Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 harbi lan iş yaşamının zorlukları yanında askerlik hiç bişey tabi gittiğin yere göre değişiyor birazda..ama ben askerde uyuduğum kadar rahat başka hiç bir yerde/zamanda uyuyumadım.. yada yediğim maximusların tadını hala bulamıyorum sivilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abi yazık ya asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Frostbite said: .ama ben askerde uyuduğum kadar rahat başka hiç bir yerde/zamanda uyuyumadım.. Nası lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 askerde uyumak kadar kolay bişi varmı abi ? siz nasıl askerlik yaptınız ? bana 2 kere nöbet yazdılardı zaten. 6 kişilik koğuşta yatıyoduk akşama kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 helal şafak 000. bunu bilmek çok güzel bir duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 nizamiyeden çıkarken şınav çektirdiler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Dynun said: beyler askerliği de yedim bitirdim bugün itibariyle darası başınıza öpücükler geçmiş olsun dinan :) Esk'e dönünce bi toplaşalım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 foto efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gecmis olsun gardas öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 nizamiyeden çıkarkan ben hiç bir şey hissetmemiştim garip bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 14 yıl oldu bitireli, hâlâ askerligimi eksik yaptigim için beni geri cagiriyorlar ruyasini goruyorum zaman zaman. İlk geldiğimde her gün görüyordum. Oysa askerliği de sevmiştim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 JestersTear said: Frostbite said: .ama ben askerde uyuduğum kadar rahat başka hiç bir yerde/zamanda uyuyumadım.. Nası lan??? aga gece 2 saat nöbet vardı daha doğrusu nöbetçileri götür getir sadece.. zati gündüz yoruluyordum eşşekler gibi hem amelelik yapıp hem rütbeliliyse ayrı hem psikopatıyla ayrı..sivilde çıt çıkmasıyla uyanan ben top atılsa uyanmıyordum valla.. gidince kendin dahada fazlasını tecrübe edeceksin zati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 hayırlı olsun darısı bizim başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Exodous said: 14 yıl oldu bitireli, hâlâ askerligimi eksik yaptigim için beni geri cagiriyorlar ruyasini goruyorum zaman zaman. İlk geldiğimde her gün görüyordum. Oysa askerliği de sevmiştim baya. ben ilk günlerde bitmişte gidiyomus rüyaları görüyodum, son günlerde de daha yeni baslamısım 400 gün daha var rüyaları görüyodum, öyle böyle kabus değillerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 helal panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Bedelli çıkana kadar kaçmaya devam DAHA ÖNÜMÜZDE DOKTORA VAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 DKTORA DA BİTİYOR AGA 2017 ŞUBATTA YAYLALAR!! ayrıca GZ Dinan geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 lan şimdi hatırlarım nizamiyeden çıkarken kafamda çalan parça prodigy-narayan dı garip şekilde kafa yapmıştı mutluluk.. özellikle nakarat kısmı ummana rayanna diye geziyodum öhe.. işdeyim yoksa parçayıda ekleyecektim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Geçmiş olsun panput. Git yat keyif yap biraz oh toşakları sere sere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 rüyamda gene metal tabakta kıyma+patlıcan yiyodum. çok uzun sürecek sanırım bunun etkilerinin geçmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 nizamiyeden son çıkış ömrümün en mutlu anıydı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar