razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 ben puanı görünce izlemedim, haftaya 2 bölüm birden patlatıp etkisini düşürmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Bu sezonun tek güzel yeri spagetti adam bölümündeki oasis'li sekans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Orada hüngür hüngür ağlattı itler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 canon bölüm de gayet iyiydi. çizim olarak da en çok emek verdikleri bölüm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 progamer, 05.12.2023 13:19 tarihinde dedi ki: water T bölümünü kim yazdıysa umarım kovarlar, uzak dursun rick and morty den bundan sonra. Dizinin en kötü bölümü. neyse ki sonraki bölüm telafi etti. spawn kill falan güzeldi baya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2023 10. bolum cok iyi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 bugün bitirdim bu sezonu. spagetti, valhalla ve final bölümü o kadar iyiydi ki sezonun geri kalanının vasatlığını ve yer yer kendini belli eden yeni leş seslendirmeyi unutturdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 ama işte önceki sezonlarda tekrar tekrar izlenebilecek bölüm oranı %70 falan olurken bu sezon %30'lara düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 animesinin 1. bölümü çıktı. ne kadar saçma sapan bir şey olmuş. zorla izleyeyim sonuna kadar belki anlaşılıyordur dedim de. yok baya bayık bir şey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 2025 nasıl bi tarih vermedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar