dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 dreagloth said: en az 30 olur bu arada :) keşke olmasaydı ama gerçekler bunlar
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Valla ben yeneceğimizi düşünmüyordum da fark yemeyiz diyordum. Yedik o farkı oturduk. Gereksiz ümit beslemişim yine doğruya doğru asdfasd Hayır sen niye tempoyu tekrar onların istediği düzeye getirdin ki onu anlamadım. O herifler 2 gün aralıksız koşar, bizimkiler yorulmaya başladıklarında hafiften kontrolü elinde tutabilseydi çok daha iyi olurdu. Neyse ekolü olan, daha üst seviye takımlara bir nevi ders niteliğinde oldu bu maç, ileri ki turlarda ABD'ye ne yapacaklarını biliyorlar. Gerçi zaten farkındaydılar da işte kanıt oldu lel
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Ender de soyledi demin fizik ustunlugunu
µh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 fizik değil zihin ve taktik de yetemedi işte. maç sonu konuşuyorlar hâlâ çok güçlü bir takımdı kaybettik, finlandiyayı izledik aynı duruma düşmek istemedik eğlenmek için oynadık vs. ABD bu maçı vermek istese bizimkiler zaten alamazlardı, çap eksik son 12 dakkada 10 atmışsın tamam ama 36 yemek adamların iyiliği kadar senin de suçun.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Kerem Gönlüm: "Finlandiya gibi olmamak için çabaladık. Ergin abi de zaten 'çıkın, keyfini çıkarın' dedi."
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 o 2012'deki litvanya maçında bildiğin sete set oynandı son çeyrek. bugünkü abd üçüncü çeyreğin ortalarından itibaren çok bambaşka bir savunma yaptı. o litvanya'nın bugün bizim takımdan pek bir farkı yoktu aslında oyun taktiği olarak ama bu maçta tutmazdı. pota altını da domine ettiler çünkü ek olarak.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Abi maça zaten yenebileceğimizi düşünmüyorduk diye çıkarlarsa film baştan kopar ama buna rağmen bence bugün iyi oynadılar. Şimdi sıradaki maçları kazanıp ikinciliğe oturmaları lazım ki yapacaklarına inanıyorum :)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Arkadaslar,3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri düşündüğümüz halde niye her boku tartışıyoruz? Amerika'yı yenemeyecegimiz konusunda hepimiz hem fikiriz. Fakat kolay kırılan bir takım olmamız rahatsız edici.NBAde oynayan oyuncularimizin kisiliksiz oyunlari rahatsiz edici (genel olarak yaziyorum.bu sefer sadece Ömer Aşık vardı. Ama zaten bu farkın nedeni de Ömer Aşık. ) Iyi oynadığımızi düşünüyorum. Ilk 2 periyottaki gibi oynarsak yani oyunun kontrolünü elimizde bulundurur, ribaunt üstünlüğünü rakibe vermezsek bu grubu 2inci bitiririz. Sonra da ilk 8e kalma şansımız olur. I love this game. Izleyin olm işte.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 o degil de oguz ne blok yedi be resmen beynine vurmak deyimini gerceklestirdi adamlar, acidim resmen icim burkuldu yere dusup kafasini burdu bi de tam enstantane
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 brezil ispanya maci varmis saat aksam 11'de. form durumlarini bilmiyorum ama isme bakinca izlenir gibi duruyo. bizim kalan maclar da yarindan itibaren 3 gun ust uste. finlandiya carsamba 18.30'da, en kritik o herhalde.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 b grubu çok iyi ya senegal hırvatistan'ı yendi ahahah filipinler'den de bekliyorum bugün bi sürpriz
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Garanti'nin meşhur 12 Adam'ından sonra Turkcell'in reklamı da güzel olmuş :)
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 dünkü abd maçı inanılmaz tat verdi ya. hiç keyifli bir maç izleyeceğimi düşünmemiştim. bi ara resmen umutlandım bile.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 arjantin 85 - filipinler 81 çok iyi direndi filipinler, çok yazık oldu be. aptal hırvatlar yüzünden gruptan çıkamayacaklar belki de
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 S-H said: bizim diğer maç ne zaman salı 16:00'da galiba finlandiya'yla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 imamizer said: dünkü abd maçı inanılmaz tat verdi ya. hiç keyifli bir maç izleyeceğimi düşünmemiştim. bi ara resmen umutlandım bile. Kesinlikle, Ukrayna maçı bugün saat 16:00'daymış bu arada...
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Burax said: S-H said: bizim diğer maç ne zaman salı 16:00'da galiba finlandiya'yla Finlandiya ile sonra. Bugün Ukrayna ile.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Ömer Aşık'ın 6 blok ile 3üncü sırada bulunduğu istatistiği saymazsak Türk Milli takımı hiç yok istatistiklerde.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 daha 2 maç oynandı, istatistiklere göre yorum yapılacak bir durum yok ortada. ayrıca niye saymayalım ki ?
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 sayamazsın çünkü ömer uzun, o yapmasın da ben mi yapayım
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 NTV SPOR'un kendi linki haricinde maçı veren bir ntv spor linki verir misiniz?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Aha başladı Ukrayna maçı...
Öne çıkan mesajlar