diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 söğüşcü aco da falan millet hapur hupur götürüyo. çiğnemeden yutuyo anasını satayım. ben en gazlı en aç halimle 1 ısırık alıyorum en fazla. nasıl yiyonuz hacular ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 NASIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLL HI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 elimle yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 savaşma söğüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 off yenmez mi lan beyinli dilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 halk içinde kusarım, chain reaction yaratırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 2 tane yemisligim bile var. o kadar iyi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 hayvan gibi sogan ve pul biber ve aci biber koyduracaksin. az beyin. enam. aciktim ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 İzmir Bostanlı'da Santana'nın arabasını yakalarsam 2 tane götürürüm fiks tarife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 diaboliq said: söğüşcü aco da falan millet hapur hupur götürüyo. çiğnemeden yutuyo anasını satayım. ben en gazlı en aç halimle 1 ısırık alıyorum en fazla. nasıl yiyonuz hacular ya. ACO çok iyisidir bence bu meretin. Ne çankaya bit pazarı girişi ne hisarönü rakip değildir ki onlar da ÇOK iyidir. oyyyyyy canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Alsancak Talatpaşa'daki Tansaş'ın yan sokağına girin, ilk sokaktan sol yapın Murat var. Baya über. Bir de Cimbom vardı duruyorsa hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 sogus en guzel yiyecek. dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ya aslında tek tek içindekilerle problemim yok. karıştırıp dürüm yapıyolar ya. abovvvv içim kalkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 http://www.agentsofguard.com/wp-content/uploads/2013/10/family-guy-barf.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 diaboliq said: ya aslında tek tek içindekilerle problemim yok. karıştırıp dürüm yapıyolar ya. abovvvv içim kalkıyo. Asıl tek tek zor kaldırıyor mide, hiç oturup tabakta porsiyon kelle-paça yiyen görmedim. Anca beyin salatası falan olacak yanında rakı ile. Taze lavaşın içine bol soğan+sumak+acı basacan öyle şık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Biriniz söğüş öbürünüz kokoreç olayınız ne olm sizin aş mı erdireceksiniz millete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kızlarağasında bi söğüşçü var. benim favorim oraydı. 3 tane yediğimi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ankarada varmı tavsiye edebileceğiniz. en son izmirde yemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Bu nasıl bi yiyecek? İzmirdeyken hiç görmemiştim. Yine sakatatla falan yapılıyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Dil, yanak, beyin. Daya baharat, daya sogan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bol soğanlı yemeğen ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 tadını alamıyorum ben öyle soğuk tatsız et gibi maksat yeşillik baharat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ben niye yemedim la bundan hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bol beyinli olcak birde az limon üstüne anam canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar