Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

28 Ekim Perşembe 22:00 - CNBC-E'de Jodie Foster'la Contact (Mesaj)

Sam

Öne çıkan mesajlar

seyretmiş değilim ama sinema meraklısı amcamın en çok sevdiği filmdir, biliyorum ki kaçırılacak film değil.. :)

astronom sanıyorum jodie foster, hannibal'ı kovalamak kesmeyince uzaylı kovalamaya başlıyor galiba, tabii ciddiye almayın siz beni ve sadece seyredin.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

izliosun izliosun çok hoş gidiyor ama sonu tatmin etmiyor.

[spo1=hafif spoiler]bu arada mesajı çözdükten sonraki kısım da bayık armageddona dönüyor olay hadi roket yapalım roxxor oluyor.gizli esrarengiz hava kayboluyor[/spo][signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Sosyal ağlarda paylaş

az önce izledim iki saattir saate bakıyorum burada 28 saatte 29 yazıo lan sonra farkettim saat 12 yi geçmiş

ya süper film
birçok popüler filmden den çok daha güzel bir film hikaye olarak da çok iyi gelişiyor ama arayı hızlandırmışlar gibi
valla çok sevdim tekrarını kaçıran adam diildir
çok etkiliyici film hala creditsinde şuan ehe bide arkadaşlara gidicektim küçücük evde 5 kişi oturup ethernetlerle kasıcaktım iyiki gitmemişim:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

valla sinirim bozuktu hiçbişi zevk vermiyodu çok mutluyum şuan kendime geldim lazım böyle kaliteli filmler insana eskiden kitaplardı bunu yapan ondan öncede hikayelerdi birbirine anlatılan:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 28 Ekim 2004 18:56 tarihinde demiş ki:
izliosun izliosun çok hoş gidiyor ama sonu tatmin etmiyor.

[spo1=hafif spoiler]bu arada mesajı çözdükten sonraki kısım da bayık armageddona dönüyor olay hadi roket yapalım roxxor oluyor.gizli esrarengiz hava kayboluyor[/spo]

var ya bu vakitten sonra atilya dorsay olduğun ortaya çıksa gene itibar etmem sinemayla ilgili bir dediğine..

film muhteşemmiş, bunca vakittir izlemediğime üzüldüm. sonu da müthiş bitti bence, olabilecek en iyi bitiş budur herhalde. zaten carl sagan'ın bir kitabından uyarlanmış ve robert zemeckis çekmiş, yani vasat bile olması imkansız. tek cümleyle:

uzaktan 10 yakından 11![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi tekrarını seyrettim, (ki birkaç saat arayla seyrettiğim neredeyse hiç film olmadı) muhteşem tek kelimeyle. zauylılarla ilgili gördüğüm en iyi film, sonuna doğru kötüleşeceğine güzelleşti tam tersine. ancak carl sagan gibi birinden beklenebilecek çok geniş bir görüşün ürünü, zemeckis de büyük bir ustalıkla görselliğe dökmüş. yolculuk sahnesinde gözlerim yaşardı, duygulandım ama hüzün de değildi tam olarak..

seyredemeyen olduysa ne yapıp edip mutlaka seyretsin ama bir miktar odaklanmak, hatta iki kere seyretmek gerekiyor bazı noktaları daha iyi kavramak için. şahane bir hikaye ve şahane bir film. biri olsa öbürü olmuyor çoğu zaman, mutlaka izlenmeli..

filmin iyi, güzel olduğunu filan duyuyordum hep ama bu kadar iyi olmasını beklemiyordum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 29 Ekim 2004 11:30 tarihinde demiş ki:
sonra artur clarke isaac asimov gerisi yalanmis bu film onu gosterdi:)

carl sagan'ın kim olduğu hakkında bir fikrin var mı merak ettim? :)

ekleme: bu arada film gördüğüm en şahane açılışlardan birine sahip, dünyadan uzaklaştıkça geçmişin radyo yayınlarının sırayla duyulması kısmı müthiş yapılmış..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:

[Bu mesaj Sam tarafından 29 Ekim 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok maalesef tekrar, aynı gece veriyor sadece daha geç saatte..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...