pot Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Evt hiç oynamamış birisi için bu saatten sonra başlamaya değermi ? ping durumunuz nasıl birde burdada shard varmı genelde hangisi iyi ?
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 tabi başla ben başladım hehe..Ping bazen abarıyor ama genelde iyi.(Tabi çok kalabalık bir mekana girersen değişebilir).[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
pot Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 valla başladığıma pişman oldum desem yalan olmaz baya bir zor geldi ilk günden anarchy online bile daha basit bundan o kadar implant kombinasyonu olmasına rağmen herhalde yarın bırakırım bakalım şimdi oyunu anlamaya çalışalım bakalım
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ilk haftan zor gecicek.Oyun hakkaten karışık ama alışıyorsun.Eve turk kanalında sana yardım ederler.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
pot Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 o kanala nasıl ulaşıcam ?[signature][hline]They say unto me, "Who art thou?" And they say unto me, "What is thy name?" [And I reply], "Sept-kheri-nehait-ammi-beq-f" is my name. Then they say unto me, "Advance straightway on the city which is to the North of the Olive Tree. What dost thou see there?"
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 şimdi triali yüklemeye başladım yarın öğleden sonra oyuna başlarım herhalde. galaxies ve coh deneyiminden sonra şimdide EVE dünyasında kendime yer arıycam. umarım güzel vakit geçiririz ve 14 gün sonunda başka 14 günler içib para saymaya başlarım :D iyi oyunlar hepinize[signature][hline] MSN ADRESİMİ GERİ ALDIM [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj tunch tarafından 23 Aralık 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sol panelde kısayollar var ya hıh orda chanels var oraya bas create/joın channel var oraya eve-turk yaz.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 aslinda zevkler ve renkler tartisilmaz derler ama bu oyun herhalde sıkılmadığım tek oyun.(simdilik tabi ileride ne olur bilmem), Ama lineage olsun ,WOW olsun sıkıntı basmisti onlardan be (yaratik kes level atla yaratik kes level atla) Tekdüze gelmişlerdi. bu hic bir sey yapmasan bile en azindan skill gelistiriyorsun calistir ,kapat, git gezin açıl, gir tekrardan ,ister maden kaz , ister PvP yap ,İster Mission yap, İster sistemleri gez vs.vs. secenek cok , Skilin de gelissin bu arada, ben şahsen begeniyorum.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Eve-online oynarken sosyalleşmeyi sakın ha unutmayın. Dur iki mission yapayım sonra bakarız, dur biraz gelişeyim şeklinde sakın ertelemeyin. Sonra bıkar üzülürsünüz. Birde, müzikleri uygun programlar ile değiştirebiliyorsun. Stikilerin birinde olması lazım..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Exodus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 EVE'in müzikleri harika bence. Hem online hem de offline dinliyorum şahsen 2 yıldır, hala da sıkılmadım. Helal olsun RealX'e!
Creel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sen zevksizsin biz bilioz allain pirate'i oyundan bikilmaz diyim ilk 1 hafta deil ilk bir ay cok zor :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?"
tunch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 şu anda online olan var mi? eve dünyasına ilk adımlarımı atmak üzereyimde :D[signature][hline] MSN ADRESİMİ GERİ ALDIM [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Tunch Nick ne oyunda[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 BOccob Sende yaz nicki olabilirsek yardimci olalim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 tunch abi aynen. resetten sonra kanaldayım. resetten önce merlin frigate aldım ama binemedim daha :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Öne çıkan mesajlar