Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 AHAHSADFSADFSA P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 synthesizer said: arkadaşlarla tavuk döner qéyFi.. http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2014/01/Yarim-ekmek-doner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Silphatos said: paramecium said: kes lan ahahahahahhah mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 dylan said: ya tamam da bu ilginiz bunalttı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 synthesizer said: abi mangal ne ya? nasıl yiyorsunuz öyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Popeye said: albümde benim de fotoğrafım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Popeye said: Iste hakkimda merak edilen hersey: . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 arcane said: Değerli forum üyesi, Yazdığın mesajı okudum, bazı konularda seni haklı buldum ama bazı söylediklerine katılamayacağım. Şunlar da sana katılamayacağım yerler ve sebepleri: * * * Sam said: Hakikaten bu konuda yanılıyor olabilirim. Neden bu şekilde düşünüyor olabileceğini anlıyorum ve buna saygı duyuyorum, elbette ki bana şahsi garezin olduğu için böyle şeyler yazmıyorsun, bunu düşünmek dahi çok saçma olurdu. axedice said: Ne kadar orjinal bir GIF, daha önce hiç görmemiştim. senko said: Abi tabii aldığın maaş önemli ama bunu devamlı gündemde tutmanın ne anlamı var ki, şu forumda senden fazla alanda olabilir, hepimiz aşağı yukarı benzer eğitim aşamalarından geçmiş insanlarız, hayatın bizi farklı yerlere getirmiş olması bize çok büyük bir üstünlük getirmiyor bence. Ayrıca forumda kazanova imajı oluşturmaya çalışmayı da çok anlamsız bulduğumu eklemeliyim. incdarkness said: Neden böyle düşünmüş olabileceğini anlıyorum, senin hakkında anlamsız genellemeler yapmak aklımın ucundan dahi geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 quixef said: senko said: Abi tabii aldığın maaş önemli ama bunu devamlı gündemde tutmanın ne anlamı var ki, şu forumda senden fazla alanda olabilir, hepimiz aşağı yukarı benzer eğitim aşamalarından geçmiş insanlarız, hayatın bizi farklı yerlere getirmiş olması bize çok büyük bir üstünlük getirmiyor bence. Ayrıca forumda kazanova imajı oluşturmaya çalışmayı da çok anlamsız bulduğumu eklemeliyim. incdarkness said: Neden böyle düşünmüş olabileceğini anlıyorum, senin hakkında anlamsız genellemeler yapmak aklımın ucundan dahi geçmez. AHASDHAHOAHAEUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Popoye said: BEYLER CUMARTESİ BULUŞUYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 0ne said: asdhaauhua tipe bak amk kezbanı lol :'D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 arkeyn said: yok abi estağfrullah olur mu öyle şey biraz şansım yaver gitti sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 cüce&bonepart said: www.tdk.gov.tr biraz dikkat lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 AAHHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 mayhemli bişey yapın bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mayhem said: Beyler freeshoptan birsey isteyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bone said: yok abi öyle değil o yanlışın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 this; Saeros said: Popeye said: albümde benim de fotoğrafım olsun and this; Kaede said: Popoye said: BEYLER CUMARTESİ BULUŞUYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Xunn said: Arkadaşlar lütfen güzel Türkçemizi araya yabancı kelimeler sıkıştırarak yozlaştırmayalım. "GERGE & Griswold" said: kanunu da kitabı da siktir et şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Sam said: Bazen Dela'yla SlyOne'ı çok özlüyorum. Keşke geri gelseler eski günlerdeki gibi şakalaşsak eğlensek. Kızdık bağırdık ama çok eğlenceli günlerdiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 dreagloth said: suark gerçekten çok güzel yorum yapmış bu oyunla ilgili katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 BonePART said: Sam said: Bazen Dela'yla SlyOne'ı çok özlüyorum. Keşke geri gelseler eski günlerdeki gibi şakalaşsak eğlensek. Kızdık bağırdık ama çok eğlenceli günlerdiş. bu bana niye öm oldu lan AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Fistan said: şu ana kadar hiç kimseyi şikayet etmedim etmem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 BabacumMostors said: BonePART said: Sam said: Bazen Dela'yla SlyOne'ı çok özlüyorum. Keşke geri gelseler eski günlerdeki gibi şakalaşsak eğlensek. Kızdık bağırdık ama çok eğlenceli günlerdiş. bu bana niye öm oldu lan AHAHAHAHAHA abi said: yazmaya usendim snein mesjaı quotelayıop sam yapotım eauheahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 pontipati said: espiri yaptığımı sanıyorum ama çoğu zaman saçmaladığımın farkındayım.hayat bana göre dalgadan ibaret ama nereye kadar?elbet iş-güç-evlilik-çocuk ve sonrasında bugünlerimi böyle aylak geçirdiğim için çok üzüleceğim.o kadar ki kafamı duvarlara vurma noktasına geliyorum.son anda yaşama sevincim engel oluyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 3.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 pontipati said: espiri yaptığımı sanıyorum ama çoğu zaman saçmaladığımın farkındayım.hayat bana göre dalgadan ibaret ama nereye kadar?elbet iş-güç-evlilik-çocuk ve sonrasında bugünlerimi böyle aylak geçirdiğim için çok üzüleceğim.o kadar ki kafamı duvarlara vurma noktasına geliyorum.son anda yaşama sevincim engel oluyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar