Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Anlamadımki kardeşim sümerler zamanında yaşayan bir deli tablet yazsa onadamı inancaksınız :)[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Tarih_hastasi, 25 Aralık 2004 21:06 tarihinde demiş ki: Samanyolu ile Andromeda arasındaki çok büyük bir çarpışma ve yıldız savaşları olacak!.. Samanyolu'lular ile Andromedalılar arasındaki büyük yıldız savaşlarda çok ağır kayıplar verilecek, gezegenler yaşamsız hale getirecek, yıldızlar bozulacak, ve herşey sonunda kıyamet alametleri gerçekleştirip savaşları devamlı hale getirecek. Ve Şimdi Ahiret günü gelecek.. herşey savaştan barışa dönüşecek. Barış dönemine gelince Andromeda ile Samanyolu arasındaki birleşecek Avrupa Birliği gibi Birleşik Büyük bir Yıldıza hale getirecek!.. :) YIL: 3.030.434.002.034 Yer: Samanyolu galaksinin içindeki Dünya Dünya'da tek bir devlet vardı TÜRK - İSLAM DEVLETİ nüfus 234.402.000.111 milyar Ele geçirdiği gezegenin sayısı: 86 ..". ...."..... güneş sistemin sayısı: 12 Müttefikler: Marslılar, Orionlular, Predaisliler, Marduklular. Düşmanlar: Andromeda'daki barbarlar ve Andromedalı Birleşik İmparatorluğu Ticaret: Evren'in en zengin uygarlıklardan biri.. kaçı bilmem Ordu: 150 milyon kişilik bölük ordu. Evren'in en güçlü ve en iyi yetiştirilmiş olan Türk yeniçerileridir. Vb.. vb.. Andromedalıların İstila tehdidi ile çok korkulan Samanyolu Kongresinde kendi galaksinin içinde yaşayan uygarlıkları çağrırarak bir toplantı yapmayı zarar verir. Bütün uygarlıklar bir toplantıda birleşir ve büyük kutsal ittifak kurar. Büyük İttifak ordusu Güneş sistemizin önüne geçerken Dünya Türk İmparatorluğuna kutsal ittifak ordularına davet eder ve Türk ordular İttifak ordusuna katılır Andromeda savaşına gider. Çok büyük savaş başlar.... sonunda Türkler kazanır veee.. neyse abarttım Sen bu yazıyla Türklere yecüc-mecüc demeye mi çalısıyorsun?
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 istanbulun samanyolundaki konumu
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ben de abartılı yazılarıma bakarak anlamadım ki.. oldukça karışık bir durum neyse ben türklere yecüc-mecüc demedim ki başka birşeyler değil. Umarım Andromeda ile Samanyolu arasındaki büyük bir çarpışma olsun diye mutlu olacağım. Kıyamet kopmasını izleyeceğim. Yecüc ve Mecüc, Kıyamet alametleri bununla alakası yok efendim
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Güneşimiz görevini bitirdiği zaman oluşan patlama sonucunda resimde görüldüğü haliyle kalacak!
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Tarih_hastasi, 25 Aralık 2004 21:23 tarihinde demiş ki: ben de abartılı yazılarıma bakarak anlamadım ki.. oldukça karışık bir durum neyse ben türklere yecüc-mecüc demedim ki başka birşeyler değil. Umarım Andromeda ile Samanyolu arasındaki büyük bir çarpışma olsun diye mutlu olacağım. Kıyamet kopmasını izleyeceğim. Yecüc ve Mecüc, Kıyamet alametleri bununla alakası yok efendim Vardır kıyamet kopmadan önce bilindiği gibi yecüc mecüc ortadoguda yaşayan bir kavimdir yani insan türüdür. Sizin veya bizlere anlatılan gibi yeşil ufak yaratıklar gelemeyecektir. Yecüc mecücle kıyamet arasındaki bagıntı şu. Varsayılanlara göre uzayda 18.000 uygarlık vardır. Bunun dogruluguda peygamber efendimizin sadece dünyaya degil bu uygarlıklarada kurtarıcı olarak gönderilmedinden anlaşılıyor. Demek istediğim yecüc mecüc denilen kavim teknolojiniz acayip ilerlediği bir dönemde kendini gösterecek dünyadaki bütün ırkları yok ettinden sonra uzaya açılıp bahsi geçen 18.000 uygarlıgın kökünü kazıyacak ve ve daha sonra kıyamet kopacak!
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: SuRg3ON_M3tAliCC, 25 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki: istanbulun samanyolundaki konumu Çok güzel bir şey. Samanyolu İmparatorluğu'nun başkenti İstanbul olsun. said: SuRg3ON_M3tAliCC, 25 Aralık 2004 21:23 tarihinde demiş ki: Güneşimiz görevini bitirdiği zaman oluşan patlama sonucunda resimde görüldüğü haliyle kalacak! Evet ama önce bir şey var Güneş ölürse kırmızı dev olacak. En az 100 milyon sürecek. Ondan sonra bir gezegenimsi bulutsu oluşarak beyaz cüce'ye dönüşecek. Güneş Sistemi'ndeki Gezegenler (Dünya da dahil) ise soğuk ve donuk bir gezegen olarak kalacak. Ve sonra soğuyan bir cüce olarak kara cüce'ye dönüşecektir. Yani küçük karadelik dediğiniz gezegenlerimizi yiyecektir.[signature][hline]Tarih Türkler'de başlarPontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!
arc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bilim ve dini bağdaşdırdı çok güzel bir biçimde "bravo"! [Bu mesaj sanerixx tarafından 25 Aralık 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 tarih hastası bizim yıldızımız küçük bir yıldızdır. Bu nedenle supernova patlamasında sonra karadelik oluşmayacaktır çünkü karadeliğin oluşması için yıldızın kütlesi ve boyunun bizimkinden en az 2 kat fazla olması gerekmektedir bu yüzden fazla heyecanlanma!
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Beyler bu çarpışmalar BUUUUUUUM diye olmuyor yanyana geliyolar ve deyiyolar öylece işte patlamalar çook yavaş şekilde ilerliyo slow motion gibi bişi yani patlamaları göremeden ölürsün en büyük ihtimal:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 3- 4 gün boyunca izlersiniz ama ölmek daha yok kozmik dalgalar yüzünden savrulacagız ha uzay boşluguna dogru!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Kotu bır son olucak heralde ..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: SuRg3ON_M3tAliCC, 25 Aralık 2004 21:28 tarihinde demiş ki: said: Tarih_hastasi, 25 Aralık 2004 21:23 tarihinde demiş ki: ben de abartılı yazılarıma bakarak anlamadım ki.. oldukça karışık bir durum neyse ben türklere yecüc-mecüc demedim ki başka birşeyler değil. Umarım Andromeda ile Samanyolu arasındaki büyük bir çarpışma olsun diye mutlu olacağım. Kıyamet kopmasını izleyeceğim. Yecüc ve Mecüc, Kıyamet alametleri bununla alakası yok efendim Vardır kıyamet kopmadan önce bilindiği gibi yecüc mecüc ortadoguda yaşayan bir kavimdir yani insan türüdür. Sizin veya bizlere anlatılan gibi yeşil ufak yaratıklar gelemeyecektir. Yecüc mecücle kıyamet arasındaki bagıntı şu. Varsayılanlara göre uzayda 18.000 uygarlık vardır. Bunun dogruluguda peygamber efendimizin sadece dünyaya degil bu uygarlıklarada kurtarıcı olarak gönderilmedinden anlaşılıyor. Demek istediğim yecüc mecüc denilen kavim teknolojiniz acayip ilerlediği bir dönemde kendini gösterecek dünyadaki bütün ırkları yok ettinden sonra uzaya açılıp bahsi geçen 18.000 uygarlıgın kökünü kazıyacak ve ve daha sonra kıyamet kopacak! Yecüc Mecüc hakkında çok iyi şeyler bilebilirim ama senin söylediklerin farklı. Kuran-ı Kerim'e göre 18 bin alem vardır Evren'de. Doğru ama geri ve ileri olanlar var. Yecüc ve Mecüc Ahir Zamanda ortaya çıkacaktır. Yecüc ve Mecüc’ün bozgunculuğunu geçmişte Hz. Zülkarneyn’in yaptığı sed engellemiştir. Sed yıkıldıkça kıyamet alameti sayılır ve gerçekleşir. Yecüc ve Mecüc yeryüzüne bozgunculuk, yağma edecek her bulunduğunda herşeyi yok edecektir. Ve Deccal'le işbirliğine girecektir. Hep beraber Hz.İsa ve Dabbetül Arz tarafından yok edilecektir neyse Yecüc ve Mecüc herhangi bir dünyadışı varlık ya da cin toplumu olmasına pek mümkün değil. Yecüc ve Mecüc, Moğol, Tatar ve Mançu gibi kavimlerden oluşmaktadır. • Moğol, Mançu ırkındandır. • Daha önce Avrupa ve Asya’yı ele geçirip, doğudan batıya kadar her yeri harap ettikleri gibi ahir zamanda da dünyayı altüst edeceklerdir. • Himalaya Dağları’nın arkasından çıkacaklardır. • Saldırgan, yağmacı bir topluluktur. • Hz. Zülkarneyn, mazlum halkları korumak için iki dağ arasına yaptığı sed ile bu topluluğun saldırılarını durdurmuştur. Unutmayın ki Yecüc ve Mecüc bir insan topluluğudur. • Hadislerde bildirildiğine göre, "Hz. Adem’in soyundan gelmektedirler." • Peygamberimiz (sav) “Birer, ikişer karış boyundadırlar, en uzunları üçer karıştır...” hadisiyle onların kısa boylu olduklarına işaret etmiştir. “Bir iki karış boylu” ifadesi kısa boylu anlamına gelen bir teşbih olarak kullanılır. • Küçük gözlü, geniş yüzlü, kumral saçlı bir kavimdir: “Siz devamlı düşmanla savaşacaksınız; hatta yüzleri geniş, gözleri küçük, saçları kumral Yecüc ve Mecüc ile de savaş yapacaksınız...” • Hadislerde bildirildiğine gibi, "Fesat çıkaran bir topluluktur." • 22 kabileden oluşan bir topluluktur: “Yecüc ve Mecüc yirmi iki kabileden ibarettir.” Yecüc ve Mecüc anarşist, saldırgan ve zalim bir topluluk olacaktır. Dünya'daki bütün ırkları yok etmesine çok alakasızdır. Yecüc ve Mecüc'le baş edebilen yani devamlı savaşabilecek Türkler'den başka bir ırk yoktur. Yer, Gök çökmedikçe Türkler yok olamaz falan dediği Bilge Kağana unutmayalım. Neyse Deccal ile Yecüc ve Mecüc Hz. İsa döneminde yok edilecektir. Allah, Yecüc ve Mecüc’e “DABBETÜ’L ARZ”ı musallat kılacak olabilir[signature][hline]Tarih Türkler'de başlarPontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: SuRg3ON_M3tAliCC, 25 Aralık 2004 21:38 tarihinde demiş ki: tarih hastası bizim yıldızımız küçük bir yıldızdır. Bu nedenle supernova patlamasında sonra karadelik oluşmayacaktır çünkü karadeliğin oluşması için yıldızın kütlesi ve boyunun bizimkinden en az 2 kat fazla olması gerekmektedir bu yüzden fazla heyecanlanma! Nörton yıldızı, Kırmızı Süperdev, Süpernova, gibi küçük ve büyük yıldızlar ölü olarak karadeliğine dönüşebilir tamam ama Güneş karadelik olmasıyla ben demedim ki Kara cüce'ye dönüşecek ama yutucu olacaktır. Soğuk, ölü çekirdek. Gezegenler ona yaklaştıkça balon gibi patlarç asteroid kuşağına dönüşür tabi.. Güneş Sistemi yaşanmaz ve ölü hale getirmiş olacaktır. Ama Karadelik kavramı değiştir Shepten Hawking demişti Karadelik yok edici değildir. Kurt delikleri gibi zaman gibi başka bir evrene kapı açılmış yolculuk olabilir diyor. bir insan karadeliğine düşer ve yok olmaz tabii ama karadeliğine düşerse başka bir evrene geçecektir. Evren yuvarlak olduğuna pek inanmıyorum. Dünya yuvarlaktır ama o bambaşkadır[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Güneş sistemindeki gezegenlerin, dünya üzerinde hafif bir çekim gücü vardır. Genellikle bir diğerini devre dışı bırakırlar, ama zaman zaman daha güçlü etkiler yaratacak biçimde dizildikleri de olur.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 tüh be göremeyecez..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Aralık 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ne zaman ne zaman hani nerde?[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Tarih_hastasi, 25 Aralık 2004 21:54 tarihinde demiş ki: said: SuRg3ON_M3tAliCC, 25 Aralık 2004 21:38 tarihinde demiş ki: tarih hastası bizim yıldızımız küçük bir yıldızdır. Bu nedenle supernova patlamasında sonra karadelik oluşmayacaktır çünkü karadeliğin oluşması için yıldızın kütlesi ve boyunun bizimkinden en az 2 kat fazla olması gerekmektedir bu yüzden fazla heyecanlanma! Nörton yıldızı, Kırmızı Süperdev, Süpernova, gibi küçük ve büyük yıldızlar ölü olarak karadeliğine dönüşebilir tamam ama Güneş karadelik olmasıyla ben demedim ki Kara cüce'ye dönüşecek ama yutucu olacaktır. Soğuk, ölü çekirdek. Gezegenler ona yaklaştıkça balon gibi patlarç asteroid kuşağına dönüşür tabi.. Güneş Sistemi yaşanmaz ve ölü hale getirmiş olacaktır. Ama Karadelik kavramı değiştir Shepten Hawking demişti Karadelik yok edici değildir. Kurt delikleri gibi zaman gibi başka bir evrene kapı açılmış yolculuk olabilir diyor. bir insan karadeliğine düşer ve yok olmaz tabii ama karadeliğine düşerse başka bir evrene geçecektir. Evren yuvarlak olduğuna pek inanmıyorum. Dünya yuvarlaktır ama o bambaşkadır Uzayda bir simetri vardır ve kabul edilen simetri küreseldir bu yüzden evrenide genel olarak küresel alıyorlar Ancak bunun dogrulugundan kimse emin degildir. Yapılan yorumlara göre paralele evrennlerinde varlıgı söz konusu olabilir!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Tarih_hastasi, 25 Aralık 2004 21:49 tarihinde demiş ki: said: SuRg3ON_M3tAliCC, 25 Aralık 2004 21:28 tarihinde demiş ki: said: Tarih_hastasi, 25 Aralık 2004 21:23 tarihinde demiş ki: ben de abartılı yazılarıma bakarak anlamadım ki.. oldukça karışık bir durum neyse ben türklere yecüc-mecüc demedim ki başka birşeyler değil. Umarım Andromeda ile Samanyolu arasındaki büyük bir çarpışma olsun diye mutlu olacağım. Kıyamet kopmasını izleyeceğim. Yecüc ve Mecüc, Kıyamet alametleri bununla alakası yok efendim Vardır kıyamet kopmadan önce bilindiği gibi yecüc mecüc ortadoguda yaşayan bir kavimdir yani insan türüdür. Sizin veya bizlere anlatılan gibi yeşil ufak yaratıklar gelemeyecektir. Yecüc mecücle kıyamet arasındaki bagıntı şu. Varsayılanlara göre uzayda 18.000 uygarlık vardır. Bunun dogruluguda peygamber efendimizin sadece dünyaya degil bu uygarlıklarada kurtarıcı olarak gönderilmedinden anlaşılıyor. Demek istediğim yecüc mecüc denilen kavim teknolojiniz acayip ilerlediği bir dönemde kendini gösterecek dünyadaki bütün ırkları yok ettinden sonra uzaya açılıp bahsi geçen 18.000 uygarlıgın kökünü kazıyacak ve ve daha sonra kıyamet kopacak! Yecüc Mecüc hakkında çok iyi şeyler bilebilirim ama senin söylediklerin farklı. Kuran-ı Kerim'e göre 18 bin alem vardır Evren'de. Doğru ama geri ve ileri olanlar var. Yecüc ve Mecüc Ahir Zamanda ortaya çıkacaktır. Yecüc ve Mecüc’ün bozgunculuğunu geçmişte Hz. Zülkarneyn’in yaptığı sed engellemiştir. Sed yıkıldıkça kıyamet alameti sayılır ve gerçekleşir. Yecüc ve Mecüc yeryüzüne bozgunculuk, yağma edecek her bulunduğunda herşeyi yok edecektir. Ve Deccal'le işbirliğine girecektir. Hep beraber Hz.İsa ve Dabbetül Arz tarafından yok edilecektir neyse Yecüc ve Mecüc herhangi bir dünyadışı varlık ya da cin toplumu olmasına pek mümkün değil. Yecüc ve Mecüc, Moğol, Tatar ve Mançu gibi kavimlerden oluşmaktadır. • Moğol, Mançu ırkındandır. • Daha önce Avrupa ve Asya’yı ele geçirip, doğudan batıya kadar her yeri harap ettikleri gibi ahir zamanda da dünyayı altüst edeceklerdir. • Himalaya Dağları’nın arkasından çıkacaklardır. • Saldırgan, yağmacı bir topluluktur. • Hz. Zülkarneyn, mazlum halkları korumak için iki dağ arasına yaptığı sed ile bu topluluğun saldırılarını durdurmuştur. Unutmayın ki Yecüc ve Mecüc bir insan topluluğudur. • Hadislerde bildirildiğine göre, "Hz. Adem’in soyundan gelmektedirler." • Peygamberimiz (sav) “Birer, ikişer karış boyundadırlar, en uzunları üçer karıştır...” hadisiyle onların kısa boylu olduklarına işaret etmiştir. “Bir iki karış boylu” ifadesi kısa boylu anlamına gelen bir teşbih olarak kullanılır. • Küçük gözlü, geniş yüzlü, kumral saçlı bir kavimdir: “Siz devamlı düşmanla savaşacaksınız; hatta yüzleri geniş, gözleri küçük, saçları kumral Yecüc ve Mecüc ile de savaş yapacaksınız...” • Hadislerde bildirildiğine gibi, "Fesat çıkaran bir topluluktur." • 22 kabileden oluşan bir topluluktur: “Yecüc ve Mecüc yirmi iki kabileden ibarettir.” Yecüc ve Mecüc anarşist, saldırgan ve zalim bir topluluk olacaktır. Dünya'daki bütün ırkları yok etmesine çok alakasızdır. Yecüc ve Mecüc'le baş edebilen yani devamlı savaşabilecek Türkler'den başka bir ırk yoktur. Yer, Gök çökmedikçe Türkler yok olamaz falan dediği Bilge Kağana unutmayalım. Neyse Deccal ile Yecüc ve Mecüc Hz. İsa döneminde yok edilecektir. Allah, Yecüc ve Mecüc’e “DABBETÜ’L ARZ”ı musallat kılacak olabilir Yazın benı cok etkıledı gercekten soyle oturup bı 15 dk. dusundum hakkaten etkılendım..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 aBİ BUNLAR GERÇEK SEN NE ALEMDEYDİN
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 imdat uzaylılar bastı yine paticiği bilim konusunu din'e bağlamayı başaran kim varsa burda herhalde. yahu konu samanyolu ile andromeda çarpışması. yecüc ve mecüc'den nasıl bahsedersiniz aklım almıyor. biraz kendinize gelin yahu. birkaç sayfa sonra kendi kendinize hz. muhammedi tartışmaya başlarsanız hiç şaşırmam.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Aralık 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 peki himalaya fln orayı haritadan silersek bu varlıklar nerden çıkacak?yanı demem o ki orayı yok etsek komle(nasıl olcaksa)ne olur?.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Dorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Absolut, 25 Aralık 2004 17:44 tarihinde demiş ki: Bence çarpışmaz. İddiaya giren? :) tamam lem neyine ? :)[signature][hline]Paintball maniaX!
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Beyler bırakın mistik olayları kıyamet kopunca görüşürüz harbiden cıvıttınız ne yahu Samanyolu-Andromeda çarpışmasından yecüc-mecüc olayına kaydı benim gibi bir bilim adamınıda yoldan çıkardınız ya helel size ne diyeyim konuya devam kalmasın yarıda1
Öne çıkan mesajlar