Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Beyler hangi siteyi kullanıyorsunuz? Morhipo daha kaliteli gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 giymeden denemeden nasıl kıyafet alıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 iyi bişiler alcaksam gidip alıyorum. netten ne zaman alsam ya bol ya dar geliyor. hepsinin kesimi fln farklı bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ebay den spor giyim alıyorum bunun dışında hayatta netten giyim almam aynı senkonun ddiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 tshirt, sweatshirt, çorap falan filandan başka bişi alınmaz valla. gömlek, pantalon, ayakkabı bunların oturması ve rahatlığı çok daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bildiğin markanın bildiğin ürünüyse np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 belli markaların m l xl belli ölçüleri olurya,daha önce deneyip aldığın falan,o markalardan şaşmıcan abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 xl dediğin şey tüm dünyada aynı olmuyor ha 34 diye atıyorum yazıyorsa o farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bilinen markalarda kalıp, kumaş değiştiriyor ayrıca kumaş kalitesi düştü pamuk bile yıkanınca çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Abi direkt markafoni, limango, ot bok ne varsa kullanıyorum ben. Modellerle ebatlar uyuyo genelde. Herif 1,90 falansa ve L giyiyosa artık M alıyorum ben de. Bi kere 1,90 modelle aynı kıyafeti aldım çuval gibi olunca geri yolladım. :D Onun dışında üstüme olmayan kıyafet denk gelmedi. Beden boyutlarını bildiğin markanın ürünlerini alınca sorun olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 valla bi kere hediye çekin var diye zorladılar beni. tam bir gömücü olduğum için dayanamadım baktım mankenin ölçüleri ile de aynıyız (yıhyıh) bir kazakımsı aldım. geldi süper oldu. ama inceymiş :/ normalde böyle büyükanne gibi kumaşa ellemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ahtapot giyim tabiki düşlerin öğtesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 1v1y.com trendyol markafoni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Abi bu sitelerin hepsi geri iade aliyor uygun gelmediyse. Geliyor deniyorsunuz, uymazsa iade ya da beden degisimi. Hepsi 3 gunde olup bitiyorzaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar