Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ks oyunu 60 dolar ya. wasteland 2 mi ne iste. hem ks den para topla yap sonrada 60 cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ya aynen fiyati cok bide subs var. Adriana lima online olsa bile düşünür insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ben fahis fiyat ceken ks oyunlarinada pek sicak bakmiyorum valla. Early adopter ile Pre-order arasindaki farki pic ettiler 2013 ks projeleri sagolsun. Gecen sene insanlarin satin aldigi bitmemis oyun sayisi, bitmis oyun sayisindan muhtemelen fazladir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ahaha aynen. 60 euro fazla olabilir de dusununce pokemon x aldik o fiyata nerdeyse :) el konsoluna.. genel olarak fiyatlar kopuk hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://www.gamebreaker.tv/news/elder-scrolls-online-pre-order-now-at-20-off-last/ 60 dolar imperial edition. green man gaming 45 dolar standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi yok ona ben de baktım geçen gün, GMG ana sayfada dolar gösteriyo, tıklayınca euroya çeviriyo. Başka bi yerde gördüm ama bu fiyatlar üzerinden dolarla satıldığını, da onu da ben hatırlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 vpn ile dene türkiyede euro fiyatına geçtiler gmg'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Yok biliyodum euroya geçtiğini de vpn ile oluyo mu ki yaw deniyorum hemen :) Almak için değil tabi sırf merak ettim :p Edit: Cenabet midir nedir bu oyun, VPN açınca bile hazırdaki accountta euro gösterdi. Gittim yeni account açtım GMG'de, bu sefer dolar gösterdi ama paypalla ödetmedi çünkü paypal emaili ile bu farklıymış diye. Neyse dedim sanal kart nasılsa, gidip kartı girdim direkt, bu sefer de oops cannot compute diye mal bir hata verdi ama baktım kartın limitten eksilmiş. Eee oyun da yok mail de gelmedi, girdim bankaya bekleyen işlemler kısmında görünüyor işlem ama arafta kalmış sanırım benden çıkmış ama adamlara intikal etmemiş sanırsam :p Böyle işte vazgeçtim almaktan, parayı serbest bıraksınlar da bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bitti abi 2-3 saatlik bir pompaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Thank you for your email. At Green Man Gaming we take security very seriously. As such we need to verify certain information, such as IP address. If you are using security hardware, that hides this information (VPN, Proxy's, etc), we are unable to verify who are or where you are accessing our website from. Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Kanuni said: bitti abi 2-3 saatlik bir pompaymis. Yoo şu olay başıma gelmese bildiğin indirimi koymuştu %25 üzerinden. VPN falan kullanınca IP tesbit edemiyo mudur nedir ondan sorun çıkmış neyse parayı serbest bıraksalar bari de lazım değildi indirimi falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 valla iste gladmirle beraber aldik biz sorunsuz o turkiyeden aldi hatta. hani tr de sorun dicem oda degil neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 siz aldıktan sonra değişiklik oldu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Valla şimdi cevap yazmışlar işte VPN falan kullanırsanız nah alırsınız gibisinden :p Ben de girdim VPNsiz falan, hatta code yolladı onu da girdim ki illa ki belli oldu artık hangi IP'denim nerdenim. Ona rağmen dolar görünüyor oyun ve voucher ile birlikte imperial 60 dolara geliyor. Du bakalım benim önceki para bi serbest kalsın da yine aynı şeyi yapamaz diye tahmin ediyorum, şirketten eve geldim, bambaşka bir IP ve VPN falan da yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 baya baya bu oyunu satın alacaklar var yani bu betadan sonra.. vay anasını sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Kararsızım şahsen. Ama rahat ol enayi de keriz de np ;) Hatta bakınız bir üstte satın almışı da var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 topraam dur, alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 aquila hediye etcekmis dur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Vazgeçtim zaten, thief alcam walking dead alcam anasını satiyim... Gidip wowu mu açsam yeniden, iki insan yüzü görelim dedik, becerememişler bi andırı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 torrentden onlari cek, sen al bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 keske guzel olsaydi su oyun ya. feci mmorpg oynamak istiyorum aslinda. HALA KIMSEDE WILD STAR BETA KEY YOK MU YA bari oda patlayacak mi ogrenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 BlackRose said: Kararsızım şahsen. Ama rahat ol enayi de keriz de np ;) Hatta bakınız bir üstte satın almışı da var :D Yok estafurullah kendimden büyüğüme saygısızlık etmem. @Senarious, GW 2'ye döndüm ben gel sen de beklerim, yıllardır unuttuğun, arayıp da bulamadığın tadı taddırayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi gw2 varda NA serverina gecerim herhalde. desolancede 1 tane lv 80 char guardian vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konudan iyice uzaklaştık ama Gw2'de benim de bi 80im olacaktı ona sarayım ben de oldu olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 EU serverlarına gel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar