Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 incdarkness said: quixef said: incdarkness harbi okuduğunu anlamıyorsun, aynı şeyden bahsediyorsunuz halbuki. bak sen ne demişsin, kızın evi varsa anca falan, o da racon derken hangi pozisyonda sevişeceklerini demiyor, ailesinin evinde ailesi gelmek üzereyken sevişmeye çalışmalarına bir itiraz var. ha genel yazım tarzından sevişmelerine toptan bir itiraz da var ama onu çok öne çıkartmıyor. ya sen harbidrn lan tek gecelik olursa diyorum tek gecelik beynin basiyomu? sevgilim ise haftanin 2-3 gunu onlarda kalirim off abi beyin ya beyin fckn muslims HAHAHAHA Bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu garbagelık hale getirmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ama aga adam hasanın zevk pompası olmus demis afdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn said: incdarkness said: hayir anne baba evde yakalasa cocuga giyin der en kotu ihtimal ben kiz arkadaslarimda kaldigimda 1 kere bile sorun cikmadi orgasm icin agzini kapa kizin tam bagrirken sirtina tirnak ile yuklenmesini sagla hadi sana tavsiyede verdim fenn ;) iyisin yine http://i.imgur.com/pJBl3Zy.gif ANLAT PANPA DİNLİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben okumadım hiçbişi ilk posta cevap veriyorum. eğer babaysa bıçaklayan haklı. insanın kendi kızını kendinden başkasının sikmesi doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Vingthor said: ben okumadım hiçbişi ilk posta cevap veriyorum. eğer babaysa bıçaklayan haklı. insanın kendi kızını kendinden başkasının sikmesi doğru değil. budur! sdfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ailesiyle oturan kızın evinde kalıp bir de aksiyona girenler var aramızda? Türkiye'de mi oluyor bu olay yoksa "Keşke böyle olsa" hayallerinin dile dökülmesi mi acep. @incdarkness anlat kardeşim sen aslkdjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 incdarkness said: hayir anne baba evde yakalasa cocuga giyin der en kotu ihtimal ben kiz arkadaslarimda kaldigimda 1 kere bile sorun cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Vingthor said: ben okumadım hiçbişi ilk posta cevap veriyorum. eğer babaysa bıçaklayan haklı. insanın kendi kızını kendinden başkasının sikmesi doğru değil. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Seele said: kermit repost atmis. post calinti. daha önce agiza yüze patlanmisti. afam benim dusundugum seylerin aynisini daha once dusunup yazmis bi kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Oha ben gelene kadar hasanın zevk pompası patlamış üstüne adım bile geçmiş. Ama olsun şu altın değerindeki alıntıyı yapmak lazım. Jaegerjaquez said: tamamen katılıyorum hacı sonuçta erkek bi anahtar gibidir kadın da kilit bi anahtar ne kadar fazla kilit açabiliyorsa o kadar kaliteli bi anahtardır fakat bi kilit birden fazla anahtarla açılabiliyorsa bozuk bir kilittir. http://static.comicvine.com/uploads/scale_super/6/65377/1345307-if_a_key_opens_many_locks.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bi kere erkek kardesi gelmisti uyuyo numarasi yapmistim simdi ziplarlar niye devam etmedin diye sjdjdjd tezahurat tutmasini isticektim aslinda genel olarak son ses sarki esliginde birlikte olunur ne diyim lan turkiyedede boyle arkadaslarimdan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 abi bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Vingthor said: ben okumadım hiçbişi ilk posta cevap veriyorum. eğer babaysa bıçaklayan haklı. insanın kendi kızını kendinden başkasının sikmesi doğru değil. benim yazdığım komik ona bak d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bir başka epic Pati thread i, good guys, bad guys and explosions as far as the eye can see. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Vingthor said: ben okumadım hiçbişi ilk posta cevap veriyorum. eğer babaysa bıçaklayan haklı. insanın kendi kızını kendinden başkasının sikmesi doğru değil. http://4.bp.blogspot.com/-eon_LBrY-3s/TzaEcmPG6VI/AAAAAAAAANM/e9MdNJyNtW8/s1600/419069_346904608674157_191172917580661_1115350_584746241_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Vingthor said: ben okumadım hiçbişi ilk posta cevap veriyorum. eğer babaysa bıçaklayan haklı. insanın kendi kızını kendinden başkasının sikmesi doğru değil. hayvan ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 @vingthor abi yarın öbür gün kızın olur, trolledigini bilmeden okur falan bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 gençken yan odada kızın annesi varken veya benim annem varken sevişme hayvanlığını çok yaptım ya. pişman değilim. çaktırmadığın sürece sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 gençken dediğim çocukken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sen çakılmadığını san. Gün gelir kızın erkek arkadaşı ile odasına girerse anlarsın ne kadar çakılmadığını ama ses çıkaramazsın yoksa gider başkasının evinde yapar aynı şeyi. En azından sınırları sen belirlersin evinde bi nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Vingthor u forum dışından da tnaımak isterim. Bu şekilde konuşan adamın normal hayatta kendine bakabilmesi çok şaşırtacak beni. Adam Kemal Sunal' ın gülen adam filmindeki gibi. İncelemek istiyorum bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 paticik gene hayal dünyasını dökmüş. bir de yaşanmış gibi anlatıyorlar asjadhsjdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Vingthor burada nasil gözüküyorsa öyle gerçek hayatta, tam bir geri zekali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar