madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 sao yu da begenen biri olarak log horizon'ın hastasıyım. kesinlikle sao dan daha promising bi anime gidebilecegi yerler acısından. keske cok daha fzla novel i cıkmıs olsaydı daha uzun olsaydı. 20. bolumu de inanılmaz begendim devamı icin bir cok kapı acıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ahah ulan shiroe yalnız gemi sahile vardıktan sonra sağlam kavga oldu orda ama hiç göstermediler üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 cok temiz anime lan. hanı hem tutarlı hem konuyu limitleri zorluyo, hemde settingi zenginleştirerek derinleştirerek gidiyo falan sahane lan aferim yazana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Ikinci sezonu gelir bence bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 allah kahretsin niye böyle bi mmorpg yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bu haftaki preview biraz tedirgin etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 son iki bolum agir twist geliyor herhalde, yumusatmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Saeros said: allah kahretsin niye böyle bi mmorpg yok ya. Mmorpg olmasa da şöyle bir şey geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=YemiMC0twSQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bu bana baya tavsiye edildi iyi midir? SAO çöptü bana göre, fikirlerinizi alayım. Vakit harcamaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 klk le beraber bu sezon açık ara en iyi animelerden birisi. SAO dan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 SAO'a göre birkaç gömlek üstün bu anime.Bence kesinlikle izlemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 episode preview'lerde arka planda calan parca nedir bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 cok uzun zamandir bu kadar dandik bolum girmiyordu. onumuzdeki bolumun de en az yarisi tirt olacak sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 drama sokucaklar dedim ama toparladılar biraz sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 3 bolum kaldi bitmesine. 3rd rate romance + cliffhanger ile bitirecekler guzelim seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Darklight1903 said: cok uzun zamandir bu kadar dandik bolum girmiyordu. onumuzdeki bolumun de en az yarisi tirt olacak sanirim. kavga gürültü yok diye mi dandik dedin güzeldi bence eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 zaten cliffhangerla bitirmek zorundalar suan 7si cıkmıs bir novelin 6sının bulundugu bi anime bu. adam yazıcak da 2. sezonu cekilcek 3 sene sonra anca. btoom izleyen varsa mesela suan o da boyle kaldı. 2 seneden fazladır mangası cıksada 2. sezonu yapılsa diye bekleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Saeros said: Darklight1903 said: cok uzun zamandir bu kadar dandik bolum girmiyordu. onumuzdeki bolumun de en az yarisi tirt olacak sanirim. kavga gürültü yok diye mi dandik dedin güzeldi bence eğlenceliydi hayir ortaokul cocuklari koca koca adamlara asik olmaya baslayinca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 biriyle yasit ama, boyu kisa sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 o da bayiyor da, otekinden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 database database we're flirting in the database wow wow neyse akatsuki görmek iyiydi goblin event arcında yeteri kadar görememiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Shiroe: "vaziyet alın burası karışacak birazdan" dedi bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 oha inanilmaz iyi dondurduler hikayeyi. hic tahmin etmiyordum. 'ehe mehe' bolumu olur diye tahmin ettim hep. cok iyi bagladi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ula aşk meşk derken aksiyonun göbeğibe düştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar