EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 abi ezmeyin PvP diyince akla hemen bu geliyo, bikaç arkadaşan da duyunca... o zaman PvPdeyim. hem o kadar cahil diilim open betada 15 LvL a kadar oynayabildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla ben cok nightelf kestim human olarak duelde hehe nightelfleri pek sevmem :) Ben ve 3 arkadaşı mda sizin guildinize girebilirz her ne kadar kendi guildimizi kurmayı düşünsekte.... Girersek benim nickim Meth olucak Human paladin bi arkadaş NE Hunter olucak diğerleri belli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ya tüm sayfalara bakmadım gerçi ama buradaki klan PvP server üzerinde kurulacak değil mi? Yaw yok mu RP takılacak olan?? [Bu mesaj Ozan tarafından 28 Kasım 2004 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 nick: Gliraniel race: Human class: Warrior[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya beyler sole bir msn ortami fln kursak bole forumlarda 100lerce msj icinde hangisi onemli hangisi degil okuyana kadar anamiz agliyo ne dersin coldwind [Bu mesaj xieon tarafından 28 Kasım 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj xieon tarafından 28 Kasım 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 xieon önemli şeyleri burada konuşuyoruz. zaten buraya alliance olmak istiyorum diye yazanların orayada üye olması gerekiyor.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 xieon bu konuyu forumlarda tartışıyoruz. isim bulmamız lazım şu sıralar. bu arada senin race'in & class'ın nedir? yazmamışsın sanırım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lightbringer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Lilien Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Listeyi bi daha guncelleyelim.. Baya kisi oldu.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 okay.. wait a sec.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Guild Portal Sitesi Üye Listesi: 1- Archon - Human Mage. 2- Daggerfall - Nightelf Hunter. 3- Shinzawai - Dwarf Rogue. 4- NetMaster - Nightelf Warrior. 5- Revhas - Human Warrior. 6- Rinen - Nightelf ? 7- Elufulec - Gnome Mage. 8- toprak - Human Mage. 9- Mirage - Nightelf Priest. 10- Gwyneth - Nightelf Rogue. 11- Iluvatar - Dwarf ? 12- Nistesus - Dwarf Rogue. 13- Manatox - Dwarf Hunter. 14- Lathander - Nightelf Hunter. 15- Strencher - Human Rogue. 16- Rmeika - Dwarf Warrior. 17- Xaenin - Nightelf Rogue 18- Elros Feanor - Nightelf Warrior. 19- game947 - Nightelf Rogue. 20- Torbash - Human Paladin. 21- Blinky - Nightelf Hunter. 22- tunca - Nightelf Hunter. 23- Malibu - Nightelf Rogue. 24- Charles - Gnome Mage. 25- UnknownTR - ? ? 26- Earendil - Nightelf Hunter 27- Gliraniel - Human Warrior 28- Lilien - Nightelf Druid 29- xieon - ? ? buna göre; * guildde race olarak 14 nightelf, 6 human, 5 dwarf ve 2 gnome var. * guildde class olarak 7 rogue, 7 hunter, 5 warrior, 4 mage, 1 druid, 1 paladin ve 1 priest var. * guildde 4 kişinin class'ı belli değil. * guildde 2 kişinin race'i belli değil.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 28 Kasım 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 30 kisi olmusuz hemen hemen.. bu arada herkes siteye girsin ve ordaki forumlara baksin.. $u isim isini halledelim artik..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bi elf hunter daha! ama ben de bikaç arkadaş gibi öss duvarının karşısındayım! ayrıca kim aldı benim nickimi earendil benim be! :) hatta şööle yazıyorum Earéndil. Laron ne bilmem :)[signature][hline]Ona elf beyazları giydirdiler ve yedi ışık yolladılar önünden, Calacirian'ın içinden geçtiği gibi ümitsizce gitti saklı topraklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bi de hangi site? adres alabilirmiyim. bilgisizliğimi mağdur görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 pardon üstte yaziyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende şimdi yeni üye oldum bakalım daha neler olacak[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 engin2 nereye üye oldun, ben account yarattım ama dah bişey yapmak gerekiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 benim bildiğim kadarıyla account yaratman üye olmak için yeterli[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kabul ettim.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Granis-Human Paladin.Bende üye oliyim hemen.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 burdaki listede yeni başvuranlar dahil 31 kişi var orda ise 20 üye görünüyor. üye olmak için önce guildportal.com dan hesap açıyoruz sonra bu sayfaya girip en üstteki join paticik e tıklıyoruz.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 tamam ben hallettim.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ben ve arkadaşlarım olacak.. Yaklaşık 10 kişiyiz.. Ben Human Paladin olcam ismi de sanırım Pirvan koyucam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bu arada ben race/class imi degistirdim.. Human Priest olacagim.. Talent secimleriyle Shadow Priest olacak bu, PVP'de onune geleni aliyormus yabanci forumlardan okuduguma gore..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Smanchi NightElf Rogue Leatherworking SKinning[signature][hline]Smanchi LvL 23 Night Elf Rogue Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar