kavurma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 MrLevie said: kavurma said: MrLevie said: kavurma said: bişey yok değil mi ontiveroda Ontivero kim? galatasaraylı futbolcu Haa ontisadfg'i mi diyon? hayır senin dediğin arap futbolcu, bizim dediğimiz alman asıllı fransız göçmeni rus futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 lan mac bitmis bile, ben de mis gibi izlerim diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bu kekolar ozet de cikaramaz simdi pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 nasıldı yeniler. iş çıkarmı izleyenler bi yorumlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ulan herşeyimi hazırladım, saat 13:30'dan 16:30'a kadar kıçımı koyup oturamadım iş yerinde. izleyemedim yine pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 souldarkorn said: Şeedjuyu vurdular. şuna istemsizce güldüm ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Burdisso pazartesi imzayı attı, dün türkiyeye geldi, bugün maçta çakma zenci şejudan daha çok güven verdi. Şeju yine kaç kere ayakta uyuyup pozisyon verdi 2. lig takımına. Veysel direk ümit davala v2. Dmc başladı, sağ beke geçti, sağ açığa geçti gol attı falan iyi baya, ceyhunu veya işte eboue oynamadığı zaman sabriyi bilmemneyi kafadan keser. Alex telles paso bindirdi göz doldurdu ama işte tokatspor. Ontiviru sapık birşey. Maçın da en iyi oyuncusuydu. Hayvan gibi teknik var, hayvan gibi sol ayak var. Direk atom karıncanın tanımı. O dortmund altyapısından gelen türk stoper de seneye gökhan zanı keser. Beyin var adamda. Salih dursunla umut gündoğan patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 umut u bilmiyorum da salih cidden patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Şimdi Hayro, Lucas ve Umut'un ciddi kondisyon sıkıntısı var. Adamların yarım saatlik pili var resmen. Bunun dışında bu üç adamda patates değil ciddi potansiyel var. Burdisso için yorum yapmak zor ama 3 gün önce Arjantin'den gelen bir adam Chedjou'dan daha çok güven veriyorsa kötü diyemeyiz. Düzgün bir rakip karşısında görmek lazım. Veysel gayet iyi. Sağ beke yazmak lazım. Veya Bursa maçında Ceyhun'un pozisyonunda da gayet iyi oynar. Koray'da kumaş zaten var. Ben bu adamın tutmama ihtimalini görmüyorum şahsen. İnşallah Semih-Koray ikilisi ileride oynar. Ama gel gelelim ki Salih ağır patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Şu Salih'e verilen paraya Tarık Çamdal alınırdı herhalde. Salih çok hantal bir bek oyuncusu için. Top tekniği de cok kötü. Hamle özelliği ve fizik yapısı ile stoper olabilir belki. Yoksa H.Balta'nın bek versiyonundan farklı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 TOKATladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 özet var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 https://www.facebook.com/ASYSokak surda 2 gol var, ozet bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 o sayfada videoların içinde varmış. teşekkürler şükrü <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sonradan eklemisler demek ki, rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ontiveronun buz gibi golü yemiş hakem qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kupada cizgi hakemi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Tokatspor diil bu arada toğatsıpor onun adı. Toğatlılar öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 malesef türkiye kupası müsabakalarında çizgi hakemi uygulamasına başvurulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 lucas ontivero tam bir seks makinesi çıktı baba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 DROGBA + LUCAS MANCINI MANCINI PLZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ligde zor o, clde sonradan oyuna girebilir. muslera eboue-semih-borusan-alex veysel/hayri-melo-selcuk sneijder drogba-ontiriviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yahu niye zor , niye sonradan giriyor. ulan iyiki adı sanı duyulmadı. hemen itin götüne sokun. burağın kral denilip banko forvet oynadığı takımda yerine kimi koysan kat kat daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ne diyon birader, kontenjandan giremiyo adam. clde de pat diye oynatma riskini almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar