Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Cuce said: cfc daha ne kadar zorlamayı dusnuyo orayı, anladığım kadarıyla fırsattan ıstıfade girişmişler b-r ye, uzadıkca mevzu cıtırdamasınlar Mevzu uzadıkça onların lehine gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Valla sanirim bu sonuna kadar abanilacak bir firsatmis...abanmislar da..downtime da yokmus yarin, ciddi rekor geliyor. Gecen sene bugune olan Asakai de sanirim 700milyar kadar bir kayip vardi...Su anda B-R de 4trilyonun uzerinde..toplam kayip $125k simdilik. BBC ye cikar bu olay ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 pl nın lojistiği daha kuvverliği değilmi sistemde? direk sistemde olmasa bile daha fazla donanım olmalı yakında. neden mevzu uzadıkca cfc'nın işine gelsinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bide boarda link atsanıza update olan düzgünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bilemedim..ama bariz bir "all in" durumu var ehuh. Titan filolari ortamdan kacamicak sekilde kilitlenmis..cevre sistemlerden logistic de pek bisi yapamayabilir, hele bu TiDi ile.. Downtime da yok..o sistemde bir taraf bildigin silinecek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 board link bende yok, varsa birisinde guncel bisiler paylasim pls.. Ulen tamda kucuk capta para biriktiriyordum jump freight falan alma hayallerim vardi..simdi bu olay marketide vurur..pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Savaş zaten efsane,uzadıkça eve tarihine daha sağlam kazınıyor işte. Bu arada Superler durumu belirleyecek kriter, kaybeden taraf N3 olduğu için epey aleyhlerine. Uzadıkça CFC'de reinforcement getiriyor.Cap/Scap/Titan pingleri geliyor 5 dakkada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 CFC cidden cok fena aralik bulup sut cekmis..sanirim PL tarafinda biri fatura mi odememis unutmusmus neymis, Sov dusmus, CFC de kendininkini koyup, tam filo dalmis sisteme baliklama.. Oyun tarihinde ki en pahali savas olarak adini coktan yazdirdi valla..ve gidiyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 downtime olayı fakemiş. trolller heryerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hay be..sazanladim bende desene hehe :) Edit: Jita'da Trit fiyati satis 4.80 idi, simdi satis 5.66. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ve titan patlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 :( gecmis olsun..tarihe yazdirdin adini, oyle bak tesellisi olacaksa. 20-37 gibi bir skor aldim, ama kesin mi bilmiyorum. Haberler dusmeye baslamis heheh. http://kotaku.com/gigantic-space-battle-breaks-out-in-eve-online-thanks-1510023302 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 57 tıtanın patladığı savasta baska neler patlıyo onu merak edıyoum ben acıkcası. direk herseyi titanlaramı abanmıs durumda adamlar? yoksa temizliyoalrmı bi yandan dreadleri msleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Muhtemelen Titan>Supercap butun olay..fiyat olarak diger hersey leblebi gibi kaliyor, birde tidi falan malum, hictor haric geri kalan hersey tahminen 2cil dir..e birde ilk kez bu denli kalabalik 2 titan filosu kapisiyor... tuttugunu gomcertme bence olay...aralarda kesin karambole kurban giden subcap oluyordur.. killboard bulamadim ki guncel bisi bakiayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 lag delay ve severın oyunu yavaslmasıyla falan beraber aslında düşününce leblebi gibi temizlemek dreadleri cok verimli olabilicekken ugrasılcak riske atılacak hamle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 lan sir molle patlamış gördüm duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 40-20 gibi bir sayi gordum forumlarda ama bizimkilerin titan sayisi dustukce isler kotulesebilir. Hala devam ediyo mu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 DTyi bulur gibi 20 tane titan var hala icerde kacmaya calisiyo, daha sclerede sira gelmedi sonra capler falan derken uzar gider. Mittani su anda hayvar ve sampanyaya bogmustur kendini yine dort ayak ustune dustu koftehor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kaldı 15 asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Jitada trit bitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 plex fiyatları da düşer asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hala devam ediyor szinkiler sürekli smartbomb atıyor babılları kırmak fbomber ları öldürmek için falan. da zor. O bill i ödemeyi mi unuttular, ccp nin sovibll ödeme sistemindemi hata oldu yoksa spy mıdır bilinmez ama gg. biara localde bikaç PL node çöker die dua etti ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 N3/Pl tarafinda node cokertmek icin herhangi bir caba gosterilmedigine emin olabilirsiniz. Bu savasin ekonomik yansimalari nasil olacak onu cok merak ediyorum, mineral stogu yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Fiyatlar yükselince kazarlar daha çok olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar