Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ayda 10k maas vvarsa beklesın kadın geecek ay alırsın takıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ayda 10k maaş olsa düğünde 200-250k olurdu sanırım :D Çırağan falan denenirdi , bu sefer çekeceğim kredi de 13k değil 25k falan olurdu :D her türlü doğru orantı denenirdi yani. Paramız şu kadar ona göre az harcayalım değilde , paramız şu kadar ödeme gücümüzün dibine vuralım en son noktaları zorlayalım ay sonu 1tl kala maaş yatsın son saniyede falan tarzı adrenail peşindeyiz biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi bu kadar uğraşaacüınıza aile arasında düğün yapın ama gidip maldivlerde balayı geçirin. hem kız hem de ailesi buna tavlanır çok net. sülaleye laf anlatmayı da ailesine bırakın işte. onlar halleder tavlanırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 50-60k ya krallar gibi balayı geçirirsiniz. hani 20k ya halledilir de hadi kişisel hizmetçi filan tuttunuz diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 yanı maas dugun oranı 1/25 mı? ıkı senelık burut kazancını dugunemı verıyosun yanı? meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi yapma etme gözünü seveyim azcık mantıklı adam 50k yerine 15k ya düğün yapar gerisiyle yatırım yapar ne bileyim lazımsa araç alır, üzerine ekler ev taksidine girer falan... 3 gün sonra unutulacak düğün için ne bu kadar para harcaması burada gelip anlattığın yorgunluk hikayelerine sinir harplerine vs. yazık abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 İki senelik net kazancımı düğüne veriyorum. Bi de hatun tarafınında baya bi kısmını kapsadığını düşünürsek (sırf mutfak banyo onlarındı 20k+ civarı bir meblağ harcadılar) bana kalan kısım yaklaşık 14 aylık net kazancım düğüne falan gibi bişi , e 24 ay taksit çoğu şey , bir iki büyük şey 36 ay , öyle olunca yetiyor maaşın geri kalanı geçinmeye , mesela o kadar şeyi ödedim , ay sonu geldi , bu ay yine 300 lira artmış hesabımda. Çok değilde yani millet her ay - ile girerken ben + ile giriim ama 1 lira olsun farketmez mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Valla düğünün öyle olmasından memnunum , balayıda bodrum hilton falan öyle bahamalar falan değil belki ama idare ediyor kendince. 6k falandı yanılmıyorsam toplam. Önemli olan şu 13k parayı nereden nasıl bulabilirim , ona bir yol yordam gösterin diye açtık topiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi taksitle alınca yetiyor gibi gözüküyor ama o taksit süresince şirketinde köle olacaksın mecburi. işte kafan atsa çıkamayacaksın. afedersin bir yerini silkseler "ya taksitler de var, ne yaparım işten çıksam" diceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Bu maasi vermeye devam ettikleri surece degil laf etme kufur etseler kalirim zaten asdfasda manyak miyim cikiim sikinti kovarlarsa kotu olur o zaman sictim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 evlenmek tamamen ekonomik bir davranış olmalıyken öyle bir sistemdeyiz ki bu hale düşülüyor. ayrıca senin sicilin temiz değilse müstakbel eşinin de mi temiz değil, anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 diaboliq said: ilerde çocuk yaparsam düşük beklentili çocuk yapıcam. hiç öyle özel okul falan yollamam heralde. 1.2 benzinli gibi yakısın. ASDFFADSDSAADSFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 nasıl bu kadar kötü kararlar alabiliyor insanlar ya. hani hayat sizin tabii de şaşırıyorum elimde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 mithat reyiz kılıbıklık var mı biraz? yenge mi istedi bu kadar düğün derneği? 120 ne lan fasd. he çok gaymen varsa yap tabi para senin paran boşanmak isterseniz öm at annem avukat. sad dsasad sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 çok gaymesi olsa böyle bi topic olur muydu abi fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ben dugun sektorune gircem ya 1 yildir gozlemliyorum en mantikli isin o olduguna karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kriz'de ilk etkilencek işler bu düğün-dernek işleri. pek akıllıca değil bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 düğünü ailemin oturduğu sitede havuz başında yaptık. yemekler ve süslemeler 3k tuttu. evin eşyaları kuzenden geldi (tam kendi evini döşemişken dubai ye taşınması epic şans evet). kimi eşyalar akrabalardan hediye geldi. düğün, ev içine masraf, beyaz eşya vs toplam 15k mı ne 20k mı ne tuttu iyi kurtarmışım ben galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 sağlam kurtarmışsın. benim minik kuzen 6 yaşında mı ne. dayımın düğünü ondan fazla tutmuştu. sen hesapla artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Black-ice said: çok gaymesi olsa böyle bi topic olur muydu abi fsd doğru diyon da arada biri sormuş ya 120kyı buldun 13ü nası bulamadın diye asdlfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 BonePART said: 13k ya anca kuru pasta limonata düğün yaparsın balayına dayının ayvalıktaki yazlıgına aralık ayında 1 haftasonu gider annenlerin yanına yerleşirsin hanımla beraber bana uyar bu ama tek erkek cocuk oldugumdan babam abartacak yillardir viski istifliyor dugunde icicez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mithat said: Ya öyle düşünmeyin , düğün zaten tek başına 50k falan tuttu , 250 kişilik düğün sarıyerde yalıda yapılıyor. Onun üstüne evin bi ton yenilenmesi var onlar 10-12k civarı tuttu. Mutfak+banyo malzelemeri komple yenilendi 20-25k falan tuttu. Onun dışında olanlar tırı vırı , bi takı falan var ciddi masraf sayılabilecek ama onu da bu çektiğim krediyle alacaktım güya :D O yüzden o daha tam masraf sayılmaz. 100k falan harcandı şimdiye kadar , bi 13k çekersem onun 5-6k civarıyla takı almayı planlıyorum, artanıyla nikah şekeri vs. Neyse konuya dönmek gerekirse , finansbanka sordum bi tek tc kimlik no söyledim direk o yetti hemen reddettiler , ing ve denizbanka bakmadım daha onlara da sorarım. Tüm olayda 150 lira kredi kartını 5 ay geç yatırıp kanun takibe düşmüş olması. Sırf şundan dolayı kredi vermiyolar , yoksa maaşım falan ayda %10'dan aza geliyor kredinin aylığı tırt yani çektiğim kredi ama inadına vermiyor hiç biri. '150 lira yatıramayan adam bunu nasıl ödicek lan' diyo olabilirler gibime geliyor. Mithat kusura bakma kardeşim ama Sarıyerde yalıda düğün yapacan sonra gelecen paticiğe 13K kredi nasıl çekebilirim diye yazacaksın. Yok öyle dava kardeşim :) Evdeki bozukluklukları toplasam 13K dan fazla yapar. Sarıyerde yalı senin neyine öncelikle:) Yanlış anlama ama delikanlı gibi yaz 13K ya kandil simiti ile evlencem diye. Yoksa 120 K yı düğün için harcayan adam 13K nasıl kredi çekerim diye düşünmez. O 13K yı zarflara böler yolda çoluğa cocuğa fakire fındık fıstık misali atar. Son sözüm fakirler evlenmesin zor iş evlilik ahusdhaushd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ne evlenmesi zaten ya balayına gideceğime pastaneye gider alman pastası yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 150 lira borcunu ödemeyip de 125 bin liraya düğün yaptığına göre hak etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Fistan said: yuh o ne lan haftada 1 rusa gitsen 10 yil ulan 120k'yı okuduktan sonra direk bu hesabı yaptım. Rus iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar