Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Escape From Monkey island


bravecik

Öne çıkan mesajlar

ewet 3 üde bitirdim. ondan aldığım zevki şimdiye kadar hiç bi oyundan almadım doğrusu. aslında 5 i gene 3 gibi 2D görüntülerle yapmalılar. (5 in yapılıp yapılmadığından haberim yok). hele o tarağa pire koyma olayını çok sevmiştim bi daha elime gecse gene bitirmeden kalkmam.[hline]NAYIRNALAN!!Ben seni ölümümden bir önceki güne kadar sevmiştim????:)????
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi escape from the monkey island emer... Bence monkey island serisinin en güzel oyunu the curse of the monkey island[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa kendiside bir canavar olmamak için dikkat etmelidir. Bir insan doğuştan uçamaz, uçmadan önce emeklemeyi, yürümeyi öğrenmelidir.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta benim için sadece serinin en güzel oyunu değil hayatımda oynadığım en komik ve en güzel oyunlardan biri[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa kendiside bir canavar olmamak için dikkat etmelidir. Bir insan doğuştan uçamaz, uçmadan önce emeklemeyi, yürümeyi öğrenmelidir.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
Oyunun bir yerinde takıldım pls help me.

Lucre Island'tayım. Tam çözüme baktığımda şu malikanesi olan adamın çubuğunu kırması için dingo'ya veya kangaroo'ya sprey sıkmamızı söylüyor. Odadaki tüm hayvanlara sprey sıkmaya çalıştım, Guybrush her defasında "yok ben bunu daha özel birisine saklıyacağım" diye zırvalıyor.
Dingo'ya felan sıkmak için inventory'den çıkartıp use etmiycek miyiz, yoksa ben bir yeri mi karıştırdım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...