün bire birde bile iyi değilken o kadar kalabalık bir ortamda olacakları düşünmek bile istemiyorum. Sağa sola rasgele spell, ok filan atıcaz heralde. Gözümüz kapalı sağ sol click yapa yapa ortaya dalarız meleede de. Şuan f2p olmadan(ki o bile şüpheli) asla oynamam ben bu oyunu şahsen. Bunlar su anki beta yorumu mu? Gecen beta'da aynis seylerden sikayetciydim, hani en azindan biraz daha efekt falan eklemislerdir diye umuyordum..peh.. Bu arada, Closed beta falan ama..500bin adet key dagitmis Curse, uzerine email ile zenimax dagitti..masallah diyorum bildigin open beta olmus..ama NDA AKTIF! COK GIZLI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bu beta 19.00'da açılacak daha açılmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 oha 500k key mi akşam yalan olur serverlar giremeyiz sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 level 8 oldum gayet güzel gidiyor şu anda oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu oyun patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Norak said: oha 500k key mi akşam yalan olur serverlar giremeyiz sfd Server sırası beklerken oynayacak oyun lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 wowa gelin. hala güzel bişiler var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 RRa kendisini yalnız hissetmesin. Bende ay başında direk Imperial Edition ön sipariş vermiştim. En kötü 2 gün oynar koyarım kenara ama öyle bir durum olacağını sanmıyorum. Şu saatten sonra artık WoW oynayasım hiç yok, hesap aktif öyle duruyor sadece. Çıkacak olan Everquest Next yada diğer oyunlarda pek ilgimi çekmiyor. He alırım oynamadım dememek için bakarım çıkınca onlarda. Wildstar' a bakarım biraz, tabi WoW' a ek paket gelince klasik 1 ay oynarım tekrardan. Bunlardan sonra, TESO dışında oynayabileceğim herhangi bir MMO kalmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kardeş nerden biliyosun kalmadığını daha ne gördünüz lan oyunda çıldırtmayın adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 " KARDEŞ " eğer şuan sırf oynayacak MMO yok diye; SWTOR, AoC, WoW hesaplarıma girip girip çıkıyorsam, kalmamıştır zaten. Ki ayrıca daha önceki Beta lara katılan sadece bir iki kişi değil burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Adam TESO dışında oynayabileceğim oyun kalmıyor demiş sen ne gördün ki oyunda diye oyunu savunuyorsun lan aptal herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar