Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 seyretmiş değilim ama sinema meraklısı amcamın en çok sevdiği filmdir, biliyorum ki kaçırılacak film değil.. :) astronom sanıyorum jodie foster, hannibal'ı kovalamak kesmeyince uzaylı kovalamaya başlıyor galiba, tabii ciddiye almayın siz beni ve sadece seyredin.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 sinemadan seyretmiştim uzun zamanlar önce tekrar adam gibi seyredeceğim için mutluyum huzurluyum kaçırmayın[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 çok iyi bir film izlenmeli bazı bölümlerini unutmuştum iyi gelecek[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 izliosun izliosun çok hoş gidiyor ama sonu tatmin etmiyor. [spo1=hafif spoiler]bu arada mesajı çözdükten sonraki kısım da bayık armageddona dönüyor olay hadi roket yapalım roxxor oluyor.gizli esrarengiz hava kayboluyor[/spo][signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bence güzel yani izlemeye kesinlikle değer.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 gusel fılm hakıkaten ama sonu havada kalıyo bıraz[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 arcane bence sonu hoş özellikle olayın sonu ve inanılması[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 az önce izledim iki saattir saate bakıyorum burada 28 saatte 29 yazıo lan sonra farkettim saat 12 yi geçmiş ya süper film birçok popüler filmden den çok daha güzel bir film hikaye olarak da çok iyi gelişiyor ama arayı hızlandırmışlar gibi valla çok sevdim tekrarını kaçıran adam diildir çok etkiliyici film hala creditsinde şuan ehe bide arkadaşlara gidicektim küçücük evde 5 kişi oturup ethernetlerle kasıcaktım iyiki gitmemişim:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 valla sinirim bozuktu hiçbişi zevk vermiyodu çok mutluyum şuan kendime geldim lazım böyle kaliteli filmler insana eskiden kitaplardı bunu yapan ondan öncede hikayelerdi birbirine anlatılan:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Başı güzel sonu kötü[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: arcane, 28 Ekim 2004 18:56 tarihinde demiş ki: izliosun izliosun çok hoş gidiyor ama sonu tatmin etmiyor. [spo1=hafif spoiler]bu arada mesajı çözdükten sonraki kısım da bayık armageddona dönüyor olay hadi roket yapalım roxxor oluyor.gizli esrarengiz hava kayboluyor[/spo] var ya bu vakitten sonra atilya dorsay olduğun ortaya çıksa gene itibar etmem sinemayla ilgili bir dediğine.. film muhteşemmiş, bunca vakittir izlemediğime üzüldüm. sonu da müthiş bitti bence, olabilecek en iyi bitiş budur herhalde. zaten carl sagan'ın bir kitabından uyarlanmış ve robert zemeckis çekmiş, yani vasat bile olması imkansız. tek cümleyle: uzaktan 10 yakından 11![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 sonu güzeldi duygusaldı ve enteresandı [spo1=gibi]herkez inansa herkez yollansa espirisi kalmaz[/spo][signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam [Bu mesaj Chemical tarafından 29 Ekim 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 şimdi tekrarını seyrettim, (ki birkaç saat arayla seyrettiğim neredeyse hiç film olmadı) muhteşem tek kelimeyle. zauylılarla ilgili gördüğüm en iyi film, sonuna doğru kötüleşeceğine güzelleşti tam tersine. ancak carl sagan gibi birinden beklenebilecek çok geniş bir görüşün ürünü, zemeckis de büyük bir ustalıkla görselliğe dökmüş. yolculuk sahnesinde gözlerim yaşardı, duygulandım ama hüzün de değildi tam olarak.. seyredemeyen olduysa ne yapıp edip mutlaka seyretsin ama bir miktar odaklanmak, hatta iki kere seyretmek gerekiyor bazı noktaları daha iyi kavramak için. şahane bir hikaye ve şahane bir film. biri olsa öbürü olmuyor çoğu zaman, mutlaka izlenmeli.. filmin iyi, güzel olduğunu filan duyuyordum hep ama bu kadar iyi olmasını beklemiyordum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 gerçekten güzeldi...[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yarısını izleye bildim ya ufff uyku bastı sora ;)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya simdi birincisi filmin en buyuk sacmaligi sanirim bu kitaptan yurutme bole bir olay oldugu gozukse hemen aninda bir kisi daha yollarlarki dogrumu lam diye. sonra artur clarke isaac asimov gerisi yalanmis bu film onu gosterdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Film bence mükemmel, sonuda mükemmel.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: onlyreal, 29 Ekim 2004 11:30 tarihinde demiş ki: sonra artur clarke isaac asimov gerisi yalanmis bu film onu gosterdi:) carl sagan'ın kim olduğu hakkında bir fikrin var mı merak ettim? :) ekleme: bu arada film gördüğüm en şahane açılışlardan birine sahip, dünyadan uzaklaştıkça geçmişin radyo yayınlarının sırayla duyulması kısmı müthiş yapılmış..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 29 Ekim 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ühühü ben izleyemedim (Sakarya'da yok cnbc-e falan) Hafta sonlarının birinde tekrarını falan verirler mi? :([signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yok maalesef tekrar, aynı gece veriyor sadece daha geç saatte..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bence oynatırlar gene ilerde :)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ahanda oynuo şuan :D gitcekler uzaya yaptılar makineyi dikkatle izliyorum =P (upladım eski konuyu kusura bakmayın)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Haha bu sefer izledim! Harika.[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar