Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Diğer adam da wordde dikdörtgen çiziyor 40 dakikadır falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 aferin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 adsadsads bence office falan çekiyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hayatımda bu kadar gereksiz bir takıntı/bağımlılık görmedim. tamamen havalı, artist olmak adına başlanılan bir şey. çünkü ilk sigara içip de öksürmeyen ve nefret etmeyen 1 kişi bile yok sonuç olarak. e amunike madem ilk içtiğinde öle öksürtüyor niye devam ediyorsun? e çünkü karizma yapıcan, sigara içerken gözleri kısıcan bi ufka doğru bakıcan falan... tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yok abi tırnak yeme olayı bir türlü bırakılmıyor bir de dudak yeme olayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bende yemek yeme olayını bırakamıyorum bir türlü ya, daha iki saat önce yedim, şimdi yine bir şeyler istiyor canım, şöyle karpuz olsa yanında güzel beyaz peynir olsa hmmm bir de rakı olsa buz gibi servis etse biri, iş falan olmasa antalyada böyle gün batımına doğru yuvarlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Glikoz intoleransı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yoo gayet pisboğazlık sendromu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar