Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 çok kolay: jagermojito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 otelim yok ama izmir / karabağlarda dairem var bi tane uyarsa sana bu dene bi ara kokteyli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Black-ice said: çok kolay: jagermojito mojitonun kendisi iğrenç abi. aklıma direk midem bulanınca verilen "nane limon" gelio. içemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bi karışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Exodous said: Yumurtaya bira kırın. Sahanda yumurta yaparken biraz bira koyun içine. Midye tava falan yaparken bira kullanıyorlar; güzel oluyor. Yumurtayla niye olmasın. Kıyma & Et kavururken vs birçok durumda bira konulur ,lezzet katar.. Biralı karnıbahar kızartması bile var be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Jagera redbull karıştırmak suç olmalı zaten, çok bozuyor tadını şekerli şekerli.. buzluktan çıktığı gibi gırtlağa çarpacak sek jager.. Dworgian said: jagerbomb yeni favorim ama çok redbull içirtiyor arkadaş. jager içmek için güzel kokteyl tarifi olan paylaşsın plz. özellikle otel sahibi patiler bilgili olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bir çeşit içkiyi başka bir çeşit içecekle karıştırıp içmeyi kötüleyen arkadaş da geldiğine göre topiği kitleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 monoscope said: yumurta tavaya kırılıyo beyler yanlış yaşıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 :D doğru diyosun çok klişe bi giriş oldu da jagerda ısı&kıvam büyük faktör, yoksa ergen geyiği yapmazdım.. Black-ice said: bir çeşit içkiyi başka bir çeşit içecekle karıştırıp içmeyi kötüleyen arkadaş da geldiğine göre topiği kitleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 olum isteyen istediği gibi içsin aa Holy said: bardağa koymadan önce bardağın içine sıçıp elinizle kenarlara yaydırın, kaplayın iyice bardağı bokla. sonra birayı içine döküp 5 dakika beklettikten sonra fondipleyin. kafası inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 capul said: Jagera redbull karıştırmak suç olmalı zaten, çok bozuyor tadını şekerli şekerli.. buzluktan çıktığı gibi gırtlağa çarpacak sek jager.. esas kendi zevkini genel geçer kural gibi düşünmek direk suç olmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bence viski kola dünyanın en iyi şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 kermit bombayı bıraktı hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 kermit said: bence viski kola dünyanın en iyi şeyi (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 buzu da bastin mi ufff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 http://2.bp.blogspot.com/_b0-EnoFPews/SWzw_W-ejlI/AAAAAAAAA5A/OXvP8v0YsfI/s320/Cola_beer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ayrıca bi dikişte 1 şişe birayı bitiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sucukta dilimleyip sora ekmek banıyorum ben ımhfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Sucuk diyince sdf, bu yaz moda sahilde hatunla bira içerken 2 tane tinerci geldi. Nerelisin vs. kafaya aldım ben bunları... Kars kürdüyük abi falan dediler. Konu kazdan açıldı bi ara; dedim kazı çok güzel Kars'ın. Tinerci kekolardan biri atladı aradan: HE ABİ KAZI PİŞİRCEN Bİ DE SUCUKLU YUMURTA KIRCAN ÜSTÜNE ÜFFF Bende de sarhoş cesareti, tinerciye siktir çekip sövdüm. Diğeri kafasına falan vurdu çocuğun hoho haha diye güldük. Böbrek hamdolsun yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 değişik içkilerden söz açılmış ben de limoncello diye bişey yüzünden bu soruyu sordum aptal aptal aç karnına bi şişe şarap üzerine 3 şat limonçello sonrasında yolda yüksek alkollü bira (ben normal sanıyodum ertesi gün söylediler) sonrasında evde yine bir 3 şat limoncello gömdüm. normalde çok iyi bilirim limitlerimi güzel de içerim de böyle aptal bişey yapmış bulundum. limoncello bu arada bildiğin kolonyadan bozma içki, dijestif diye gömüyo italyanlar yemeğin üstüne. bizimkisi işte geç ergenlik oldu biraz. neyse napalım bu da böyle bi anımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar