bravecik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Zuzu tekrar yukledim oyunu piskopat gibi oynuom da 2. adada bir yerde kaldım ( eskisinde gecmistimde nasıl olduunu unuttum ) ama oyun dehset sardı :)[hline]I rule I rule I rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 ingilizce biliyosan www.dlh.net e bak orda acıklaması var ben bitirmiştim.[hline]TURK OLMAKLA GURUR DUYUYORUM VE DUYACAĞIM!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 obaa saol bndan onceki monkey aylınd ı oynamısmıdın??[hline]I rule I rule I rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 dlh yerine www.gamefaqs.com u deneyin[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 ewet 3 üde bitirdim. ondan aldığım zevki şimdiye kadar hiç bi oyundan almadım doğrusu. aslında 5 i gene 3 gibi 2D görüntülerle yapmalılar. (5 in yapılıp yapılmadığından haberim yok). hele o tarağa pire koyma olayını çok sevmiştim bi daha elime gecse gene bitirmeden kalkmam.[hline]NAYIRNALAN!!Ben seni ölümümden bir önceki güne kadar sevmiştim????:)???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 5i yapmicaklar.bu hemen hemen kesin bişi. emaFM gibi düşün işte.tadında takınca güzel oluyo.bu arada kaldıınız bi yer warsa sorun bana hatırladıım kadar yardım ederim.dlh flm hikaye:P[hline][i]viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 aslında filmini yapsalar amma manyak olur.[hline]*I can do this all day * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 bütün serilerini bitirdim gelmiş geçmiş en güzel adventure lardan biridir.. bunuda LucasArts yapım olmasından anlıyabilirsiniz zaten heyt be o 486 larda oynadığım dönemlerde meeah ne günlerdi..[hline]Experience my death side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 ah monkey island ah o 3. oyunn zevkini başka hangi oyun verdi ki zaten süper kalite grafikler ve 4.deki iğren. 3d grafikler sükutu hayal olmuştu dogrusu. bastır lucas ama 2D :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 en iyisi tekrar 2D yapsınlar. hatta filmini de cıkarsınlar. izmirde bana 3.sünü satabilecek var mı?[hline]*I can do this all day * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Abi escape from the monkey island emer... Bence monkey island serisinin en güzel oyunu the curse of the monkey island[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa kendiside bir canavar olmamak için dikkat etmelidir. Bir insan doğuştan uçamaz, uçmadan önce emeklemeyi, yürümeyi öğrenmelidir. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Hatta benim için sadece serinin en güzel oyunu değil hayatımda oynadığım en komik ve en güzel oyunlardan biri[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa kendiside bir canavar olmamak için dikkat etmelidir. Bir insan doğuştan uçamaz, uçmadan önce emeklemeyi, yürümeyi öğrenmelidir. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ya o değilde bataklıktan nası gidiyoduk burunsuz ırkızın hideout una?beceremedim,akşam yorgunluk falan herhal,o saatdi akrepti yelkovandı olayı neydi onların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Oyunun bir yerinde takıldım pls help me. Lucre Island'tayım. Tam çözüme baktığımda şu malikanesi olan adamın çubuğunu kırması için dingo'ya veya kangaroo'ya sprey sıkmamızı söylüyor. Odadaki tüm hayvanlara sprey sıkmaya çalıştım, Guybrush her defasında "yok ben bunu daha özel birisine saklıyacağım" diye zırvalıyor. Dingo'ya felan sıkmak için inventory'den çıkartıp use etmiycek miyiz, yoksa ben bir yeri mi karıştırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Spray Hangi hayvan olduğunu hatırlamıyorum ama o spray'i hazırlamak için bir sürü malzeme kullanıyordun (aynı spray'den bahsetmiyorum olabilirim gerçi). Tam hazırlayamamış olabilirsin belki. Bir şeyler unutmuşsundur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 şu kör satıcıya sıktığımda "tamam hatırladım şuydu" diyecek kadar tamamladım. çiçek, tahta parçaları, çeşme suyu, bait ve bataklık suyu koymuştum. onun dışında ekstra malzeme koymak gerekmiyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 tamam buldum. home made değil de LeChuck olanını kullanmak gerekiyormuş. gidip onu arıyayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 off feci flashback oldu, hatırladım o parfüm olayını. bide lanet bi bataklık vardı, zaman paradoxu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 o parfüm ve bataklığın allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hala bitiremedim 3 kere yeniden baslayip her seferinde EEEK CHIIII AKKK maymunlarinda birakiyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Off çok zevkliydi o maymun bölümü. :) Oynayasım geldi tekrar. Vakit bulsam da başlasam bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 auhah bütün forum tribe girmiş... dur lan nerde bu cdler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bataklık çok kötüydü gerçektende bide havuza atlıyoduk galiba acayip yüksek biyerden. heheh anılaaaaaaaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar