Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 grafikler niye öyle bulanık ya? ben 32mb s3 kartla laptopta tüm detaylar kısık oynarken daha iyiydi valla.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Hımm makinam çok iyi değil amd 800 386mb ram gf2mx . Bunla beraber akıcı şekilde oynayabiliyorum grifon gezileri hariç . Ama sanırım asıl etken jpege çevirirkenki görüntü kaybı veya ekran kartıda olabilir :D . Sende atsana varsa elinde ss merak ettim şimdi bak orjinal sitedeki sslerde çok aşmış değildi gördüğüm kadarıyla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben 2-3 fps oynuyodum eheh. ss yok elimde ne yazik ki. jpeg'ten olabilir, ya da aklımda yanlış kalmıştır.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 valla ben 2. char kasmayı, Archon'u 60. level yaptıktan sonra düşünürüm herhalde :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 benim char adı Grîm Doombringer olacak (o kadar uzun a izin var mı bilmiorum aydınlatırsanız eyi olur) ırk ta Dwarf oluyor yani imzadaki gibi.[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman [ptck-alliance] Grîm Doombringer, Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 isim max 10-12 harf oluyor sanırım ve bosluga izin yok, soyadi koyamiyorsun yani[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Mirage, 27 Kasım 2004 22:56 tarihinde demiş ki: isim max 10-12 harf oluyor sanırım ve bosluga izin yok, soyadi koyamiyorsun yani o zaman direk Grim (inşallah kmse almadan alırım gerci ÖSS den sonra giricem ama)[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman [ptck-alliance] Grîm Doombringer, Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Rica etsem Grim ve Tygore (ya da Tygorn) adlarıyla 2 tane karakter acıp ben öss den sonra oyuna gelene kadar aktif tutabilir misiniz? ben gelince silersiniz ben açarım.[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman [ptck-alliance] Grîm Doombringer, Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 serverların açıldığı günlerde hatırlatırsan seve seve yaparım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Mirage, 27 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: serverların açıldığı günlerde hatırlatırsan seve seve yaparım. ok msn aliyim hatırlatırım.[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman [ptck-alliance] Grîm Doombringer, Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 +1 nightelf hunter, eu ama pvp deil... ama ben de geç başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 öss yi aşayım hele[signature][hline]...ve ona ölümsüz kanatlar yapıldı, yüklendi ölmez kader omuzlarına kıyısız göklerde yelken açıp koşşun diye Güneş'in ve Ay ışığının ardında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yok öyle pvp'den ayrılmak.. cık cık cık.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 siz oss yi bitirene kadar biz 3. karakteri 60'lamis oluruz. :)[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ohoo en geç şubatta wow çıkcak, arkadaşlar hala öss'yle uğraşcak.. yazık ya, iyi ki atlattık şu mereti.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 olsubn bir yönden sanslılar sızın kesilmelerinizi gormıcekler hahahah ezip büzücez löl :D[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Aslında ocakta çıkması benim için super oldu çünkü finaller bitcek ocak başı sonr 1 ay 1 hafta tatil ohh kas kas sabah akşam doya doya oynucam :P[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 şubat sonu gibi çıkma olasılığı hiç de az değil, sonra hayal kırıklığına uğramamak için hafif kötümser bakmak lazım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 doktor biz haziranda gelicez demedikki, öss ye kadar bütün gün oynamak yok o kadar... hem niye pvp, night elfin nightelfe dalması saçma deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 muhakkak şubat başında çıkar oyun vivendi gödü oynayan çok oyunu hem euda hem usde erken çıkarabilirler euyu para var sonuçta işin ucunda 1 ay herkesten fazladan 12-13€ alsan az para değil yani[signature][hline]For The Horde!!! Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Forum beyler guilde girmeyi dusunen herkes girsin ve isim konusunda fikrini belirtsin. en kısa zamanda bir domain we portal kurma isine gecelim[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yok blizzde tanıdık var ocak başı dedi :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: EarendilLaron, 28 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: doktor biz haziranda gelicez demedikki, öss ye kadar bütün gün oynamak yok o kadar... hem niye pvp, night elfin nightelfe dalması saçma deil mi? night elf'in night elf'e dalması diye bir durum söz konusu değil. nerden duydun bilmiyorum ama yok öyle bir şey. aksine pvp server'ı olmasına rağmen öyle düşman topraklarına gidip her önüne gelene saldıramıyorsunuz. sadece neutral bölgelerde serbest saldırma hakkı var. o da sadece karşı faction'a. ne human night elf'e saldırabilir, ne de undead orc'a. normal serverlarda ise neutral bölgelerde de kimse saldıramıyor (iki taraf anlaşıp kabul etmezse). ilerdeki level'larda quest için neutral topraklara gittiğimiz düşünürsek, karşı ırkla karşılaşmanın heycanı çok farklı.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: EarendilLaron, 28 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: doktor biz haziranda gelicez demedikki, öss ye kadar bütün gün oynamak yok o kadar... hem niye pvp, night elfin nightelfe dalması saçma deil mi? ahhaha bu arkadaşı sevdim epey bilgiye aç pvp demek elf elfı keser human humanı değil oyunda 2 taraf war horde ve alliance yani elf alliance grubu içinde yanı sen horde tarafındakılerı kesıceksın kendı muttefıklerını kesemıyorsun sımdı sorma alliance ne horde ne diye ucarım :D[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinzawai Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Tmm beyler bilmemek ayıp deil galibaa biraz fazla diablo2 havası sezdim :)[signature][hline]!I wanna be Rouge! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar