barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 5-6 sene sonra çocuğun lol 2 oynayıp küfür edecek. uzaklaştır pc den çocuğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://www.sacred-texts.com/nos/nos.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 duello modu gelmıs, bi iki eksik harici ( o saglam buyulerı cast edebılme vs ) sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 nerden indircez bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Alpha keyler veriliyor şuan sanırım. isteyen varsa rec. a friend hesabı 1 tane var elimde gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Bende oynuyorum steam nickleri verelim --- Oyunla ilgili de Friendly Fire'ı kapasalar ve büyüler Ally'lerin içinden geçse daha iyi olucakmış. Dar yollarda 3 kişi aynı anda büyü yapamıyor büyüler öndekine takıldığı için. Doğal olarak 3v1 olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 banada yenı geldı key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 20 saniyede dusuyorum oyundan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 crash game cast ediyo olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 alpha key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 oyun open beta oldu. steamden direk indirebilirsiniz. oyun içi nick: oce4n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ben epeydir girmiorm cunku gıremıodum en son server bulamıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 son güncellemelerle oyun baya tatlı hale geldı. baya zenk alarak oynuorm, büyüler dengelendi biraz sonunda. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Neymiş bu diye bir indirdim kurdum denedim. Hoş gözüküyor, yalnız iyi öğrenmek lazım büyüleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 serilikte lazım, biraz oynayınca ısınıyor insan. normal magicka ya nazaran 3 tane element bırlestırebılıosun bunda, bide 1-2-3-4 tuşlarına atanmış ozel buyulerın var, puan aldıkça atabiliosun. Bazen cok faydalı oluyor onlar (ozellıkle taştan hapishane ve hortum çıkaran zımbırtı ). baslarda cok dayak yıodumda sımdı her maçı max 2 deathle bitiriorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 hala water cold stone knocklock varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 oyunu sevdim bayada bildiğin yetemedim valla zor iş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ben de başlıycam hots objectiveleri sevmedim bu oyun daha iyi gibi o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar